٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Truthless Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
∞ A n i t a ∞
No AngeL

Din: Si eu ma intreb acelasi lucru.
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 88
Este un fanfic pe care l-am inceput acum ceva vreme, dar din cauza examenelor, nu am mai avut timp sa-l termin, dar iata cateva capitole, sper sa fie bine primit Se bazeaza pe un anime, Loveless, cu personaje noi. Astept pareri!

Unu

Noapte în lumea noastră. Atât și nimic mai mult. Mergeam de-a lungul străzii, pregătită să intru în casă. Știam ce mă așteaptă. Același lucru ce mi se întâmpla zilnic, de zece ani încoace. Dacă bea, era furios. Dacă se uita la televizor, urla că fac zgomot. Cu toate că de multe ori intram pe geamul de la camera mea. De dimineață își cumpărase o nouă sticlă de vodcă. Deci avea să mă lovească iar. Speram să fie geamul deschis în seara aia, dar norocul nu a ținut cu mine. Am deschis ușa cât de încet era posibil, dar cum nu a fost unsă de trei ani, era imposibil să nu scârțâie. Mă aștepta. Și m-a lovit. Am fugit de mânia lui incontrolabilă și fără sens și am intrat în camera mea, încuind ușa în urmă, ca în fiecare noapte. Îmi era teamă de el. Nu i-am răspuns urât niciodată, nu am țipat la el, nu l-am lovit, nu l-am amenințat, nimic. Niciodată. Mama l-a părăsit într-o noapte, pe neașteptate, când se săturase de toată cearta, băutura și lacrimile vărsate de ea. M-a lăsat în urmă, nu mi-a zis nici „la revedere”, cu toate că îmi promisese că avea să plece cu mine, undeva departe. Dar nu o învinovățesc. Știu cum se simțea. Speram ca măcar ea să fie fericită acum. Pentru că eu sufeream în tăcere, plângeam și suspinam, fără niciun ajutor sau susținere. Zi de zi.
M-am gândit și la sinucidere de câteva ori. Dar eram atât de săraci, încât avem un singur cuțit care era extrem de tocit. Nu aveam voie nici să-mi iau propria viață. Așa că plângeam. Plângeam mereu, fără oprire. Iar el mă lovea.
În noaptea aia m-am trântit în patul meu vechi și... n-am putut să plâng. Așteptam lacrimile fierbinți, sărate și atât de cunoscute să apară, dar nu au venit. Acum, nici să plâng nu mai aveam voie. Ce pedeapsă divină cruntă. M-am dus aproape de pervazul geamului murdar din dreapta patului. L-am șters puțin cu mâneca bluzei. Era lună plină și milioane de stele scânteiau alături de ea. Totul în jurul meu părea fericit și perfect, iar noaptea aia nu făcea excepție. Puteam să plâng vâzând atâta frumusețe, dar lacrimile tot nu curgeau. Mă plictisisem. Mă plictisisem de toată viața pe care o duceam cu greu în fiecare zi, mă plictisisem să mă mint singură că poate avea să fie mai bine, mă plictisisem să mă încred în cineva imediat cum îmi întindea o mână, mă plictisisem de minciună, trădare și suferință, mă săturasem de lumea asta, dar ce puteam face? Casa aceea dărăpănată, farfuriile sparte, masa îndoită și cearșafurile rupte erau singurul loc pe care îl puteam numi „acasă”. Dar vroiam atât de tare să plec... Să dispar de pe fața pământului, să nu-mi mai văd tatăl, oamenii fericiți și fără griji sau casa aia. Îmi doream ca totul să se prefacă în scrum, iar eu să-l suflu în bătaia vântului.
Vroiam... libertate. Precum un fluture prins în capcană.
Fără să-mi dau seama, mi-am întins mâna încet și am deschis încuietoarea geamului.  L-am dat la perete, după care m-am așezat pe pervaz, cu picioarele în afară. Nu era decât un metru între fereastră și pământ, doar un metru până afară. Și am sărit. Am plecat, fără să privesc o clipă înapoi.

Poza cu personajele principale, luate de pe forumul meu (scuzati reclama, dar nu mai am poza in calculator!!):


Modificat de anita onee-chan (acum 11 ani)


_______________________________________
Click.


pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
ah aici pare mai mic capitolul,urasc capitolele mici cand pot fi mai mari si bune,stii parerea mea in mare parte^^ si ca doresc puse numele personajelor in fata linei de dialog,iar ideea este originala ceea ce ma atrage,greseli dale in colo ca toti le au si nu avem nevoie de traducere in romana,doar suntem romani ce..cenzura..in colo)

gambate in continuare si nu iti face griji!


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
∞ A n i t a ∞
No AngeL

Din: Si eu ma intreb acelasi lucru.
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 88
Doi

Mi-am strâns bluza subțire în jurul corpului deja înghețat. Urechile îmi erau reci ca gheața, iar coada îmi era imposibil să o simt. Firește, încă nu-mi pierdusem urechile, nu mă gândisem niciodată la asta. Era un început de toamnă rece, ziua era destul de cald, dar noaptea era frig și deprimant câteodată. Unde aveam să mă duc? Nu știam. Am intrat în parcul central, acum gol. M-am așezat pe o bancă, privind în jurul meu și încercând în zadar să mă încălzesc, frecându-mi mâinile de brațe. Curând, eram întinsă pe bancă, înghețată de frig și  fără speranță.
„Asta e.” mi-am zis. „Dimineață mă vor găsi probabil niște oameni care fac curat în parc și voi ajunge la o morgă. Atât mi-a fost. Noapte... bună...”
Am închis ochii. Și m-am lăsat în brațele vântului biciuitor. Eu sfârșisem.

ͼͽ

E cald. Și luminos. Nu pot deschide ochii. Oare am ajuns în rai? Sau... n-am murit? Dar cum...? Eram atât de sigură că aveam să sfârșesc singură acolo, pe banca rece din parc. Dar ceva s-a întâmplat. Poate sunt deja la morgă și nu au constatat cum trebuie decesul. Aud o respirație, foarte aproape de mine. Oare cine e? Doamne, te rog să nu fie tata. Te implor...
— Hei, ești bine? Trezește-te.
Nu era vocea lui. Vocea asta... era mai plăcută, mai... tânără. O voce de băiat. Am încercat să-mi mișc mâna dreaptă și am reușit. Eram din nou caldă, acoperită cu ceva, într-o încăpere. Nu conta unde eram, atâta timp cât nu eram lângă tata. Mi-am deschis cu multă greutate ochii obosiți și am privit mijită spre chipul din fața mea. Cine...?
— Bine că te-ai trezit. Începeam să-mi fac griji. Îți amintești cum te cheamă?
Am deschis gura să spun „da”, însă nu a ieșit niciun sunet. Gâtul îmi era uscat și mă durea cumplit.
— Așteaptă puțin.
Pentru o clipă a plecat de lângă mine și m-a lăsat singură, privind în gol spre tavanul de un bej deschis. Nu mă puteam mișca. Am încercat să îmi ridic brațul stâng, dar era amorțit. La fel și restul corpului. Câteva secunde mai târziu, l-am auzit intrând în cameră și mi-a ridicat capul, gentil.
— Poftim.
Am înghițit cu nesaț apa purificatoare, dar la scurt timp m-am înecat. M-a ridicat repede în șezut, bătându-mă ușor pe spate, să-mi revin. Aveam lacrimi în ochi de la efort, dar am putut să observ rapid camera simplă în care mă aflam. Camera lui. Am simțit pe loc cum întregul trup prindea viață și mă puteam mișca din nou. Iar privirile noastre s-au întâlnit. Și iar nu mă puteam mișca. Nici eu, nici băiatul necunoscut din fața mea. Își avea încă urechile, iar coada îi stătea pleoștită în spate. Ca vrăjită, am întins mâna încet spre chipul lui și l-am atins ușor. Era fin, plăcut și cald. Era o senzație nemaiîntâlnită de mine până la acel moment.
— Cine ești?
Auzeam cuvintele în jurul meu, dar îl vedeam doar pe el. Doar pe el. Cine eram? De ce mă întreba asta? Doar mă cunoștea... Stai! De ce am gândit asta? Eu nu-l cunosc. Sau... oare îl cunosc? Aveam impresia că îl știu dintotdeauna, ca și cum ar fi făcut parte din viața mea de când ajunsesem pe lumea asta.
— Cine... ești? m-am auzit întrebând slab.
— Sunt...Yoichi (prim fiu seducător, mândru). Dar... de ce am impresia că te cunosc de-o viață? Am tăcut amândoi câteva secunde apoi a continuat: Cum te numești?
A fost rândul meu să tac o vreme. Mama a fost singura persoană care mă striga pe nume. Nu am avut niciodată vreun prieten adevărat, iar tata nu mă striga niciodată pe nume, folosea doar injurii și porecle înjositoare. Puteam să folosesc un alt nume, dar...
— Chou (fluture).
— Chou... De unde vii?
— ...din iad, am adăugat.
— Asta îmi vine greu să cred. Eu... locuiesc singur, dar poți să rămâi aici dacă vrei.
— Da... Mulțumesc.
— Acum dormi, ne vedem dimineață.
A dat să plece, dar fără să îmi dau seama, l-am prins de mânecă.
— Nu... pleca. Stai.
— O să dorm în camera alăturată, putem vorbi mai multe mâine. Cred că ești obosită.
— Nu... Te cunosc. Te știu... de undeva.
Am înghițit amândoi un nod dureros din gât, în același timp. Nu ne văzuserăm niciodată, dar ne știam cu siguranță. Cum era posibil?
— Da, și eu cred asta. Și atunci, și-a mărit ochii surprins deodată și mi-a adresat o întrebare: Nu cumva... ai un fel de tatuaj pe corp, undeva?
Niciodată nu mi-am făcut un tatuaj. Mi se păreau de prost gust, cele exagerate, dar îmi era frică și de ace.
Am clătinat din cap, nesigură dintr-odată.
— Ești sigură?
Am dat din cap, afirmativ. Dar tot era ceva ce mă făcea să regret cumva răspunsurile.
— Bine, mi-a răspuns dezamăgit. S-a ridicat de pe patul pe care se așezase când îl trăsesem de mânecă și a adăugat, pe jumătate cu spatele la mine: Noapte bună.
Și a ieșit, închizând ușa de lemn în spatele lui, lăsându-mă pe întuneric, singură și plângând în sfârșit. Dar nu erau lacrimi de tristețe. Ce mi se întâmpla?


_______________________________________
Click.


pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
oh bun ca ai pus^^ si oricum imi stii parerea de pe forumul tau
acum a iesit mai lung capitolul...sau sunt eu oarbaO.o? in fine..:d gambate..


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
∞ A n i t a ∞
No AngeL

Din: Si eu ma intreb acelasi lucru.
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 88
Trei

M-am trezit de dimineață, cum fusesem obișnuită. Mă puteam mișca mult mai ușor acum, așa că m-am așezat pe marginea patului, simțind carpeta aspră sub tălpi. M-am sprijinit de noptiera de lângă pat și am încercat să mă ridic, ușor. Am căzut prima oară, mă simțeam ca un copil în scaun cu rotile care merge pentru prima dată. Am încercat din nou. Și m-am ridicat. Mă simțeam greoaie, dar ușor, ușor, am ajuns până la ușă. Am dat să o deschid, dar în acea clipă s-a deschis singură, iar el stătea în prag, uimit la vederea mea. M-am dezechilibrat și eram gata să simt podeaua tare sub mine, dar nu s-a întâmplat. El m-a prins în ultima secundă, ținându-mă strâns în brațe.
— Nu îți dau drumul. Respiră.
Am tras aer în piept, aer îmbibat cu parfumul pielii lui și am stat în picioare. Puteam să merg din nou. Și, fără să vreau, din nou, l-am privit preț de o secundă lungă, apoi, nu sunt sigură dacă a fost în același timp sau nu, dar ne-am îmbrățișat. Simțeam cum mă arde întregul corp, cum muream de dorință și de plăcere, cum îmi fusese atât de dor de îmbrățișarea lui...
— Yoichi... Noi... suntem unul.
— Tatuajul... ți-a apărut?
— Nu... știu.
— Verifică-te. Te rog...
Mi-a indicat locul unde era o baie a casei, am intrat, am închis ușa, după care mi-am dat jos hainele, una câte una. Era o oglindă imensă, unde m-am putut privi în tihnă. Și acolo, nici prea mic, nici prea mare, era un semn, un fel de floare deschisă, rozalie, și o singură petală era conturată mai mult, una din partea stângă, arătând parcă spre inima mea. M-am îmbrăcat repede și am ieșit grăbită din baie. Mă aștepta nerăbdător la ușă, iar când i-am întâlnit din nou privirea, mi-am lăsat gulerul în jos, arătându-i clavicula.
— E... semnul nostru. Reprezintă numele nostru adevărat, a îngăimat.
— Truthless.
— Truthless, am spus în același timp.
Ce se întâmpla? Semn? Nume? Suntem unul? Nu înțelegeam și totuși îmi părea că știu tot.
— Te rog, explică-mi. De ce până acum nu aveam tatuajul ăsta pe mine, iar acum a apărut ca prin magie?
— Cred că... ar trebui să vorbim.
Am intrat într-o altă cameră, la scurt timp, cameră ce am înțeles imediat că este bucătăria. M-a așezat cu grijă la masă, în timp ce el căuta tăcut ceva de mâncare prin frigider. Totul părea atât de nou, curat și modern față de unde venisem eu. Era... o cu totul altă lume pentru mine. Nu a scos o vorbă cât timp a gătit pe foc ceva rapid și mi l-a pus în farfurie. Era o omletă ce mirosea îmbătător de bine.
— Mănâncă. Eu îți voi povesti totul despre noi.
L-am ascultat. Am început să mănânc nerăbdătoare pentru o nouă înghițitură și m-am cufundat în vorbele lui.
„După cum știi, în această lume suntem împărțiti astfel: sunt oamenii normali, cu urechi și cozi, dar mai sunt și alte două tipuri de oameni, diferiți de restul. Suntem noi. Sacrifice și sentouki. Sacrificiu și luptător. Luptătorul se ocupă de vrăji, ascultă absolut orice îi spune sacrificiul, își dă și viața pentru el, și îl protejază în luptele de vrăji. Sacrificiul trebuie să îndure orice durere fizică sau psihică provocată de echipa adversă și dă ordine luptătorului său. Vrăjile sunt cuvinte formate din minim o silabă până la maxim șase, cu două părți: imaginea și acțiunea. Acțiunea este cea mai importantă. Depinde foarte mult de nivelul pe care îl ai și de câte silabe folosești, ca luptător. Un luptător întotdeauna va face tot ce-i va sta în puțintă ca să-și apere sacrificiul. Pentru că între ei se va forma o legătură, mai strânsă decât orice altă legătură de orice fel și este imperios să o păstreze, fiind uniți de semnul identic, apărut pe corpul amândurora. Poartă un singur nume, ales de ei, nume ce este considerat numele lor adevărat, conform cu viața și caracteristicile lor. Cuvintele sunt cheia. Un luptător și un sacrificiu sunt meniți să fie împreună până la moarte, chemați fiind de numele lor. Numele nostru... este Truthless.”
— Pentru că noi nu ne încredem în nimic. Și nimeni nu are încredere în noi. Suntem mereu mințiti și înșelați, iar acum e rândul nostru.
— Da, ai dreptate. Și nici nu a trebuit să-ți vorbesc despre trecutul meu ca să îți dai seama.
— Am... am spus asta cu voce tare? am întrebat, mirată de acțiunile mele.
— Da, ai spus-o cu voce tare. Probabil că legătura dintre noi deja se formează și nu mai avem nevoie de cuvinte să ne înțelegem. Cu toate astea, așa cum am spus, cuvintele sunt cheia. Ele ne vor ajuta... întotdeauna să ne învingem dușmanii.
— Da, cuvintele sunt cheia.Yoichi... mulțumesc că m-ai salvat.
— Mă bucur acum că am făcut-o.
La scurt timp după toate astea, am înțeles că eu eram sacrificiul, iar el era luptătorul meu. Care avea să mă apere chiar și cu prețul vieții. Și după cum am descoperit la scurt timp, noi aveam puterea de a atrage persoane, indiferent cât de antipatici le eram, cu ajutorul lui Yoichi, după cum îi sugerează și numele, și le puteam spune absolut orice minciună și ei ne credeau. Așa că numele ni se potrivea ca o mânușă. De-a lungul vieții amândurora, am suferit mult pe seama minciunii altora, așa cum mama mea mă mințise când a plecat din viața mea și cei care se dădeau drept prietenii mei doar ca să câștige ceva de pe urma mea, așa și el fusese înșelat de nenumărate persoane pe care le considera prietene sau erau chiar rude. Printre care și frații lui mai mici. Am reușit să trecem peste toate, soarta ne-a zâmbit în sfârșit și ne-am întâlnit. Numele nostru ne unise.

Numele nostru este Truthless.


_______________________________________
Click.


pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
imi place sfarsitul capitolul e sexy
pai eu stiu povetsea in pare parte...mai ai vreo 2 capitole parca nu?!
gambate oricum^^


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la