٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
elenn pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 55 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Iubire medievala Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lolita
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Capitolul 1

Sakura P.O.V

Suferinta. Asta ma caracterizeaza. Sunt Sakura, printesa regatului ascuns. Parul meu rozaliu se potriveste de minune cu frumosii mei ochi de culoarea smaraldului. Mama mea a murit, ucisa de regele Mordred, care era furios ca ea l-a ales pe tata, nu pe el. Regele Orichamaru e stapanul regatului rival, si, de asemenea, cel pe care vreau sa ma razbun cu orice pret. Sincer, as putea fi o printesa normala, dar, spre deosebire de celelalte, sunt o razboinica indarjita, care ar face orice pentru a-si apara regatul si pe cei dragi.
Ceilalti luptatori nu stiu ca eu sunt fata, pentru ca imi ascund fata in spatele unei masti. Traiesc o viata ascunsa in minciuni si secrete. Secrete pe care nici eu nu le-am aflat. Secrete pe care nu le stie nimeni. Aud un ciocanit in usa si murmur un simplu ‘’Intra’’. Naruto, un bun prieten de-al meu, vine pasind usor. Naruto are parul de culoarea aurului si ochii albastri, ca de safir. Desi pare serios, ar trebui sa il angajez ca mascarici. E un mare bufon si cel mai mare hiperactiv din cati cunosc. Si sunt multi.
-Sakura, vreau sa iti zic ceva foarte important, a zis el cu o fata foarte serioasa.
-Oau, esti serios . Cred ca sunt intr-o lume paralela . Spune !
Naruto ofteaza, apoi imi spune soptit :
-Tatal tau e mort…
-Ce ? Tu glumesti !?
-As vrea eu…As vrea…
In ochii mei apar mici cristale, care curg repede pe chipul meu. Nu spun nimic, nu plang cu voce. Doar suspin in tacere.
-Sakura, chiar imi pare rau si…
-Nu am nevoie de mila ta. Pleaca !
-Dar…
-Am zis sa pleci !
Baiatul pleaca, lasandu-ma singura.
Nu…Nu se poate.De acum o sa fiu singura.Privirea mea e goala si se citeste suferinta si durerea pe fata mea. Am pierdut si singurul parinte pe care il aveam. Simt cum ma ia o groapa de intuneric. Cad si cad, de parca nu ma mai opresc. Acum, am ramas orfana. Regatul va ramane pe mainile unchiului meu, Gaara, pana cand eu voi face 18 ani.
Din perspectiva autorului :

Ceea ce nu stia rozalia era ca unchiul ei, Gaara, avea o alianta secreta cu Orichamaru. Ei au facut un pact. Daca Gaara il va asasina pe fratele sau si isi va uni regatul cu cel al lui Orichamaru, acesta va avea sa ii indeplineasca o dorinta la alegere.
Dar, mai are un secret ascuns de toti. Acest secret va avea sa schimbe totul si va avea sa o inghita pe Sakura intr-o mantie de intuneric, care va dainui pentru o vesnicie.


pus acum 13 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
hm...destul de interesant..continua:d si gambate in continuare...sa vedem ce iese pe parcurs

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la