٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Social Butterfly Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
02gold23
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 24
Titlu: Social Butterfly
Poveste este facuta original cu ajutorul unor nume englezesti/frantuzesti/germane si poze cu anime.
Gen:Original
Limba:Romana
Rezumat: O poveste despre istoria unei familii combinata cu putin fantastic.


Iar acum povestea in sine:

Capitolul 1-La vie est cruelle ... avec les jeunes âmes.*

       Noapte.Totul este linistit datorita orei tarzii .Nimeni sau nimic nu misca.Sau poate ca m-am inselat. La capatul unei strazi cu un nume greu de pronuntat  , pe o bancuta acoperita de zapada sta culcata o fata cu parul blond care incearca sa-si incalzeasca mainile cu ultimele puteri. Se pare ca nu este singura fiinta inca treaza la ora aceasta , un baiat inalt cu o podoaba  capilara neagra se apropie de bancuta. La auzul scartaitului zapezii sub geutatea baiatului , fata tresare si se ridica cu greu privind in directia din care venea zgomotul.
       Dupa un moment de liniste intre cei doi  ,brunetul sparse tacerea:
-Restez calme,  ne faites pas de mal. Que fais-tu ici ce temps?
-Je ne sais pas ... Atat mai reusi sa spuna blonda inaite de a lesina din cauza oboselii , probabil. Tanarul o mai privi cateva secunde apoi zambi sarcastic si isi continua drumul lasand-o in zapada rece pe fata neajutorata.
       A doua zi intr-o sufragerie mobilata destul de modern pentru 1889 , un „domn” isi serveste micul dejun citind ziarul.Deodata izbucneste reusind sa o sperie pe menajera care stergea praful:
-De neiertat!Spune si tu ,Sebastian ,  asa ceva este inacceptabil. De ce m-ar interesa pe mine ca a murit o frantuzoaica? Pe mine ma intereseaza de englezi nu de francezi. Ce fel stire e asta?
-Da , domnule , aveti dreptate , este de neiertat. Doriti sa arunc ziarul , domnule?
-Nu ,e bine asa ; poate sunt si alte stiri mai interesante.A , si Sebastian as dori ceaiul in birou , ai inteles?
-Da , domnule.
        Primind confirmarea ca poate sa plece , valetul se inclina si iesi pe usa mare si maronie indreptandu-se spre intrarea principala . Acolo postasul il astepta deja.
-Ai auzit de moartea frantuzoaicei ; unii spun ca este crima?
-Stimate domn , munca dumneavoastra presupune doar livrarea scrisorilor  , nu si discutarea unor probleme care cu siguranta nu va privesc . Dupa aceasta replica taioasa  brunetul intra in conac iar , postasul isi continua traseul . Majordomul arunca o privire peste scrisori si pastra doar una cu un sigiliu negru , restul ajungand la stapanul sau.
          Intre timp ne intoarcem in Franta de unde a si pornit totul. De asemenea intr-o sufragerie elegant mobilata alt stapan isi ia micul dejun. Si tot un valet imbracat in negru il „acompaniaza”.In comparatie cu primul , acest domn este mult mai calm si mult mai afectat de evenimentul nefericit . Mai citi aceleasi randuri de cel putin trei ori:
      „O tanara in varsta de saisprezece ani a fost gasita in aceasta dimineata pe o banca de pe strada florilor. Localnicul care a gasit-o a declarat ca era rece ca gheata si avea sange in jurul gurii. Alt locuitor povesteste cum aseara la ora 2.00 a vazut un baiat brunet trecand pe langa locul faptei si oprindu-se chiar, apoi el a plecat iar fata a lesinat . A doua zi  a fost gasita moarta probabil din cauza degeraturilor.Vom astepta rezultatul autopsiei pentru a sti sigur motivul mortii.

                                                                                                        3 decembrie 1889”




sper sa va placa. Si asi dori sa mentionez ceva: Toate capitolele sunt destul de scurte. De fapt acest fic este un one-shot cu mai multe capitole. Sper sa intelegeti , ca va spun eu pe aici. Nu uitati sa critica-ti.
Lectura placuta!



Dictionar:
* La vie est cruelle ... avec les jeunes âmes.-Viata este cruda...cu sufletele tinere
* Restez calme,  ne faites pas de mal. Que fais-tu ici ce temps? –Calmeaza-te , nu vreau sa-ti fac nici un rau.Ce faci aici la ora  asta?
*Je ne sais pas-Nu stiu


Sper sa va placa


_______________________________________

-> Click...and click.Maybe you will win something.

pus acum 13 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
sincer...imi plake..: x e cu crima) deci..sper sa pui cont...
of..yo si franceza..dar merge...gambate:*


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 13 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
chiar imi place,e unul din genurile mele preferate:Xe asa...mister,dar si actiune

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la