٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lovely_pink
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Nimeni nu vrea sa fie singur Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1276
Sper sa va placa stiu ca celalat era cam slabut dar sper ca acesta sa va placa



Ayame care tocmai implinise 16 ani era foarte fericita ca avea totul,ea iubea animalele si  florile si se intelegea bine cu fratele sau si cu prieteni ei si isi asculta parinti .Era si frumoasa avea par saten si ochii caprui ea este sensibila iubitoare si calma.
David este fratele mai mic a lui ayame el este opusul ei si isi uraste sora si familia si ii placea sa faca afaceri murdare.
Mahiro Atori el fiind jumatate om jumatae caine ,el locuia cu o doamna batrana,care la luat de mic acelei doamne nui pasa ca este diferit de celalti oameni.El o iubea foarte mult pe aceea doamna incat o considera bunica lui,El nu vorbea cu nimeni doar cu aceea doamna invarsta dar ea  mai avea de trait doar 3 ani.
Akira shingemori este un baiat galant  si frumos ,lui nui place sa vada o fata ca plange.
Ayame se indreapta spre scoala ptr ca stie ca acolo se intalneste cu prieteni ei la care tine foarte mult, se intalneste cu prieteni sai si merge in clasa.
Dar de o saptamana viseaza un baiat care o cheama si se trezeste speriata deoarece nu sti ce se intampla si de ce viseaza acelasi lucru in fiecare seara.
Fata se scoala din pat si iese pe balcon si se uita la luna si la florile din gradina ,ei i se facuse sete coboara sa ia apa si aude zgomot din camera parintilor ei,speriata fuge repede sa vad ce sa intamplat si vede cum de sub usa iese sange,deschide usa si vede pe parinti ei intinsi pe jos sub o balta mare de sange si vede in fata ei un baiat inalt cu o masca pe fata doar ochi i se vedeau si erau de culoare galbena care erau frumosi si sclipeau in vazul luni ,dar cand ea a vrut sal prinda el a sarit pe geam si a fugit Ayame planse mult si fratele ei disparuse de acasa de doua luni.
Ea inca se uita prin jur in casa si vedea cum se face simtita trecerea timpului si privea in gol pe balcon trista aducandusi aminte de timpurile cand era doar un copil si atunci ii avea alaturi pe parinti ei si pe fratele sau.
Pe usa dintrodata isi face aparitia fratele sau dar vine cu un baiat inalt si frumos cu ochi galbeni ,ayame fugisera repede jos fericita sal intampine pe fratele sau dar cand vede pe ochi acelui baiat isi aduce aminte de acelasi om care ia ucis parinti a vrut sa fuga dar a prinso fratele sau sai spuna ca ea de acum nu mai are ce cauta in casa deoarece aceasta casa ii apartine acelui baiat cu care a venit , ea fusese alungata din propria ei casa .
Fata ratacise pe strazi cateva zile plangand de ce ii se intampla ei care nu  ia facut nimic fratelui sau ,era noapte si noapte era plin de tot felul de oameni ea state pe banca trista si plangea ,ea nu mai mancase de o saptamana si nu avea haine de schimb doar cele care erau pe ea.
In fata ei vede un baiat cu par argintiu si cu ochi mov si el avea si urechi de caine,era speriata si a vrut sa fuga dar el a prinso de mana ,ayame a privit in ochi lui si a vazut o privire trista si ia pus mana pe fata si ia mangaiat lin obraji
El a duso in casa in care locuia cu bunica lui .Ea se intelegea bine cu Mahiro si nu vroia sa se desparta de el.
Dar cei trei ani zburase repede iar doamna ca care statea Mahiro murise el fiind cuprins de o tristete.Ayame la intrebat daca nu vrea sa ramana cu ea si so ajute sa isi recupereze casa el aproband din cap un da


_______________________________________

Please Don't go.............


pus acum 14 ani
   
,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1276
imag cu ei
Ayame

david(fratele ei)

akira

mahiro(nu ii se vad bine urechile dar imag este luata dintro manga)


Am sa pun continuarea daca va place

Modificat de karin (acum 14 ani)


_______________________________________

Please Don't go.............


pus acum 14 ani
   
mimi
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 38
imi place sper ca in caoitolul urmator pui si
dialog
             gambate cu nextul!!!!!!!!!
                                                      kiss you!


pus acum 14 ani
   
Bebilash:X
<*FIDel ANgEl*>

Din: ~'Tokio'~
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 577
imi place muuuuuuuuuuuuult sper saa pui nextul cat de repede poti

_______________________________________
Iarna   
                                                   Filip Corina Ana

Vine iarna,cu ea zapada dalba
Vine iarna,ca focul rosu
Ea vine cu o plapuma acuma
Ca sa cante cocosu.

Copii ies cu sania
Cu patinile si saniile
Vezi tarani cum ies cu saniile trase de cai
Shi copii pe gheata alunecoasa a balti


Dar distactia inceteaza, seara vine
Shi copii obositzi merg acasa
Se pun ushot in pat
Shi se gandesc la cea mai frumoasa zii.

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la