٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / clipe de liceu Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
Ok deci este fic nou…este – drama-romance  intelegeti voi..o sa incerc sa fac tot posibillul..sper  sa va placa…si nu conteaza dak is critici sau laude…asa….deci sa incepem!




Cap 1:
   


In seara aceasta in Discoteca New Hotel muzica este la maxim, iar pe boxe danseaza adolescentii, doua surori stau la o masa si beau 2 coctailuri, baieti isi fac placerile in alte camere ascunse cu alte fete plina de pofte iar barmani spala sumunul de pahare si strang cioburile de jos. Este ora 2:45 aproape toti au plecat la cartierul din Koja unde toti oameni au vile si masini de ultima generatie, cartierul plin de fite acum este patruns de o visare completa. Cele doua surori merg acasa , lund limuzina din garajul discoteci. Cele doua sunt foarte diferite desi sunt surori , una este plina de viata si foarte descurcareata iar cealalta este sincera si emotiva si foarte la moda, ele fiind déjà majore si invatand la Academia Jiaro. Una dintre ele are ochi de culoare apusului de soare suparat la mare si parul ca si rasaritul soarelei la munte, avand forme normale si imbracandu-se mai copilaros genul: cute’ cealalta avand ochi ciresului de primavara si parul idem, fiind foarte inalta si cu foare minunate purtand haine mai elegante, genul: cool’. camera primei fete pe nume Alyona este verde cu nuante de roz, iar a doua pe nume Miyaio cu o camera albastra cu nuante mici de galben. Orele trec venind dimineata si ceasul ticaie sacaietor la urechea lui Miyaio trezind-o ea mereu a fost mai matinala decat sora ei. Fata se imbraca in uniforma de scoala simpla, lasand in zona sanilor putin gol, si fusta lasand-o pe solduri, cu parul lasat si o clama in forma se floare in partea dreapa si se indreapta pe scarile uriase si bine lustruite in bucatarie.
Alyona se trezeste usor si ramane in pijamaua ei rozalie si se duce frecandu-se la ochi in bucatarie servindu-se singura cu un pahar de suc de rodie.
-    surioara mea ce mananci acuma?
- nu stiu Alyona , ma gandeam sa mananc ceva usor.
-    Ba nu, vei mananca ceva bun si cu vitamine astfel degeaba ei pastilele pentru energie si echilibrul.
-    Ok, asta ca sa nu spui ca sunt nesimtita.
Dupa ce fetele mancara Alyona se gati intr-o fusta asemanatoare lui Miyaio si un maieu mai decoldat si un mic sacou prinzandu-si parul in doua cozi si plecand cu masina la Academia Jiaro. Acolo se intalnira cu prietena lor Yumy o fata care implinea peste 2 saptamani 18 ani , cu forme micute avand parul castaniu si ochi lila avand o uniforma clasica dar moderna stand pe ea. Cele trei plecara in clasa lor 12 C fiind urmate de doi tineri , spaima academiei pana pe hol cand deodata se auzi o voce destul de distrata:
-    nu mai bagati lumea in seama se pare!
Acesta fiind Georgio un baiat foarte talentat la muzica , cu parul ca si cerul si doua suvite albe iar ochii rosiatici. Lui Alyona ii place de acest baiat inca de la concertul sau la chitara cu formatia, avea o voce minunata dar canta si bine.
-    a buna Georgio! Spuse repede Miyaio plecand in clasa.
-    Salut ! zise Yumy si pleca lund-o de man ape Alyona care se uita in jos.
-    asa de repede…plecati…ee va tin minte! Gandi Georgio si pleca in clasa din fata 12 A.








momentan...atat...


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
Georgio


miyaio


alyiona


yumy


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
descrierile sunt superbe!ai,insa,greseli,nu de tastare,alea sunt 2-3,ci de ortografie.daca vrei sa avansezi in scris,nu conteaza numai ficul,care e superb:Xconteaza si cum e scris..ai ceva greseli,incearca sa le remdiezi

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
thx ada...da le stiu...is undeva pe acolo...ms pt comentariu...

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
*Angel's Tears*
<*COol DeMoN*>

Din: ::My world::
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 166
c bine arata georgio  
imi place subiectul   astept next


_______________________________________
How long has it been since I fell in love with you?
My feelings only increase
Will you notice them
Even though I've never once put them into words?




:::L's lover:::    U can look, but u CAN'T TOUCH!

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
Cap 2.




Orele iar tresc, ora de mate idioata trece doar pe predare, ora de geografie fara harta si biologia fara profa.  Cele doua surori pleaca acasa cu o ora mai inainte lasand-o pe Yumy cu masina la Bibleoteca din Centru orasului. Fetele ajung acasa si isi pregatesc cina ducandu-se fiecare in camera sa pentru a se aranja pentre o noua seara in Discoteca New Hotel.Alyona iese afara imbricate intr-o tinuta mai trendy iar Miyaio pleaca cu uniforma:
-    sora mea de ce cu uniforma?
- pentru ca arat bine in ea de aceea.
-    Aaa….ok dar totusi intr-un club?
-    Da intr-un club! Nu conteaza asta hai sa plecam!
Fetele plecara pe drum, era ora 6:48 se gandira ca mai sunt vrea doua 2 ora pana se deschide Discoteca si plecara spre un parculet unde mama lor avea obiceiul sa le duca. Cele doua se intristara privind anotimpul de primavara si apusul rosu  care se reflecta in ochii Alyonei care statea pe o banca. Miyaio era asezata pe doua bare si privea cerul o lacrima pica pe obrazul ei rece si fin si isi spune in gand” Nu plang”
Din departare se vedeau doi indivizi foarte cunoscuti dupa cativa pasi cele doua fete observara ca cei doi sunt Georgio si inca un baiat din Academie:
-    opa….ce cautati aici?
-    Stam putin prin parc.ridicandu-se Alyona de pe banca.
-    Ok, pai si unde mergeti dupaia?
-    Te intereseaza?spuse Miyaio mai rece.
-    Pai poate mergeam si noi undeva, apropo el este colegul meu de banca si clasa , Hirashi.
-    Incantata Hirashi.dand Alyona mana dar observa ca baiatul se uita la sora ei care statea pe cele doua bare si parul ii ghida gratios parul.
-    Aa…incantat Hirashi!ea?
-    Sora mea…
-    Miyaio baiete! Lundu-I replica surori.
-    Mda….pai si iesim?
Miyaio se uita in jos dupa care la Alyiona care stia ca il place si ii facu pe plac surori ei si spune usor: da!
-unde?
- aveam de gand sa ne ducem la discoteca New Hotel dar daca vreti putem merge altundeva nu este nicio problema.
- hmm…stiu locul…e bun pai atunci sa mergem fetelor!spuse Hirashi uitandu-se intens la roza noastra.
Pe drum nimeni nu scoase mari expresi sau cuvinte pana cand au ajuns la ora 9:08 in discoteca si se asezara la o masa foarte micuta cele doua surori cerand 2 cocteiluri iar cei doi vin alb. Dupa cateva minute luminile se stinsera iar mici beculete erau aprinse si muzica data la maxim, Miyaio se duse la baie lansadu-I pe cei trei sa danseze sis a bea. Miyaio..simti ca este urmarita si intra in baie destul de repede si se spala pe maini privand in oglinda. Cand iese cineva o prinde de talie si o arunca intr-o camera eleganta:
-    pana acuma tu si sora ta ati venit numai pentru a dansa si bea. E aici mai trebuie ceva.
-    cred ca ai baut prea mult domnule. Date din fata mea si lasa-ma sa trec.
-    Nici gand puicut-o aici stai crede-ma ca va fi o experienta minunata.
-    Nici gand asa ceva.
Dar nu termina sa zica ceva ca baiatul ii acoperi buzele si o tranti in patul frumos aranjat cu lenjeria alba…si o dezbraca incet , fata se impotrivi, dar muschii lui erau impotriva ei. Miyaio stia ce se va intampla dar nu plangea…pana la urma baiatul statu si o privi si incepu sa o sarute violent pe tot corpul, in ultima parte lundu-I virginitatea…si lasand pe lenjeria alba o pata de sange si plecand. Miyaio se uita usor , nu avea nicio lacrimi desi ii venea sa planga si se ridica imbracandu-se si plecand, cei 3 nu si-au dat seama aproape deloc doar sora ei care simtea ca este in neregula ceva cu ea si intreband-o ce are, Miyoio ii raspunse calma:
- ce este?
- ce ai? Ai patit ceva? Zimi!
-    de ce sa te mint? Am fost la baie iar un idiot ma dus intr-o camera si mi-a tras-o simplu!!
Alyiona ramase masca incepand sa planga langa sora ei sis a o ia in brate, cei  doi baieti se apropiara si le intrabara ce au:
-    o sa plateasca amarnic surioara mea!
-    Mda….bine haideti sa plecam. Si se ridica si parasi localul asteptand afara.
Cei trei in discoteca, se uitau uimiti si furiosi in acelasi timp ce a putut sa pateasca Miyaio. Cat de cruda este lumea si cat de idioata, Hirashi se ridica si pleca din club ducandu-se la Miyaio care astepta:
-    te simti bine
- da ma simt…
-    nu prea cred, dupa asa ceva normal ar trebuii sa stai in pat, te vom duce acasa.
-    Va pus cineva? In fine.
-    Da eu! Haide!
Si le luara pe cele doua si le duse la o vila frumoasa aranjata cu 2 etaje.
-    noapte buna si mersi mult hirashi! Spuse dulce Alyiona uitandu-se la Georgio.
-    Noapte buna nu aveti pentru ce, sis a ai grija de ea…pa Miyaio!
-    Mda….pa!
Masina pleca lasand un fum des, iar fetele urcara in camere, Alyiona nu dormi toata noaptea avand grija de sora ei care era mai rece acum si pe care o durea burta.

De dimineata  cele doua fete se invoira de la scoala pentru a evita comportamentul ciudat a lui Miyaio si pentru vindecarea ei.un sunet se auzi usor ca si soneria, Alyiona se duse la usa si raspunse dupa care dand drumul persoanei venite…care era…



Cam atat…am scris in dimineata aceasta,,


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
miyaio in parc



hirashi


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
aaau...biata miyaiodragut ficulsper doar ca nu va fi mereu asha dramatic:-SS

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
thx..si stay linistita nu va fi asa de dramatic...

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Mizore-chan
<*BeAutiFul DeMon*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 292
Oau,ce fic frumos!|Este absolut minunat!Il ador!Toate aceste personaje care isi impartasesc aceleasi sentimente,dar ei nici macar nu isi dau seama de asta!Scenele sunt exprimate foarte bine,ce mai,nu mai o lungesc atat,este foarte frumos.

_______________________________________

I Luv Aveyond 1,2 and 3!!!
I'm Kurama_is_my_love

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
inseamna mult pt mn...thx kurama-chan..ma bucur ca iti place...voi scrie curand...si ms mult...ink odata:d

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
Cap 3




Era o zi frumoasa, pasarile ciripeau iar glasul Alyonei se auzea incet in sufragerie vorbind cu baiatul placut pe nume Georgio la un moment dat fata vroia sa spele niste vase din care mancase sora ei. Georgio a luat una si a spalat-o si el, fata era emotionata si se uita la el deodata bolul de sticla aluneca si se sparse pe langa mana fetei lovind-o. Georgio ii lua mana repede intr-un servetel si se uita atent la ea ,ea il privea tipand de durerea cateodata.
-    inceteaza sa mai tipi!
-    Dar ma doare rau…au! Scuze…
-    Ma doare urechea si de aceea lasa nu-I nimic, te inteleg.
Alyiona se uita la el usor cu privirea mirata si el la fel apropiindu-se din ce in ce mai mult de buzele ei pana se forma un sarut cu mici fiori si foarte pasional, sarutul nu duru mult timp, baiatul o saruta tandru fara sa ii mai introduca limba in lacasul ei umed. Dupa sarut Alyiona se ridica si il dadu afara cu usurelul pe Georgio spunandu-I ca sora ei este bine si vor veni la scoala incurand.


Dupa cateva ore



Miyaio statea in pat, si se uita la telefon un sms ii apare pe ecranul telefonul spunand: ‘ imi esti o floare roza ca ciresul primavara, imi esti inima rosie ce imi bate toata viata, imi esti viata mereu eterna’
Miyaio se uita mai atent necunoscand numarul il lasa asa si adormi fiind obosita.



In camera fetei mai copilaroase



Alyiona statea uitandu-se la geam si vazand bataia vantului noaptea, se gandea la sarutul de azi dimineata si parca mai vroia unul, dar nu stia de ce a sarutat-o oare si el o placea?
nu stia nimic dar totusi si-a dat seama ca a fost tandru si ca de acum nu mai este un copil ci o domnisoara matura si punandu-se degetele pe buzele ei inchise ochi adormind.




Acasa la georgio.

-frate mai lasa-ma cu numarul ei! Ti-am zis ca ala este nu e vina mea ca nu iti raspunde!enervandu-se Georgio.
- bine ok! Asta o fi…dar chiar daca se simte bine ma duc si eu maine.
- mda…dute. Privind geamul si gandindu-se la Alyiona si la buzele ei isi apleca pleoapele..si tacu.






putin stiu...dar atata am scris pt azi ca  sa nu raman in urma...nu o sa mai prea am timp dupa aia...si...


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
e frumos,ai descriere,dar..lipseste ceva!ai...ai greseli,mika,ce se observa

,,vorbind cu baiatul placut pe nume Georgio la un moment dat fata vroia ,,-cred ca,dupa,,dat,,trebuia puncturma alta propozitie

,,dar nu stia de ce a sarutat-o oare si el o placea?,,-la fel.dupa,,sarutat-o,,.trebuia punct.nu toata propozitia era intrebare.

iti place sa scrii,ai un sti unic,frumosdar...greselile de scriere...corecteaza-levei evolua fff mult daca le vei coreca


_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
mda...stiu....dar is foarte obosita...si nu prea le mai tin cont...voi incerca...oirucm thx:*:*

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
Alyiona incheia orice discutie cu viata si cu lumea din cartier din cauza surori ei care era din ce mai deprimata, cele doua plecasera in lume in Olanda si traira acolo 5 ani cele doua fete isi recuperara puterile pentru a veni din nou in orasul si tara lor natala pentru a vedea lumea si prieteni.
Miyaio era acum mare si era foarte seriosa dar si draguta si amabila avea o cariera de super model iar alyiona era o fata amuzanta si sexy care lucra si isi incepea cariera de avocet cele doua luara avionul care japonica se gandeau la fetele celor de acolo si cum o rsa treaca si –au lasat prieteni fara sa le zica nimic si fparte ingrajorati:
Miyaio: promit ca o sa ma razbun pe acel nermenic asta daca nu este déjà in inchisoare!
Alyiona- da…pff!
Miyaio: ce ai?
Alyiona- georgio…acuma poate ma uitat cine stie ce face de 5 ani cred ca nu o sa recunosc nu stiu nimic de el.
Miyaio: vom vedea noi.
Surorile ajunsera la aeroport si coborara cu grija treptele privira in fata si rasuflara usurate pornind spre casa cu masina care le astepta ca de obicei la intrare. Nu trecu  mult timp si cele doua ajunsera , vila era neschimbata, aceiasi vecini , aceiasi copi care au crescut foarte mult.camera lui Miyaio la fel vopsita si la fel sic ea a surori ei.
Se imbracara de seara si se dusera la discoteca unde aveau obiceiul a se duce poate mai stiau pe cineva.
Se vedea atmosfera de agitatie si cunoastere cand vazura ca discoteca era inschisa sa uitara una la cealalta si zambira larg, din spate o persoana le spuse usor si cu semnul intrabari: alyiona? Miyaio?
-    da?!
Geogio: cum se poate fetelor?! Vois unteti?
alyiona – da noi suntem!
Miyaio- de 5 ani nu ne-am mai vazut “ si se indrepta sa il imbratiseze ca pe un prieten”
Georgio pasi in spate : imi pare rau dar acelea au fost doar Clipe de Liceu.
Cele doua se uitau si jos si vazura distantata si simtira ca nu mai au ce cauta acolo sunt niste straine. Alyionei ii paru foarte rau de situatie si de despartirea lui Georgio inca mai tinea la el, o ultima privire cu trecutul si o luara de la inceput cele doua, surori , de la sfarsitului inceputului.



Mda….atata am scris ficul sa terminat sper sa vba placa…stiu e cam grabit…dar am vrut sa se termine asa…fiindca asa am simtit de aceea se numea clipe de liceu….sper ca sa inteles din acest capitol….asta…. thx de citire..


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
alice
<*MemBru SuPeRioR*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 74
cam trist dar dragut
                         


pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
thx pt comm alice....asta e

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
sweet_dream
<*ONe AnGel*>

Din: bacau
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 463
ci frumos....ma asteptam la ceva mai lung da'....sa terminat
imi place mult:X:X:X:X


_______________________________________
There is a rainbow, for you and me,
A beautiful sunrise, eternally.


pus acum 15 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Foarte frumos continua te descurci de minune tine-o tot asa           

_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 12 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
ultumesc mult:d...miam vazut greselile pe undeva...nu stiu de ce mam grabit sa il termin...dar poate o sa il continui..

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la