٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil ro_xy20
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Disperare. Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lawliet
Shu-chan ^_^

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 306
E pentru concurs ma.

                                                   Disperare.

    Prin vene imi curge sange sedat.
    Si e singurul ce stie ca am murit. El stie totul despre mine, dar eu nu stiu nimic despre el.
    Dar eu nu inteleg. Nimic nu s-a schimbat, totul a rămas la fel. E ca si cum nu as fi murit, e ca si cum sunt înca vie. Si nu as fi crezut că am murit pana nu m-am impiedicat si am cazut de pe bloc. Dar de fapt nu am cazut, eu am ramas in aer. Eu… murisem deja. E imposibil sa omori pe cineva mort deja. Si era ciudat sa vad lumea de acolo din aer, sa vad oamenii sub mine, sa stiu ca eu nu mai sunt vie. Si sa stiu si ca dependenta mea care ma omora, si ma facea incapabila sa gandesc logic, a disparut ca si cum nu a fost niciodata. Si am fost dependentă de cineva. De cineva si de vocea acelui cineva.
    Si ma plimb printre oameni ca si cum as fi vie, ca si cum as fi inca acolo, printre ei. Totul e la fel. Nici macar înainte nu mă observau. Nu e mare lucru… E doar că am scăpat de gandul şi disperarea de a auzi acea voce. Si acum îl pot vedea mereu. Ii pot urmari fiecare miscare. Daca ar sti l-ar deranja. Daca as fi inca vie mi-ar spune sa dispar. Cel putin asa nu stie, si pot sa stau cu el mereu.
    Dar oare… nu ma voi plictisii niciodata de el? Oare cat voi mai avea puterea sa stau aici, langa el. Oare cum a voi simtii cand il voi vedea cu altcineva? Poate voi pleca, si il voi lasa acolo, cu ea. Poate ma voi duce la mama sa vad cum o mai duce, sa stiu daca macar plange dupa mine.
   
        Eu am murit acum 3 zile.
    Acum asist la inmormantarea mea. Imi vad corpul acolo, in acel sicriu, si cum il baga in idiotul de pamant rece. Daca as fi fost vie m-as fi opus. Daca as fi fost vie i-as fi injurat si as fi plecat acasa.
    Ce tampenie! Idiotilor! Eu asist la propria mea inmormantare. Si… e si el? Nu m-am miscat. Ma uitam la el. Era in spate, nu spunea nimic, nu avea nici o expresie pe fata. Si-a trecut mana prin par si a zambit viclean, apoi a plecat.
    Venise doar ca sa rada de mine. Si eu care credeam ca macar i-a pasat.
    -Esti un idiot!
    Ce n-as da sa ma auzi acum. Ce as vrea sa fiu inca vie. As sari pe tine si te-as lua la bataie. Mi-as infige mainile in parul tau si te-as musca de buze, apoi as pleca. Si te-as lasa sa te uiti dupa mine, si ti-as rani orgoliul. Ca te-a batut o fata.
    Si in disperarea crunta dinainte sa mor am plans. Si am fugit pe strazi inconstienta. Si nu am stiut unde ma duc. Sincer, nici nu stiu cum am murit. Doar sangele meu stie, doar el. El stie exact ora, minutul si secunda cand s-a oprit din circulat, si viata mea s-a dus. El stie ca fix locul in care a inceput sa iasa din mine. Si parca il auzeam zbierand sa nu il las, sa il iau si sa mi-l indes inapoi in vene, apoi sa mi le cos si sa plec mai departe. Si a fost inutil. Venele mele nu mai puteau fi cusute iar eu eram incapabila sa mai fac ceva.
    -Cum a murit?
    -A lovit-o o masina…
    -Condoleante.
    Cauza mortii: accident de masina. Alegarm pe strada, nu vedeam nimic. Deodata am vazut o lumina si in secunda urmatoare am murit. Desi eu, fiind moarta, m-am ridicat de acolo si am plecat. M-am intors inapoi si am vazut oameni adunati in jurul meu. Nu intelegeam de ce, eu ma ridicasem. Atunci nu aveam nici cea mai mica idée ca am murit.
    Oh, Doamne! Si acum ce? Ce o sa fac asa o eternitate? O sa il urmaresc pe el pana moare, si dupa? Probabil ca imi voi urmari copilul si voi avea grija sa fie bine. O, da, aveam si un copil. Cu el. Ce o sa-I spuna mama? Ca eu am murit si ca idiotul de taicasu s-a despartit de mine cu 6 luni inainte de asta? Ce o sa creada copilul ala? O sa creada ca am murit intentionat! Desi eu n-am vrut sa mor, eu am vrut sa raman acolo, cu el… Da, si cu idiotul de tasu’! Vreau sa-mi zica sa dispar. Cand imi zicea sa dispar plecam de acolo. Plecam si aveam un motiv sa ma intorc. Ca macar v-a vorbi cu mine, chiar daca imi v-a spune sa dispar.

Si as vrea sa dispar de tot de aici, sa nu ma mai intorc.
Nu mai resist desi sunt doar un mort.


Sper sa va placa.

Modificat de Lawliet (acum 15 ani)


_______________________________________

Everything...
Shatters to pieces and crumbles away...
Slipping between my fingers...
And when I noticed...
I was completely alone...


pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
e foarte expresiv si frumos....mia placut succes!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Foarte foarte frumos... nu am cuvinte sa  descriu.. Ai  felicitarile mel                   

disperare. foarte foarte frumos... cuvinte sa  descriu.. ai  mel      

27.5KB


_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la