٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Lumea animeurilor! Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
YuS <3
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7026
Nu e chiar un fic,e pura realitate


        Lume animeurilor!


Animeurile iti dau putere,iti dau vise,iti dau sperante si zambet. Va-ti intrebat de ce sunt asa speciale? Eu da,si am gasit raspunsul.
Animeurile vin undeva din cer, dintr-ul loc frumos si minunat. In acel loc plin de sclipiri si frumuseti,acolo traiesc personajele din anime. Acolo ele fac ce vor,cand vor,unde vor.
Ele se lupta,se distreaza si fac ce fac si oamenii. In acel loc chiar exista demoni buni si rai,exista sirene si zane si ingeri. Animeurile nu sunt create de cineva anume, nimeni nu inventeaza un anime. Acolo ele traiesc singure si fac ce vor.
In aceasta lume,in care traim noi exista si au existat multi copii care nu prea cunosteau ce e zambetul si erau tristi. Ingerii au vazut asta si au creat un program TV numit Animax si acolo dadeau frumoasele povesti din viatza unor oameni sau demoni sau orice altceva care traiau in acea lume de sus. De cand se uita la animeuri copii zambesc si au inceput sa le placa din ce in ce mai mult. Ingeri au observat cat de mult le plac copiilor si le-au dat ceva special: acel ceva special era o putere pe care o primeai in timp ce te uitai la un anime. Privind un anime primesti Putere,speranta,zambet,incredere in tine si vise. Devii si tu special la fel ca cei de ses,din acea lume minunata. Devii special si in interiorul tau ai o putere de care nici ti nu stii ca o ai. Ingerii nu le-au dat toti copiilor acea putere,numai alora care iubesc cu adevarat animeurile si numai CEI ALESI pot sa le inteleaga adevarata valoare.Noii,adevaratii fani trebuie sa ne simtim mandri si fericiti  ca am fost alesi. Pastram in noi acea putere PENTRU TOTDEAUNA!

Poate va intrebati de unde stiu aceasta poveste. Pai,ingerul meu pazitor mi-a zis-o!
NU VOI RENUNTA NICIODATA LA ANIMEURI PENTRU K AM FOST ALESI SI AVEM ACEA PUTERE SPECIALA SI SUNTEM SPECIALI.


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
YuS <3
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7026
astept pareri!    

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
am citit yust este dragut, din sufletul tau, exista si o continuarea?

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
i'm~not~your~robot
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 13
wow foarte dragut si nu mai am cuvinte ...
Anime forever !!!!!


pus acum 13 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Wow       super ce frumos ai spus aici si ai foarte mare dreptate Traiasca animeurile       

_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la