٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Cosminamoraru
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / "Poveste fara nume" Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
DRAGOSTE FARA RAMASITE


Cap.1 Venirea in oras



    Era o zi frumoasa de vara, cand o noua familie se muta in orasul Sirako. De fapt ,se muta doar fata acestora, fiindca ei nu vor sa fie si ea cu ei deoarece ii incurca la serviciu, mai ales ca ei calatoresc tot timpul iar ea doar le statea in cale. Ea v-a locui cu doica ei care avu grija de ea pana acum. Era o fata de oras, singura la parinti, frumoasa, desteapta si dura. Avea tot ce isi dorea o fata de varsta ei, mai ales k era foarte bogata. O chema  Ai Ayakashi, are 15 ani, parul ei e negru, lung si drept, era inalta si cu ochi verzi.
Ai era afara langa masina, se uita imprejur la casa mare si nici macar nu-I pasa ca va ramane singura aici numai cu doica ei. Din casa se auzi niste strigate:
-Ai, vino inauntru si aranjeaza-ti lucrurile caci vom merge sa te inscrii la scoala!
-Da mama, vin acum!, zise Ai cu nepasare…
Dupa ce isi aranjase lucrurile, Ai se schimba de hainele pe care le purtase si merse jos in hol.
-Am terminat, mergem? Zise Ai cu o raceala in suflet.
-Sa mergem atunci, zise tatal ei pe un ton aspru, sa ne grabim ca nu vreau sa intarziem la servici, ne-am inteles, pe un ton hotarat!
-Da tata, zise mika un pic suparata.
Urcara toti trei in masina, iar la conducerea masinii se afla soferul familie Ayakashi. In masina tatal ii spunea lui Ai:
-Sper ca nu ai sa ma faci de rusine pe aici, si nici tot felul de prostii, ne-am inteles? Nu vreau sa fiu deranjat de la serviciu pentru orice prostie a ta. Nici eu si nici mama ta, mai ales ca ea are mai multa treaba, decat mine, de facut.
-Da tata, nu iti face griji, nu vei avea nici un fel de probleme cu mine, iti promit!, spuse Ai serioasa.
Desi tatal lui Ai o purta din scurt (adica se purta dur cu ea), el totusi o iubea si nu vroia sa se desparta de ea, desi asa trebuia. Ajunsi intr-un sfarsit la scoala, Ai vazu mai multi copii de varsta ei care se duceau sa se inscrie si ei, unii cu parinti altii cu frati altii singuri. Desigur k nu observase ca cineva se uita la ea de parca vazu o zeita, sau mai bine zis un inger cazut din cer. Multe fete o invidiara, dar ea nu prea le baga in seama si merse alaturi de parintii sai in scoala sa se inscrie. Ajunsi in biroul directorului, se inscrie si afla ca scoala incepe peste cateva zile, si mai ales va trebui sa-si cumpere carti desi sunt cam scumpe, dar desigur pentru ea nu conta banii. Ai se afla in clasa a 8-a, intr-o clasa cu 30 de elevi.
Ajunsi in sfarsit acasa,se innoptase, parintii o saruta pe frunte in semn de ramas bun fiindca ei trebuiau sa plece inapoi, iar Ai ramasese cu doica ei, care deja aranjase lucrurile prin casa si desigur inca mai aranja.
-Doica, eu voi merge la mine in camera sa imi aranjez lucrurile, dar daca vrei pot sa te ajut sa aranjezi  aici prima oara? Zise Ai.
-Nu multumesc domnisoara, aranjez eu, mergeti in camera.
-Bine atunci.
Ai merse in camera si iesi putin pe balcon sa traga aer curat in piept. Deodata din cealalta casa straina aparu un baiat. Era acelasi baiat care o vazu la scola, iar acesta cand o vazu ramase surprins, si atunci ei o saluta:
-Buna, esti noua pe aici, nu?
-Da, spuse Ai nepasatoare si vru sa intre inapoi in camera dar baiatul o opri:
-Stai putin, macar spune-mi numele tau!!!
-Nu sunt obligata, zise Ai.
-Te rog eu, vreau sa iti stiu numele!
-Bine, ma numesc Ai.  Noapte buna! Si plecase lasandu-l pe baiat cu gura cascata, caci ai inseamna “dragoste”.
“ce nume frumos” se gandea el si uita sa ii zica noapte buna, intorcandu-se inapoi in camera sa, gandindu-se cand o va revedea ce va face…


28.5KB

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
aceea e ai am uita sa mentionez

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
deci este superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr          rrrrrrrrrrrrrrrrr ai fi nebuna daca nu ai scrie deci te rog scrie cae  sueop jurrr deci mia placut de ai ai inceput ca si noi ca este cam ignoranta bv b  bv bv bv bv bv bv abia astept continuarea banzai banzai !!!!! gambate surioara![ asa va zic eu voua] si sper sa te simti bn cand vei scrie ficul!   foarte reusit

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
deci pentru primul episod a fost foarte bine.actiunea este interesanta si captivanta.da ai facut foarte dragut.abia astept sa vad ce se va intampla si in celelalte episoade.imi place foarte mult la ficul tau si la ficurile lui mika fapul ca nu imi pot da seama ce o sa se intample in continuare si ma tineti in suspans si ma obligati sa citesc si celelalte episoade de curioazitate dar si pentru ca e frumos,desigur. tine-o tot asa si astept si urmatoarele episoade      

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.2 Intalnirea


    A doua zi dis-de-dimineata Ai se trezi, se duse in baie sa faca un dus, si sa se schimbe sa mearga la cumparaturi. Dar ea stia foarte bine ca nu cunoaste imprejurimele de pe aici, dar se va obisnui cu timpul. Se imbraca elegant, mai ales cate haine are merse jos sa manance. Micul-dejun era foarte delicios, si Ai incepu sa manance iar de data aceasta era mai fericita ca niciodata, dar nu stia de ce.
    -Pofta buna, Ai! Ii urase doica.
    -Mulumesc doica! Spuse Ai cu gura plina de mancare.
    -Ai, stii ca nu ai voie sa mananci cu gura plina, termina ce ai de mancat si apoi vorbeste!
    Ai termina de mancat si ii raspunse:
    -Scuze dar am uitat, zise cu un zambet larg pe fata…
    -In sfarsit zambesti si tu, nu te-am mai vazut de cateva saptamani asa!, ii zise doica.
    -Da, asa-i, si deodata tristetea I se afisa pe fata. Am terminat, ma duc la cumparaturi.
    -Nu vrei sa te insotesc?
    -Nu multumesc, doica, dar ma descurc.
-Sigur, dar sa nu te pierzi, ai telefonul in caz ca te sun sa vad ce faci?
-Da l-am luat, e la mine, si nu te teme dar daca ma pierd te sun si mai vedem noi ce vom face. Gata am plecat am luat banii si ne vedem  mai tarziu. Pa!
- Sa ai grija de tine!!!, sper ca va fi bine spuse doica putin indurerata.
Ai merge ce merge si ajunse intr-un sfarsit pe o strada inlaturalnica, pustie si nu mai reusi sa se descurce mai departe iar ea recunoscu ca se ratacise. Vru sa mearga pe o strada la nimereala si din pacate dadu peste doi barbati care, desi ea nu a avut nici o treaba cu ei, au inceput sa se lege de ea. Insa, nimeni nu stia ca Ai a invatat arte martiale ca sa se poata apara de barbati ca acestia.
-Unde merge domnisoara ? nu vrea sa o insotim?, zisera cei doi cu un zambet mare.
-Eu merg acolo unde nu exista prosti, deci voi doi sunteti exclusi!
Ai merse mai departe si nu-I baga in seama, dar acestia nu au iertat-o pentru ce le-au spus si unul dintre ei a prins-o de maini si a tinut-o strans. Ai nu se lasa pagubasa, si dintr-o aplecaciune dadu cu el de pamant, iar dupa putin timp cei doi erau la pamant plin de vanatai. Cine s-ar fi gandit ca o fata asa distinsa si linistita era asa periculoasa? Din pacate ea tot era ratacita, si merse un sfert de ora in van caci iar nu stia unde se afla. Dintr-o data dadu peste cei doi tipi care i-a batut acum catva timp si aceasta le spuse:
-Nu spuneti ca nu va-ti saturat de ceea ce ati primit? Mai vreti? Daca mai vreti va mai dau? Zise Ai linistita.
Dar imediat mai aparura inca 4 barbati din spatele ei si 4 langa ceilalti doi.
-Acum ce te vei face, te vei lupta cu noi toti? Acum sa te vedem!!! Zisera unul dintre ei.
Deodata toti sarira sa o prinda sa faca ce orice barbati care gasesc fete singure sa faca. Ai se sperie si urla, se puse jos, se facu ghem si astepta ca sa fie prinsa, dar nu se intampla nimik. “De ce oare?”, se intreba ea. “de ce s-au oprit?”. Se uita in sus si vazu un baiat care era cu banda lui si ii oprise pe ceilalti.
-Daca nu vreti sa o incurcati, plecati de aici!!! Zise el pe un ton hotarat.
-Sefu, ai vazut din ce banda fac astia parte? O spuse cu o voce tremuranda…
-Nu am observat, dar stai sa ma gandesc… o nu sunt din… sunt din banda Matsuo. Sa plecam de aici. At mai repede posibil.
Toti o luara la goana. Ai se intoarse catre baiatul care o salvase, si observa ca este acelasi baiat care a intrebat-o seara trecuta cum o cheama. Acesta o lua de mana si o intreba:
-Te simti bine? Ti-au facut nenorocitii aia ceva?
-Nu multumesc pentru ca m-ai salvat. Raman datoare.
-Baieti, voi puteti pleca acasa, voi ramane eu si voi avea grija de ea. Nu tebuie sa imi ramai datoare, datoria mi-ai platit-o atunci cand te-am vazut, si ii zambeste.
Ai inrosi putin, si il intreba:
-Cum te cheama? Eu nu te-am intrebat aseara si mai ales vreau sa imi cer scuze ca m-am purtat urat cu tine.
-Sunt Hitomi Matsuo. Incantat de cunostiinta si inca ceva: eu trbuie sa imi cer scuze ca nu ti-am zis noapte buna aseara.
Ai se uita la baiatul din fata ei si se gandea cat e de frumos cu parul ala lung, mov, achii aceia rosii si mai ales la corpul acela. Dar ea se gandea ca intotdeauna nu trebuie sa judeci oamenii dupa fizic ci dupa interiorul lor, mai ales ca acest baiat era si in interior si in exterior frumos. Dar se mai intreba, familia Matsuo era puternica, fiindca acei barbate cand au vazut cine era, s-au speriat la culme, dar ce conteza conteza ca a scapat de handicapatii aia.
-Vrei sa te duc acasa? O intreba Hitomi pe Ai.
-Poftim? Scuze nu am fost atenta.
-Am intrebat daca de duc acasa?
-A, nu, trebuia sa ma duc sa imi cumpar cartile pentru scoala, si dupa cum vezi m-am ratacit si nu mai stiu pe unde sa o iau, zise Ai pe un ton jos putin rusinata, desi ea e o fata dura.
-Pai atunci, haide cu mine. Te duc eu, mai bine zis te insotesc pana la magazine. Ai lista?
-Da am lista, si iti multunesc!
-N-ai pentru ce!
O prinse de mana si pornira amandoi la librarie, el fiind in fata si ea in spatele lui. Ajunsi la librarie, Ai isi cumpara toate cartile de care avu nevoie iar Hitomi fiind un baiat cumsecade, o ajuta si o invita la o inghetata. Ai accepta, doar datorita ca a salvat-o de acei barbati. Ajunsi la cofetarie, amandoi vorbira cam un sfert de ora dupa care, o duse pe Ai acasa si ii spuse:
-Data viitoare, cand nu stii pe unde sa mergi sa vii pe la mine caci te voi insoti oriunde vrei sa mergi, bine? Ii facu cu ochiul si intra in casa lui.
Ai ramase inmarmurita si nu mai apucase sa-I zica macar un “multumesc”. Dar totusi ii va multumi candva. Intra in casa cu gandul la el. Doica o intampina ingrijorata, ii spuse ca este bine, urcase in camera ei, se puse pe pat si adormi la Hitomi, cavalerul ce-i salvase viata…

acesta este hitomi


30.2KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.3 Scoala si elevii

In sfarsit au trecut zilele, si Ai trebuia sa mearga la scoala. Desigur inca nu se invatase cu orasul, si nu stia exact unde e scoala. Dar cand termina mic-dejunul, cineva suna la usa: era Hitomi. Venise sa o conduca la scoala, si desigur era fericit sa o conduca pe asa zisa “inger”, cum o numea el in gandul lui.
-Buna dimineata! Esti gata? O intreba el cu zambetul pana la urechi.
-Da, acum am terminat de mancat, stai sa-mi iau ghiozdanul si vin intr-o secunda.
-Bine. ”te voi astepta mereu”, se gandea…
-Gata, l-am luat, doica am plecat, si daca vrei poti sa iti iei liber pana maine.
-Bine, domnisoara, poate ca asa am sa fac…
-Nici un poate, iti iei si tu liber, mergi si te ditrezi, ne-am inteles?
-Da, da am inteles.
-Sa mergem, zise Ai.
Ajunsi la scoala, Ai isi dadu seama k Hitomi era cu ea in clasa, mai ales ca nu l-a intrebat in ce clasa era. Desigur aproape toti baietii cand o vazu aproape ca nu mai stiau ce sa faca cand o vazura. Fetele pe deasupra, o priveau foarte urat, insa doua care erau prietene, au venit pana la ea.
-Buna, eu sunt Ayame!
-Iar eu sunt Ayaka! Suntem surori. Iar tu esti?
-Buna, eu sunt Ai. Ma scuzati, dar unde voi sta?
-Pai, sa vedem, avem cateva locuri libere, unul la geam, cel de langa geam, unul aici si unul in partea aia. Unde vrei tu nu esti obligata sa stai unde nu vrei.
-Mersi, voi alege sa stau langa geam, Ai isi lua lucrurile, le puse pe banca si se aseza pe scaun.
-Iar eu voi sta lana tine. Ce mai faceti fetelor?
-Buna  Hitomi!!! Ce mai faci? Strigara in cor amandoua.
-Bine, se pare ca avem colegi noi, si destui.
-Da concurenta multa, zise Ayame. Dar totusi cu atat mai bine, invatam mai mult.
-Sigur, zise Ayaka, ea invata eu copiez, razand.
-Nici sa nu te gandesti…
Fetele se certara din nou, ca de fiecare data cand erau impreuna, dar nu mai puteau continua ca intrara profesorul in clasa. Acesta inainte de a incepe de preda, ii ruga pe cei noi sa se prezinte, desigur in ordine alfabetica. Fiecare se prezenta, printre care si Ai. In timp ce ea se prezenta baietii se uitau la ea ca la o zeita, iar fetele se uitau la ea ca fiind un demon frumos si provocator. Surorile certarete o priveau cu mare admiratie, iar Hitomi nici macar nu baga in seama ca ceilalti il striga, uita tot si se uita la ingerul sau. Trecura cateva ore si veni pauza de masa. Hitomi de obicei statea cu baietii la masa, dar acum statea cu ingerul sau, cu Ai. Celelalte fete o invidiara caci Hitomi niciodata, dar niciodata nu statea cu fetele, era prea inganfat. Alaturi de cei doi se alaturara surorile certarete. Pauza de masa se termina, si incepu urmatoarea ora. Orele s-au terminat foarte repede de data asta, iar Hitomi merse catre Ai si o intreba:
-Ai, ai ceva programat acum dupa ore?
-Nu, nu mi-am facut nici un program. De ce? Intreba Ai surprinsa.
-Pai ma gandeam, sa te duc undeva.
-Unde? Zise Ai…
-E surpriza, sopti Hitomi la ureche.
-Acum, chiar aacum vrei sa mergem?
-Daca vrei putem merge sa ne schimbam si apoi te duc, oricum esti singura acasa, nu?
-Da, dar mai intai mergem sa ma schimb, si apoi mergem unde vrei tu… bine?
-Gata, ne-am hotarat, mergem sa ne schimbam, si pornim.

ele sunt Ayaka si Ayame, sper sa va placa, am scris destul de mult


58.4KB

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
super mega.......... deci imi place de hitomi si de ai si mai ales de cele doua surori foarte interesant abia astept continuare si sper sa fie foarte romantic bv bv bv bvbbvvbbbvbvvbvv !!!! uuhuuu imi palce mult ca si la hana-chan sper sa scroetii odata!  

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
forte dragut si interesant.de-abia astept sa citesc si celelalte episoade.bv te descurci minunat si e din ce in ce mai super    

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
kagome_kikio
<*MemBru SuPeRioR*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 50
oauu.. ce fain si tare imi place foarte dragut mai scrie ai tot dialog pe care as vrea sal ai mai mult si mai ales vad ca ai ales niste nume dregute astept!  

_______________________________________
odata ce esti un om trebuie sa ai putere.. de a iesi afara cu ele ...

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
imi palc cele 2 surori..sii..sa nu te superi,aly,dar ai inceput cam prost:
,,  Era o zi frumoasa de vara, cand o noua familie se muta in orasul Sirako. De fapt ,se muta doar fata acestora, fiindca ei nu vor sa fie si ea cu ei deoarece ii incurca la serviciu, mai ales ca ei calatoresc tot timpul iar ea doar le statea in cale. Ea v-a locui cu doica ei care avu grija de ea pana acum. Era o fata de oras, singura la parinti, frumoasa, desteapta si dura. Avea tot ce isi dorea o fata de varsta ei, mai ales k era foarte bogata. O chema  Ai Ayakashi, are 15 ani, parul ei e negru, lung si drept, era inalta si cu ochi verzi. ,,

ba ai pus verbe la prezent,ba la trecut.nu prea ma inteles daca povestea asta se petrece acum sau s-a intampalt in urma cu ceva vreme:,,O chema Ai Ayakashi,parul ei e negru,,-verbul ,,o chema,, e pus la trecut[perfect simplu],iar ,,e negru,, la prezent.
,,De fapt,se muta doar fata acestora fiindca nu vor sa fie si ea cu ei deoarece ii incurca la serviciu,mai ales ca ei calatoresc tot timpul,iar ea le statea inc ale,,-aici nu a sunat pre bine..ai repetat cuvintele,,ei,, si,,ea,, si...uite putin,,se muta doar fata acestora,fiindca nu vor sa fie si ea cu ei deoarece ii incurca la serviciu,etc,,n-a sunat prea bien..puteai sa te reformulezi si sa scri ceva in genul,,cea care se muta este,insa,doar fata lor,deoarece aprintii ei muncesc mult,iar aceasta ii incurca,,

te rog mult,nu te supara,dar nu puteam sa te laud,daca ai greseli..oricine are greseli..niemni nu-i perfect..de ortografie,de tastare[ceea ce eu am cu carul ],insa consider ca si criticile te ajuta sa evoluezi si sa icnerci sa-ti repari greseala...in rest,e bien povestea,chiar imi apcle...dar fa-o un pic mai nostima...si mie imi aplce romantismul ,dar as dori sa vad un pci de comedie


_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
mrs pentru complimente si critici, e primul meu fan fict, nu am mai scris niciodata, deci il las asa nu il mai modific, dar promit k pe viitor am sa-l fac mai bun, mai comic si mai vad vad eu ce schimb la el. oricum nu ma supar si mrs pt critici

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
stii aly eu nu am vrut sa nu fiu sincera dar eu mereu cand vad ca cineva scrie un fic eu una nu bag de seama gresilile toti avem pt. mn conteaza sa fie anime si sa aiba un continut foarte frumos... si tu ai avut nu vreau sa te superi ca eu nu am zis chestile pe care lea spus ada dar eu chiar ,... nu am intereseaza stii si deatsa sa continui

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
corina_mew_power
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 32
oauu si la tn este super nu mai nsite dialog sa mai pui si gata super tare si nu o lua pe ada in seama cum zice si mika anime conteaza tu sa pui continuare abia astept sa vad ce se intampla   !!!!

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.4Un sarut, o palma, si un nou coleg

Ajunsi acasa, Ai se schimba intr-o rochita superba, de culoare roz deschis, stransa pe corp si de la picioare pana la genunchi larga. Dadu putin cu peria pe par si se termina. Iesi din casa, il vazu pe Hitomi uitande-se ca la felul trei la ea. Era superba, mai ceva ca un inger sau o zeita si parea asa de inocenta.
-Sunt gata, mergem?, il intreba Ai pe Hitomi.
Dar el tot se gandea cat de frumoasa e.
-Hitomi, ce faci? Visezi cu ochii deschisi? HITOMI!!! Striga in acel moment Ai.
-Da, ce-I ai patit ceva?
-Idiotule!!! Si pleca.
-Stai unde mergi? Intreba Hitomi putin ingrijorat…
-Sa vedem, unde as putea merge, ma duc sa ma plimb. Spuse hotarata si serioasa.
-Dar nu ai zis ca vei veni cu mine?
-Ba da dar m-am razgandit!
-De ce?
-Pentru cand te-am intrebat ceva, ai ramas si te-ai uitat la mine parca eram urata, si nici macar nu te-ai miscat.
In urma ei, Hitomi se gandea oare ce sa faca, si ii veni o idee. O prinse de mana incet, o trase la pieptul lui si o saruta incet si suav. Ai nu s-a impotrivit, dar pana la urma:
-Ce faci idiotule? Si ii trase o palma, ca aproape se auzi ecoul palmei.
Ai pleca nervoasa in casa, si statu sprijinita de usa unde incepu sa planga, dar odata tot i-a placut sarutul lui. Afara, Hitomi se gandea ce prostie facuse, dar totodata, i-a placut si lui sarutul si mai vrea, dar desigur de data aceasta, fara palma. Hitomi in tmp ce se gandea el, nici macar nu simtea durerea plamei ce a primit-o.


A doua zi dis-de-dimineata, Hitomi cand trecuse pe la Ai, ca de obicei, Ai fusese plecata deja. El a vrut sa isi ceara scuze pentru ce a facut aseara, dar se pare ca nu o gasi.
Ajuns la scoala, intrand in clasa, Hitomi o observa pe Ai.
-Buna dimineata, Ai!
-‘Neata!, spuse Ai nepasatoare…
-Vreau…
-Nu vreau sa aud nimik de la tine!
-Dar vreau sa imi cer scuze pentru…
-Buna dimineata!
-Buna dimineata, domnule profesor!!!
-Va rog asezati-va in banci, si sa va predau caci ora viitoare dam o lucrare.
-Ooooofffff!!! Se auzeau suspinele elevilor.
-Sa incepem! Cand…
In timp ce profesorul preda, Hitomi se uita la Ai, dar aceasta nu il baga in seama. Ora se termina, Ai iesi pe coridor sa mai vada si ea lumea.
-Buna, aici e clasa a 8-a?, zise un baiat firav…
-Da, zise Ai. De ce? Stai, cred ca stiu, esti un coleg nou, nu?
-Da, de unde ai stiut?
-Pai, trebuia sa fim 30, dar noi am fost 29.
-Da, trebuia sa vin ieri, dar am avut ceva probleme si nu am reusit. Deci unde stau?
-Acolo in spate langa perete e un loc gol. De fapt e singurul.
-Multumesc. Apropo eu sunt Bakin Marubeni.
-Incantata, eu sunt Ai Ayakashi.
-Tu in ca banca stai?
-Cea de langa geam, cea de acolo.
-Bine atunci, ne mai vedem.
-Bine.
-In sfarsit te gasesc!!!
-Ce vrei Hitomi? Ti-am zis si nu imi place sa repet, dar iti mai zic o data sa nu uiti: DA-MI PACE!!! NU VREAU SA TE ASCULT!!!
-Asa deci nu vrei sa ma asculti, atunci ma vei asculta fie ca vrei, fie ca nu.
-Scuteste-ma de detalii plictisitoare, si facu o intoarcere sa plece.
-Nu vei scapa de mine, ai sa vezi tu.

acesta este Bakin


32.8KB

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
super tare imi palce auzi bakin se va indragosti de ai sau asa ceva am rog abia astept continuaea foarte superrr!!!!!!!!!!! mega,,,, gambate!!!! 

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.5 Lovituri si cazaturi

Trecura orele, amandoi baietii, Hitomi si Bakin, uitandu-se doar ea in fiecare ora. Spre plecarea acasa, Ai se duse singura, si trecu printr-un parc din apropierea casei, se puse pe banca si gandi cu ochii inchisi, pana cand simti ceva moale si umed pe buzele ei. Deschise ochii si era Hitomi, statea deasupra ei pe banca.
-Ce faci? Ti-am dat voie?
-Nu, m-am servit eu singur. E vreo problema?
-Da, e, nu ti-am dat eu voie.
Iar dintr-o data Ai il lovi pe Hitomi direct in cap cu geanta.
-Sa te inveti minte si o lua la goana.
-Au, sa stii ca asta doare, o spunea el in timp ce se freca pe cap. In fine, dar am sarutat-o, am sarutat-o. Sa ma duc si eu acasa, am de invatat pe maine.
Ai inca alerga, si se zdrobi de cineva din neatentie, cazand pe jos.
-Au!
-Iarta-ma Ai nu am vrut, nu am fost atent.
-Nu-I nici o problema, eu am fost de vina.
Se uita in sus si il vazu pe Bakin. Bakin o ia de mana si o ridica.
-Pot sa te intreb de ce fugeai asa speriata?
-Nu, iarta-ma dar nu pot sa iti spun. Pa trebuie sa plec, am de invatat. Ne mai vedem.
-Stai, bine a plecat, oare ce a patit. In fine, dar la ce trebuie sa invete? A nu, am uitat complet. Sa ma duc si eu sa invat, altfel o incurc rau de tot.
Ajunsa Ai acasa, doica o lua la intrebari:
-Buna, ati venit? Cum a fost la scoala?
-Bine!
-Sa va pregatesc pranzul?
-Nu, nu mananc!
-Sunteti suparata cumva?
-Nu sunt si lasa-ma in pace! Iar daca ma suna sau cauta cineva, nu sunt acasa!
-Da.
Cand a ajuns Ai in camera, a trantit usa si o vaza de pe birou cazuse din cauza usei.
-Doamne, dar toata lumea se prabuseste astazi.
Curata locul unde se sparse vaza si o arunca ca sa nu se taie. Il vazu pe Hitomi invatand de zori la materia pe care maine o va avea, si isi aduse aminte ca trebuie sa invete si ea.
Incepu sa invete, nu retinu nimik din ce citise si nu avea pe nimeni in apropiere in afara de Hitomi sa o ajute, iar Ai nu avea nici o solutie decat sa il cheme pe Hitomi sa o ajute. Hitomi abia a terminat de invatat si se relaxa putin, cand deodata:
-Hitomi, ce faci?
-Parca nu ai vrut sa vorbesti cu mine si sa sti ca nu vorbesc cu tine, mai ales ca mi-ai dat cu geanta in cap.
-Offf!!! Sa vezi ce-ti fac!
Apuca un papuc care il avea pe picior si il arunca in capul lui Hitomi.
-Poftim!
-Au si mersi!
-Gata acum chiar nu mai vorbesc cu tine!
-Bine ce doresti, gata nu mai ma prostesc.
-As vrea sa ma ajuti sa invat, ca nu pricep nimik din ce scrie acolo.
-Desigur, doar cu o conditie!
-Care?
-Sa nu ma mai lovesti nici cu papucul si nici cu ghiozdanul, ne-am inteles?
-Da, si sa-mi aduci papucul inapoi, am nevoie de el.
-Asta? Nu ti-l dau il pun acolo si fac colectie…
-Raule!!! Ce faci?
-Vin la tine, nu?
-Dar sarind din balconul tau in balconul meu? Ai innebunit? Da-te jos si vino pe usa ca oamenii.
-Si daca nu vreau?
-Atunci nu te las in casa.
-Bine, vin pe usa.
-Te astept.
Dupa putin timp.
-Am venit. Deci unde mergem sa invatam? Si am uitat, uite papucul, nu am nevoie de el, ii sopti la ureche.
-Idiotule, mersi pentru papuc si inca ceva: pleosc.
-Hei, ai promis ceva!
-Eu nu am promis nimik, si sa iti fie invatatura de minte, sa nu mai incerci sa sari balconul, ne vedem in camera, sper ca poti sa ma prinzi.
-Pune-ma la incercare numai, is fugi dupa ea.
-Te-am prins! Ai zis sa te prind, nu?
Cazand peste ea in pat.
-Eu, n-am zis asta, tu ai insinuat.
-Mincinoaso!!!
Si o saruta suav, iar de data aceasta Ai nu se mai impotrivi deloc…


sper sa va placa, dar mai ales dc vreti sa schim titlul capitolului dati-mi sugestii, si mai comentati ce nu am scris bine


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
super cooll ce fac acolo??      ma rog super taree.. pai nu prea am de comnetat decats a scrii am repede abia astept   gambate!!!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
uuuuiiii....bravooo...acum chiar e super bine...vreau doar sa stiu ce mai fac nebunele alea 2 de surori...nu mai ai greseli de exprimare[de tastare nu zic nik,ca eu sunt si mai si],ai coemdie,romantism sia  aparut un rival..daaa..bvv..ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul...aaa..sii..inca o data..imi cer scuze daca te-am jignit...dar nu vroiam sa spun,,da,e bien,e perfect,,daca,in realitatte,nu era.nu ar fi fost frumso din aprtea mea sa te mint.te rog sa nu te superi si sa ma ierti daca am fost prea dura  

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
nu-i nimik ada, nu mor si eu daca cineva imi spune si mie adevarul, corect? oricum mrs pt tot.

si mrs mika pt complimente, la fel si celorlalte

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
pfff..ce bine..multumesc..acum,ca stiu ca nu te-ai suparat,m-am linistit

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.6 Noaptea petrecuta impreuna si dusul



Sarutul o facu pe Ai sa inteleaga ca il iubeste pe Hitomi.
-Pot sa te intreb ceva?
-Da, intreaba-ma tot ce vrei! Ii raspunse Hitomi.
-Mai inatai invatam, iar apoi vom face ceva!
-Ce? Intreba Hitomi curios.
-Vei vedea tu. Acum hai explicam ce inseamna prostiile astea.
-Bine, cum vrei tu, dar inca o conditie!
-Ce mai  vrei acum, si sterge-ti  zambetul ala dupa fata, caci daca e ceva prostesc desigur ca nu accept.
-Vedem noi daca ii prostesc sau nu!
-Zi odata, ce vrei!
-Vreau sa fii iubita mea!
Ai ramase putin surprinsa, dar se astepta la asta, si ii raspunse.
-Sa vedem, daca zic…
-Zi odata… nu mai pot astepta…
-Da!
-Deci vrei? Mai zi o data.
-Da, ce acum esti si surd! Am zis ca vreau sa fiu iubita ta!
-Ura!
O apuca de mijloc, o arunca pe pat si o acoperi de sarutari.
-Bine, hai sa invatam!
-Da, am inteles!
Dupa ce terminara de invatat:
-Acum vreau sa-ti spun ce am zis ca vreau sa facem.
-Deci ce facem?
-Ghici?
-?
Vreau sa dormi cu mine in seara acesta, dar nu te gandi la prostii, ok?
-!?! N-am inteles: tu vrei sa dorm cu tine?
-Da!
-Atunci… s-a facut. Si desigur ca nu ma gandesc la prostii.
-Bine atunci, dar sa te duci sa te schimbi in pijama, si pana atunci ma schimb si eu.
-Dar nu pot sa dorm asa, mai ales ca vreau sa te vad dezbracata.
-Dispari, si Ai ii dadu cu o perina dupa el, dar nu il nimeri, caci iesise la timp pe usa. Perversul, dar e simpatic.
Dupa un timp, batu cineva la usa camerei si stia ca el este,
-Intra!
-Am venit, te-ai schimbat?
-Desigur, daca am zis intra normal ca m-am schimbat.
-Arati superb, imbracata in aceasta pijama.
-Mersi. Deci dormim?
-Da.
Dormira amandoi impreuna si imbratisati ca niste ingeri. De dimineata, Ai se trezi si observa ca nu a fost vis ce a visat: Hitomi era chiar langa ea dormind profund. Se ridica din pat si merse sa faca un dus fara sa-l trezeasca pe Hitomi. Se dezbraca, da drumul la apa, potrivita asa cum ii place ei si intra sub dus, asa cum ii place ei. In timpul acesta:
-E deja dimineata? Buna dimineata somnoroaso! Hmm? Unde esti? Ce se aude? E cineva la dus. Probabil e Ai. Hmm, interesant Ai e la dus, sa ma duc… nu nu, nu pot, nu te duce, dar ma tenteaza, dar nu pot, ce sa fac? Nu se supara nimeni daca trag putin cu ochiul, si asa nu ma vede numeni, corect?
Se ridica din pat, merse pana la usa si o vedea pe Ai facand baie, si nu se putu abtine. Se dezbraca si intra incet in baie. Ai simti pe cineva care o prinse in brate si o saruta incet pe gat.
-Cine e? Hitomi tu esti?
-Buna dimineata, somnoroaso! Eu am invatat ca asa se zice dimineata, nu?
-Da, asa e. buna dimineata!
Ai se intoarse si il saruta pe buze, iar astfel cei doi isi petrecu un dus de neuitat. Dupa catva timp:
-Sa ne imbracam si sa mergem la scoala, caci altfel inatarziem la ora si am invatat degeaba.
-Da, sa ne grabim, si Ai…
-Da, Hitomi…
-Sper sa mai repetam ce am facut astazi…
-In visele tale, puiut. Si ii trimise un pupic in zbor.
-Poate ca da sau poate ca nu.
-Da, sigur, te grabesti… vom intarzia si numai din cauza ce am facut in dimineata aceasta, adica din cauza ta, bine ca doica a fost plecata.
-Bine, bine. Sunt gata, sa mergem.
-OK.

hitomi la dus


18.7KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
sper sa va placa, caci l-am scriu destul de tarziu si mi-a fost somn, deci nu stiu dc ii resusit

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
ai.. ce dragur esteeeeee     ne mai faci mult sa salivam ai scris excelent super tare gambate bv bv  bv bv bv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa scrii este foarte super dar mai ales Ai,...

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.7 Vizita



-In sfarsit am ajuns! Sunt mort de oboseala. De data aceasta iti dau dreptate, nu mai o facem decat seara.
-Da, sigur, in visele tale, sau pe alta limba sa intelegi.
-Nu am inteles, asa as vrea sa trag un pui de somn acum.
-Stii ca nu poti, ne asculta, ai uitat, mai ales cand ma gandesc ca iar trebuie sa invatam la lucrarea care vine urmatoarea saptamana, red ca imi dau duhul intr-o buna zi…
-Nu inainte de mine… si rade.
-Buna dimineata Ai, zise Bakin!
-Buna dimineata!
-Cum ai dormit?
-Bine, uitandu-se la Hitomi putin, foarte bine! Si tu?
-Destul de greu, am invatat toata noaptea ca nu am inteles nimic din ce a scris in cartea aia stupida si abia am putut descifra ceva din ce scria acolo.
-Eu am descifrat usor, “desigur cu ajutorul unei anumite persoane”, gandi Ai.
-Buna dimineat Bakin, zise Hitomi pe un ton serios, nu am stiut ca doar voi doi sunteti colegi.
-Buna dimineata, ce mai faceti si cum ati invatat!!! Strigara surorile certarete in cor. Noi am invatat super!!!
-Da, sigur, sunteti tocilare!
-Hitomi, taci, parca tu nu ai invatat.
-Ba da, dar nu asa de “super”!
-Pacat, noi si ne-am ditrat.
-Da, da, da!
-Buna dimineata, avem absenti? Nu se pare ca trecem direct la ascultat! Sa vedem cu cine incepem, a domnul…
Dupa ce terminara ascultarea, dadu notele si ii lasa pe elevi in pace.
-In sfarsit, s-a terminat si ora! Cat ati luat? Hitomi? Il intreba Ai?
-Pai un 9, dupa cat am invatat!
-Da, sigur! Si Ai rade putin. Bakin?
-Doar un 10. Cu greu, si m-ai ales a meritat dupa cat am indurat. Acum pot sa ma odihnesc pana la lucrerea ce va urma. Tu cat ai luat?
-Un 9, pacat, ma asteptam la un 10. Dar bine ii si asa, nu? Dar voi fetelor?
-Ha, eu am luat un 10+. Zise Ayame.
-Nu-I corect!!!
-De ce nu-I corect Ayaka?
-Pentru ca am luat un 5 nenorocit. Am invatat la fel ca Ayame.
-Esti sigura?
-De ce? Sunt sigura.
-Pentru ca, din cate stiu eu, tu in loc sa inveti te-ai uitat la emisiunea aia ridicola si prosteasca, toata noaptea.
Cei care ascultau incepura sa rada.
-Nu radeti, altfel cva vin eu de hac.
-Bine, gata, hai ca a venit profu, sa nu punem in banci.
-Bine.
Trecura orele, ca minutele.
-DRIIING, suna clopotelul.
-In sfarsit scapam de ore astazi, zise Ai usurata, cand deodata suna telefonul si Hitomi nu mai reusi sa o intrebe ceva.
-Alo! Ai la telefon! Cine e acolo?
-Buna, Ai, sunt tatal tau, am sunat sa vad ce mai faci. Cum te simti?
-Bine tata, tu si mama cum sunteti?
-Bine, si ma bucur ca nu s-a plans pana acum directorul de tine. Sper sa ai grija de tine. Mai vorbim te-am sunat doar atat sa-ti spun. Pa!
-Bine tata, pa.
-Cine a fost?
-Tata!
-Ce a vrut?
-Sa ma intrebe cum ma simp si sa nu fac prostii, dar in fine sa mergem acasa. Ai vrut sa imi zici ceva?
-Da, am vrut… Nu din nou…
-Alo! Ai la telefon! Cine e?
-Domnisoara, sunt doica!
-Da, ai patit ceva de ma suni?
-Nu, vreau sa te anunt ca a venit cineva in vizita.
-Cine a venit?
-A venit Aldo, verisorul tau!
-Cine? Aldo? Cand?
-Acum, si te asteapta sa vii ca vrea sa te vada si sa-ti spuna ceva!
-Ce?
-Nu stiu.
-Vin imediat! Imi pare rau Hitomi, dar trebuie sa plec acasa repede.
-Vin cu tine.
-Nu multumesc! Pa ne mai vedxem noi.
Ajunsa acasa, deschise usa il vazu pe Aldo stand in picioare si ii sari in brate.
-Ce mai faci, papusa mica si frumoasa?
-Aldo, ce bine ca ai venit sa ma vezi, eu sunt bine tu ce mai faci? O sa stai aici cu mine, nu? Sau macar stai cateva zile?
-De fapt…
-Ce e?
-Am venit… sa te invit… la nunta… mea!
-CE?
-Ea este logodnica mea, Rena Lanford, viitoarea mea sotie.
Ai cand auzi aceasta parca cineva, ii strapunse inima cu un cutit, se uita la femeia care se ridica de pe canapea si se uita la ea. Era foarte frumoasa, dar parca parea o zgripturoaica, ca vrajitoarele alea din povesti.
-Buna Ai, eu sunt Rena! Aldo mi-a povestit multe despre tine.
-Banuiesc ca numai de rau, nu?, uitandu-se urat la ea.
-Dimpotriva, numai de bine, parca tu erai logodnica lui, nu eu.
-In fine, Ai vreau sa iti inmanez aceste invitatii, la nunta noastra. Poftim.
-Multumesc.
-Ai zece invitatii, poti sa le dai la cine vrei, dar in special doua sunt pentru tine si doica ta, bine, dar sa vii!
-Da, poate depinde si cu scoala, ce fac, mai vad eu.
-Atunci noi plecam, ai toate detaliile pe invitatii cand si cum!
-Plecati, dar abia ati venit, macar sa va servesc un suc sau ceva…
-Nu draga, plecam ca avem mult de organizat, hai Aldo odata.
-Bine, vin acum, deci ne mai vedem. Pa.
-Dar… bine, pa.
Plecand, Aldo ii facu cu mana si pleca, iar Ai ramase inmarmurita din cauza celei auzite…


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
super....... tare bv ce se va intampla ce va face ai ? este inndragostita de aldo? nu vreau de el ma rog abia astept nunta ca tot am la una gambate!!! bvv!!  

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
hmm...in cap.6..salivam,salivam..vorba lu' mika asa..glumeam..e bine..ai evoluat mult...acum ai de toate in el...bv

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.8 Gelozia



AI vru sa intre in casa, cand deodata:
-Hei, Ai asteapta! Deci, cine te-a vizitat? Intreba Hitomi.
-Nimeni! N-a venit nimeni…
-Cum adica? Dar ce sunt alea la tine in mana?
-Niste prostii…
-Da-mi sa vad, si le lua din mana.
-Da-mi-le inapoi, nu sunt ale tale!
-Aha deci, invitatii la nunta, si pe cine inviti?
-Pe nimeni!
-Cum adica? Dar cine se casatoreste?
-Nu te intereseaza. Pa.
-Stai…
Si ii inchise usa in nas.
-Au, asta mai lipsea sa imi inchida usa in nas, maine, poimaine ma loveste unde nu trebuie. Cred ca mi-a spart nasul, ma duc sa vad, ciudata: acum ma iubeste acum ma loveste!
-Cred ca trebuie sa ma gandesc sa vad daca ma duc la nunta sau nu. Aaa, doica uite o invitatie pt tine la nunta lui Aldo.
-Multumesc, dumneavoastra veniti?
-Nu stiu ma mai gandesc…
-Ar trebui sa veniti stiti de ce?
-Nu, de ce?
-Ati putea merge la cumparaturi si sa va cumparati cele mai frumoase lucruri sa ii dati gata pe cei de la petrecere. Nu-I asa?
-Da, ai dreptate. Ma duc sa imi fac planuri la ce imi voi cumpara, de unde si pe cine invit. Multumesc doica, iti voi mari salariul si iti voi cumpara un cadou pentru asta.
-Fata asta, tot asa zice dar tot uita! Ce sa facem asa ii crescuta, iar aschia nu sare departe de trunchi.
-Hmm, buna idee. Hitomi, esti acolo?
-Ar trebui sa fiu? Nu stiu poate arunci iar cu ceva dupa mine, acum ce am mai facut?
-Nimic, vreau sa imi cer scuze pentru cum m-am purtat cu tine, mai devreme! Dar, ce-ai patit la nas?
-Nu intreba! “Cica ce am patit, nu stie ca ea m-a lovit?”
-Vreau sa te rog ceva!
-Ce?
-Hai vii pana la mine, sa iti povestesc?
-Da, dar sa nu-mi mai inchizi usa in nas.
-Bine, hai.
Dupa putin timp:
-Deci ce vrei sa imi spui.
-Mai intai… si il saruta…
-Ce-a fost asta?
-Pai, e pentru ce ti-am la nas!
-A, nu-i nimic! “deci stie ca ea m-a lovit!”.
-Stii invitatiile ce le am, nu?
-Da.
-Ei bine, se casatoreste verisorul meu, cu una, si vrea sa ma duc la nunta. Mi-a dat 10 invitatii din care 2 sunt ale mele si a doicii mele. Atunci am mai ramas cu 8. Ma gandeam una tie, ca vii cu mine, nu?
-Da… desigur, doar daca tu vrei…
-Normal, atunci 2 ma gandesc sa le dau surorilor certarete, una lui Bakin iar cu celelalte 4 nu stiu cui sa le dau.
-Poti sa iti zic ceva?
-Da, sigur.
-Eu mai am doi frati: Yukyo si Kumikyoru.  Ma ganseam sa vina si ei sa fie partenerii certaretelor, desigur cu doua conditii: una sa nu se certe ca de fiercare data si cealalta…
-Care e?
-E sa imi dai un sarut mic… unul mic…
-Poftim.
Sari peste el prebusindu-se la pamant.
-Esti multumit?
-Da. Deci ce zici? Vrei sa ii invit?
-Normal.
-Bine atunci ramane stabilit. Am sa-I sun si am sa-I intreb.
-Mai raman doua, oare ce facem cu ele? Ce se aude?
-Cred ca ii telefonul.. tau… da al tau e…
-Alo! Ai la telefon! Cine e?
-Buna ai, sunt Aldo!
-Buna, Aldo! Ce faci?
-Cine e Aldo asta? Ai raspunde!
-Taci Hitomi! Ce doresti?
-Am vrut sa te anunt ca doua din invitatii ii apartin verisoarelor tale, Rory si Rena, vor veni zilele astea pe la tine, pentru ca am dat din greseala cele doua invitatii care erau ale lor.
-Am inteles, deci atunci eu am doar 8 invitatii?
-Da, poti sa inviti pe cine vrei, eu iti trimit o limuzina si veniti toti zece, impreuna, ne-am inteles?
-Da, la ce ora si cand?
-Sa vad: nunta ii peste o saptamana, adica sambata, nu?
-Da.
-Atunci eu voi trimite limuzina dupa voi vineri dimineata, la 7, la tine acasa.
-Bine atunci, ne vedem atunci. Pa.
-Te iubesc!
-Si eu te iubesc.
-Ha, se mai si iubesc pe deasupra, si ii zice cu mine de fata, asta e culmea.
-Hai nu mai fa mutre din astea.
-Cum sa nu fac, cand tu ii spui ca te vei intalni cu el, si ca il iubesti pe deasupra, nu?
-Hmm, cineva este gelos.
-Nu sunt gelos.
-Ba da, esti.
-Bine sunt, si ce daca, i-ai facu declaratie de iubire.
-Prostutule, eu pe tine te iubesc, si inca ceva: el e verisorul meu.
-Da sigur… ce e verisorul tau? Ce prost sunt.
-Am sa iti dau ceva!
-Ce…
Ai sari la el in brate si ii dadu un sarut, iar Hitomi nu mai reusi sa zica nimic.
-Deci ce a vrut?
-A zis ca doua invitatii sunt ale verisoarelor mele, Rory si Rena.
-Interesant…
-Ce?
-Oare cum or arata?
-Idiotule, si ii tranti o carte peste cap.
-De ce tot timpul se reduce la violenta. Deci s-a rezolvat, nu mai trebuie sa cauti pe nimeni numai sa inviti, corect?
-Da ne vedem la scoala sa-I invitam, tu ii inviti pe fratii tai iar eu le astept pe Rory si Rena.
-S-afacut. Ne vedem maine.
-Bine. Te iubesc.
-Si eu te iubesc. Pa.

sper sa va placa

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
plashe capitotlul..dupa cum am zs..ai evoluat..e comic cu intrigi dar si romantic asta cautam..bv

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
wow tare,.. cum zice si ada tare comic dar are si romantismm foarte dragut abia astept nunta tare bv bv bv bv  bv gambate!!!!!  

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
numai la nunti ti-e gandul daca pui next-ul ins eara asta,s-ar putea sa nu- citesc,pt ca am stat cam mult la pc,dar maine il voi citi cu sigurantza...

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.9 Invitatiile si vizitele



-Buna seara, as dori sa vorbesc putin cu Yukyo si Kumikyoru. Sunt acasa?
-Da, pe care dintre ei sa il dau la telefon, prima oara.
-Nu conteaza. Oricare.
-Din partea cui, va rog ca sa stiu?
-Din partea fratelui, Hitomi.
-Domnule Hitomi ma bucur sa va aud din nou vocea, cum sunteti?
-Bine, te rog poti sa mi-l dai pe unul din cei doi.
-Sigur, imediat.
-Acum, nu maine.
-Da, am inteles. De indata!
-Grea de cap mai ii si servitoarea asta.
-Alo! Yukyo la telefon.
-Buna, frate, sunt Hitomi. Ce mai faci?
-Buna, Hitomi, bine sunt ocupat. Tu ce faci?
-Si eu la fel, cu scoala. Vreau sa te rog ceva.
-Sigur, stii ca fac orice pentru tine.
-Acum de curand, va fi  nunta, si vreau…
-Sa te insotesc, nu?
-Da, cum ai ghicit?
-Eu stiu ce gandeste fratele meu. O sa vin si eu si Kumikyoru. Desigur cu cine mergi la nunta?
-Pai ma duc cu prietene mea si colega de clasa. Dar desigur, am si pentru voi patru fete din care va puteti alege doua, una-una, ori doua-doua.  Ce ziceti.
-Eu sunt de acord…
-Si eu!!!
- Kumikyoru, ce mai faci?
-Bine, fratioare. Ascultam ce vorbeati voi acolo.
-Deci tragi cu urechea, nu?
-Sa zicem ca ascultam, nu trageam cu urechea.
-Sigur! Deci esti de acord?
-Cum sa nu, stii ca atunci cand e vorba de fete, eu sunt primul.
-Da da, stiu prea bine, mai ales ca mi-ai “suflat” prima mea iubita, corect?
-Asta e de domeniul trecutului, bine.
-Da. Atunci ne vedem la mine acasa miercuri dimineata, fara nici un dar si poate. Va mai distrati si voi un pic, nu numai munciti toata ziua.
-Bine ne vedem atunci. Pa.
-Pa.
A doua zi, la scoala:
-Neata tuturor. Ce mai faceti?
-Neata Hitomi. Bine dar tu?
-Bine, foarte bine. Neata printesa mea, cum te-ai trezit?
-Sa ma gandesc, hmm… nu asa bine ca tine. Glumesc, bine.
-Am o veste buna!
-Da? Care?
-Aseara i-am sunat pe fratii me si au fost de acord sa vina la nunta, iar miercuri dimineata sunt la mine acasa.
-Ce bine. De abia astept sa vad cum arata. Hmm, oare care arata mai bine?
-Nici sa nu te gandesti caci altfel nu mai vin cu noi.
-Glumesc, prostutule. Stii ca nu m-as putea uita la altcineva in afar de tine. Un pupic, vrei.
-Normal.
Si Ai il saruta pe buze senzual.
-Asta, da sarut, merita sa fac ceva pentru inca unul.
-Abtine-te, bine. Acum mai trebuie sa invitam pe restul ”echipei”. Sa vedem, Bakin, vino putin pana aici.
-Da, ce doresti. Pot sa fac ceva special pentru tine.
In acel moment, Hitomi tusi.
-As dori sa vii cu mine…
-Unde? O zise Bakin entuziasmat…
-si cu ceilalti la o nunta.
-Care ceilalti?
-Sa vad, fratii lui Hitomi, el, surorile certarete, doica mea, si cele doua verisoare de ale mele.
-Sigur de ce nu? Am sa vin. “asa voi avea ocazia sa o conving sa fie cu mine!”
-Bine atunci, sa vii vineri dimineata la mine acasa.
-Sigur.
-Imbracat de gala.
-Da, da.
-Deci unde sunt surorile?
-Prezente la datorie. Neata, ce mai faceti?
-Bine, vreau sa va invit la o nunta. Vreti sa veniti?
-Da cum sa nu. Cand?
-Vineri de dimineata sa fiti la mine acasa imbracate elegant. OK?
-Da sa traiti.
-Bine atunci, sa ne punem in banci.
-Chiar trebuie?
-Da, nu vedeti ca a venit profesorul?
-A, da n-am vazut.
A doua zi, dis-de-dimineata:
-Cine poate fi la ora asta? Da vin acum!
-Buna!!! Ce mai faci?
-Voi? Ce faceti voi aici?
-Pai nu ai zis sa venim astazi?
-A da, e deja miercuri. Haideti intrati.
-Hitomi, sa nu zici ca dormeai la ora asta?
-Ba da. E doar ora 6, eu la 7 ma trezesc si apoi ma imbrac, dupa care ma duc la scoala.
-Ce bine de tine, noi trebuie de la 5 sa ne trezim si sa fim gata pe 6, sa mergem la serviciu.
-In fine, luati loc. Sa va servesc cu ceva?
-Nu multumesc. Vrem sa te rugam ceva!
-Ce?
-Te imbraci si venim cu tine la scoala sa vedem si noi cum e, bine?
-Sigur, doar sa ma termin. Dupa aceea mergem.
-Noi ne uitam la TV pana te termini tu.
-OK!
In schimb, in casa lui Ai, toate luau o intorsatura ciudata.
-Doica unde imi sunt hainele alea ce le-am cumparat?
-Alea, cred ca le-am pus pe aici pe undeva!
-Doica, data viitoare sa nu te mai atingi de ele, bine?
-Da, domnisoara!
-Suna cineva la usa? Da. Suna. Cine poate fi. Lasa doica ma duc eu, tu mai cauta in continuare.
-Da, cine sunteti.
-Ai, nu ne mai recunosti?
-Aaa, voi sunteti, intrati. Scuzati deranjul si ca sunt suparata, dar se pare ca nu imi gasesc hainele cele noi. Ce mai faceti? Luati loc!
-Bine, ti-a zis Aldo ca vom veni dupa invitatii, nu?
-Sigur ca mi-a zis. Si plecam impreuna de aici vineri dimineata, corect?
-Da, asa-i.
-Ma asteptati pana ma imbrac dupa care ma duc la scoala, apoi noi ne intalnim si ne plimbam prin oras?
-Daca nu te superi, am vrea sa vizitam scoala, caci sigur ne plictisim pana vii tu. Te rugam!!!
-Bine atunci, doar sa ma imbrac.
-OK!
Intre timp, amandoi se terminara de imbracat si pornira la scoala. Daca in scoala vor veni elevi ce nu sunt din acea scoala, vor avea permise speciale in care vor putea sta la ora ca invitati. Cele doua verisoare ale lui Ai si fratii lui Hitomi, au primit permisele si au pornit spre clasele lor. Primii care intrara pe usa, au fost cei trei frati.
-Neata, ce faceti?
-Neata Hitomi, noi bine dar cine sunt cei doi baieti fermecatori care seamana cu tine?
-Cei doi sunt fratii mei, au venit in vizita si vor veni cu noi la nunta la care voi doua sunteti invitate.
-Serios? Vor veni si ei? Ce bine!!!
-Ma duc sa va aduc niste scaune, ca sa stati la ora.
-Nu multumim, stam pana se suna si inainte de a intra profesorul mergem si stam pe banca afara, si te asteptam pana im pauza, OK?
-Sigur, cum vreti voi.
-Neata tuturor.
-Neata!?! Hei Ai cine sunt cele doua fete din spatele tau?
-Sunt verisoarele mele, Rory si Rena.
-Buna!
-Dar… stai sa ghicesc… ei doi sunt fratii tai Hitomi, nu?
-Da, ei sunt.
-Incantata de cunostiinta, eu sunt Ai.
-Incantati, noi suntem…
-Da da stiu, sunteti Yukyo si Kumikyoru. Ma bucur sa va cunosc, si cand ati ajuns aici?
-…
-“Neata Hitomi, ce mai faci, un sarut, ceva?”! Nimic, s-a dus direct la ei, lasa ca i-o fac si eu. Buna fetelor ce mai faceti?
-Bine. Dar tu cine esti?
-Aaa, scuze de impolitete, eu sunt Hitomi, sunt coleg de clasa cu Ai. Voi trebuie sa fiti verisoarele ei care vin cu noi la nunta, corect?
-Da, dar care “noi”?
-Pai, sa vad: eu, fratii mei, Bakin -baiatul de acolo-, cele doua surori si Ai cu doica, in total suntem zece.
-Deci, veti sta aici sau veti merge sa stati pe banci afara sa ma asteptati?
-Vom merge afara, ca nu avem chef sa stam sa il ascultam pe inca un profesor.
-Bine atunci, ne vedem in pauza urmatoare jos si vom manca ceva.
-Bine, ne vedem jos. Bye bye!
-Deci ne vedem si noi jos Hitomi. Pa Ai, sper sa ne mai vedem astazi!
-Da sigur, ne mai vedem.
-“Da sigur ne mai vedem!”.
-Ai zis ceva, Hitomi?
-Nu eu nu am zis nimic. Sa ne punem odata in banca.
-Bine.
In pauza urmatoare:
-In sfarsit, credeam ca nu mai veneati.
-Da, ce ar fi ca voi patru sa iesiti impreuna dupa ce se suna, si apoi ne intalnim aici dupa care megem acasa?
-Ar fi o idee buna Hitomi, ca sa nu ne mai asteptati, pana cand iesim noi de la scoala.
-Dar cand iesiti voi de la scoala?
-La trei.
-Pana atunci stati? Atunci eu sunt de acord ca sa iesim impreuna.
-Bine atunci, dar sa nu va rataciti.
-Nu va temeti ca nu suntem bebelusi. Ne vedem mai tarziu. Pa pa.
-Pa. sa ne intoarcem in clasa Hitomi.
Cand Ai vru sa se intoarca inapoi in clasa Hitomi o prinse de mana, o imbratisa dupa care o saruta…
-Sa ne intoarcem in clasa, bine…
-Sigur.

poza lui Hitomi impreuna cu fratii lui


34.8KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
am scris cam mult de data asta, poate ca am unele greseli , deci ma rog, sper sa va placa

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
normal ca da si eu una morr dupa baieti aiaiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa is prea draguti gata ma topesc mi se ia inima ma rog nu prea ia greseli foarte super.... acum haide mai scruiiiiee bv bv bv !!! mia placut gambate!!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.10 Calatoria


Vineri dimineata:
-Sper sa vina toata lumea nu am chef sa plec fara ei astazi!!!
-Linisteste-te Ai, or sa vina.
-Suna cineva la usa! Oare or fi ei?
-Nu afli daca nu deschizi usa!
-Da, asta asa e. Acum ma duc sa o deschid.
-Ce nervoasa e de dimineata, dar cand o fii nunta, cred ca trebuie sa cumparam un sac de servetele sa aiba cu sa se stearga sau macar sa o ichidem in baie.
-Da, e singura solutie sa nu-l vada cum se casatoreste.
-Dar, o sa vedem noi cand ajungem acolo, ne-am inteles?
-Da, numai sa nu o vad ca plange.
-Vin acum… dar grabiti mai sunteti. Ati ajuns deja?
-Da, domnisoara. Limuzina este deja aici, la dipozitia dumneavoastra. Cand plecam?
-O sa lesin, masina este deja aici si ei nu au ajuns. Rory, Rena veniti jos ca a venit  limuzina.
-Am ajuns, dar ceilalti nu au venit inca?
-Se pare ca nu. Am sa-I sun. Intrati pana atunci in masina.
-Bine. Dar se pare ca nu mai trebuie sa suni pe nimeni…
-De ce?
-Uite-I, au ajuns deja!
-Ce bine! Credeam ca nu mai veniti! Ce ati facut atata timp?
-Pai nimic, ce sa facem? Ne-am aranjat normal.
-Hai sa mergem odata!
-Eu unul sunt de acord.
-Sigur. Toata lumea e de acord. Sa ne urcam in limuzina.
Cum intrara pe rand in limuzina, toti ramase uimiti de eleganta limuzinei de dinauntru.
-E superb!  Banuiesc ca este inchiriata, caci altfel ar trebui sa fie ultra milionari sa fie a lor.
-Chiar vreti sa stiti daca e sau nu a lor?
-DA, zi-ne Ai?
-Pai, adevarul e ca…
-DA, DA…
-adevarul e ca e a lor. Nu e inchiriata.
-CEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!?????!!!!!
-Ati vrut sa stiti deci v-am spus. Acum, sofer sa pornim.
-Acum, domnisoara.

ele sunt cele doua verisoare ale lui Ai


44.6KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.11 Sosirea



-“Oare mai avem mult de mers.  Toata lumea doarme, am povestit de toate, ne-am mai certat ca de obicei, si uite: e seara, si eu stau si ma gandesc…”
-Oooaaa! Ce bine am dormit!
-Mai incet, ii trezesti pe ceilalti!
-Bine, tu de ce nu dormi?
-Cum vrei sa dorm cu tine in brate!
-Bine, bine! Nu am ajuns inca?
-Nu, de ce?
-Numai. Sofer mai avem mult?
-Inca doua ore.
-Multumesc.
-Nu aveti pentru ce.
-Deci, am hotarat!
-Ce ai hotarat?
-Fiindca eu am dormit la tine in brate, acum vei dormi tu la mine in brate, pana ajungem.
-Dar…
-Fara comentarii! Hai pune capul si inchide ochisorii.
-Bine. Sa ma trezesti cand ajungem.
-Bine. Somn usor iubito.
-Multu…
-Si cica nu vroia sa doarma, e moarta de oboseala. A si adormit fara sa termine si cuvantul. Sofer, sa ma trezesti cand ajungem.
-Bine.
-Am sa mai dorm si eu putin.
Cand in sfarsit au ajuns, soferul nu reusi sa ii trezeasca pe toti, deoarece Aldo il intampina, si ii zise:
-Lasa-I pe mana mea. Tu ia-o pe doica, du-o in camera ei. Stii tu care, daca nu stii zii unei servitoare sa iti arate.
-Da, domnule. Haideti pe aici, va rog.
-Kaoru, zi-le servitorilor, sa vina pana aici sa ma ajute sa-I duc in camerele lor, iar servitoarelor sa le pregateasca paturile.
-Da, domnule, imediat.
Dupa un timp:
-I-am adus, domnule. Ce trebuie sa facem acum?
-Fiti atenti aici, la ce va zic eu acum. Am nevoie de 8 barbati, bine facuti. Are cred ca pot sa stea, sa stea, iar ceilalti sa mearga de aici, sa nu-I mai vad. Deci? Foarte bine. Eu o iau pe verisoara mea in brate si o duc in camera ei FARA SA O TREZESC! Voi faceti la fel dar cu ceilalti, ii luati, ii duceti in camerele lor FARA SA II TREZITI, si ii lasati in paturile lor. Daca treziti pe cineva, va concediez, ne-am inteles?
-DA, DOMNULE! AM INTELES!
-Bine atunci la treaba.
Fiecare lua cate o persoana si ii duse in paturile lor. Pana dimineata, nu se trezi nici unul, de obositi ce erau.
-Am ajuns? Unde sunt, se intreba Ai uimita. Ce e asta?
Toata lumea, avea in camera lor pe noptiera, o vaza cu trandafiri superbi, printre care si un biletel in care scria:
“Buna dimineata! Sper ca ati dormit bine! Pe un umers in camera aveti haine de schimb! Sper ca sunt pe marimea voastra! Am sa va astept jos in dinning room, sa luam micul dejun impreuna.
Cu respect, Aldo, verisorul lui Ai.
Ps: daca nu stiti unde sa ma gasiti sunati de clopotelul de pe noptiera.”
-Am haine de schimb? A da, uite-le. Sa ma schimb si ma duc jos.
In sfarsit, ajunsera toti jos in camera, si se pusese toti la masa si il vazu pe Aldo in capatul mesei, unde langa el era si viitoarea lui sotie.
-Buna dimineata tuturor!
-Buna dimineata si multumim pentru haine!
-Nu aveti pentru ce sa imi multumiti, daca mai doriti haine, mai aveti in dulapul din camera voastra. Sigur va intrebati cum ati ajuns aici, nu?
-Da!
-Am sa va explic, imediat dupa ce luam micul dejun.
-Am inteles.
-Pofta buna.
-Multumim la fel.
-Multumesc.

Aldo


25.8KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
wowowowow taree super bv bv bbbvv gambate! numi dau seama ce o sa se intample vreau continuareaa.. tare asa pai.. sa vedem am de zis o nelamurire la cap. 11 dar acum am inteles..     

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
azi am reusit sa le citesc pe toate. foarte frumoasa povestea. timpurile verbale le cam rasucesti pe toate partile, dar in ultimele 2 nu-am mai gasit greseli asa mari. ah! si...inca ceva... vad ca nici cu semnele de punctuatie nu te intelegi prea bine.

sper k nu te superi pe mine ca-ti atrag atentia, dar sunt OBSEDATA de corectitunine.
adevarul este, cum a spus si myluvleon, ca toti avem greseli. sila mn dak gasiti, nu ezitati sa-mi spuneti!!!! pun o poza sa va arat cum imi imaginez eu dimineata dintre ai si hitomi :P (desi personajele sunt ichigo si rukia:P)


21KB


_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
eu una nu stiu sa am greseli de punctuatie, dar sa zicem, si cu greselile referire la timpurile verbale recunosc k am gresit mai ales k nu imi place romana, desi stiu sa le pun dar mi-e lene sa gadesc, asta este parerea mea, iti multumesc pt "complimente", si nu ma supar

dc te referi k dupa semnele de punctuatie am lasat spatiu liber, atunci aia e pentru k asa se face, ai sa inveti u in clasele mai meri, in caz k la asta te referi, dar dc nu, atunci sa imi spui la ce te-ai referit

Modificat de aly_alik_anime (acum 15 ani)


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 12 Pregatirile si nunta


-Bun, acum ca v-am explicat cum ati ajuns aici, ar trebui sa mergeti sa va aranjati pentru nunta. Acum e ora 10, iar nunta va fi la ora 4. Deci ar trebui sa va grabiti, sa va alegeti hainele, sa mergeti la singura coafeza pe care o avem astazi, din cauza ca celelalte s-au imbolnavit, of, si sa speram ca o sa ne terminam astazi. Acum trebuie sa plec, am ceva drezolvat. Ne vedem mai tarziu.
-Si acum la imbracat. Numai cand ma gandesc la imbracare mi-e rau. Ma duc sus in camera.
-Ai, asteapta-ma. Ne vedem mai tarziu baieti.
-Da, m-ai strigat Hitomi?
-Da, dar grabita mai esti. Ce te grabesti asa? A trebuit sa alerg pana sa te ajung.
-A, scuze! Pai ma duc sa ma pregatesc, doar astazi e nunta, corect?
-Dar, dar vreau sa mai stau si eu cu tine.
-Vei sta cu mine dupa ce se termina nunta. Acum plec.
-Ba nu, nu pleci fara sa ma saruti!
O prinse de mana si o saruta cu forta, dupa care ii dadu o palma.
-Lasa-ma in pace!
-Ce are oare? Oricum ma duc de aici pana nu arunca din nou cu ceva in mine.
-Ai vazut?
-Normal ca am vazut!
-Trebuie sa facem ceva. Trebuie sa vorbim cu ea, neaparat.
-Sunt de acord cu tine surioara.
-Sa mergem.
-Da, astepta-ma.
-Cioc, cioc, cineva acasa?
-A, voi sunteti! Intrati. Ce doriti?
-Ai, trebuie sa vorbim ceva important cu tine.
-Despre ce e vorba? Nu vedeti ca acum sunt ocupata cu pregatirile?
-Pai despre asta e vorba! Nu vrem sa te vedem ca o sa plangi.
-Cand o sa plang? Unde si cand? Cred ca visati!
-Cand se va casatori Aldo. Stim ca ai tinut la el, si inca ceva…
-CE MAI VRETI ACUM?
-nu vrem sa il mai lasi pe Hitomi derutat, ca de exemplu, astazi cand l-ai lovit.
-CE, ACUM TRAGETI SI CU URECHEA?, striga ea plangand.
-Nu am tras cu urechea, am trecut pe acolo, am zis sa nu deranjam si…
-ATI STAT PUR SI SIMPLU ACOLO SI ATI ASCULTAT. PLECATI!
-Nu inainte de a te ruga sa ii spui lui Hitomi de Aldo, altfel…
-ALTFEL CE?
-… o sa ii spunem noi.
-Atata va trebuie, Rory, Rena… o sa ii spun… eu…
-Bine, dar nu maine astazi.
-Da, am inteles, ma duc imediat dar lasati-ma singura putin.
-Bine, ne vedem mai tarziu.
-Sper ca va fi bine.
-Sa speram.
-Hai sa mergem sa ne terminam aranjarile.
Dupa putin timp.
-Intra! Da, Ai, care-I problema?
-Am venit sa iti spun ceva…
-Daca e in legatura cu palma, inteleg. Nu e nici o problema.
-Chiar intelegi?
-Sigur, ai fost nervoasa iar eu te-am enervat mai mult.
-Nu, nu e asta. Am sa iti povestesc de ce sunt asa de stresata. Dar pe scurt ca nu avem prea mult timp. Cand am fost eu mica, parintii mei nu aveau grija de mine, fiindca aveau tot timpul de lucru, si ma lasau pe mana servitoarelor. Doica mea a avut grija de mine mai tarziu. O data am fost foarte trista din cauza ca bunica mea a murit, deoarece ea a avut grija de mine, cat a putut ea, dar a murit. La inmormantarea ei a fost foarte multa lume, printre care si verisorul meu, Aldo, mai mare decat mine cu 10 ani, deci atunci el avea 13 ani, iar eu 3 ani. Eu cum nu am putut sa ma opresc din plans, a venit la mine cu un trandafir alb si mi l-a dat ca sa nu mai plang. Desigur eu m-am oprit din plans dupa care toata ziua, Aldo, a stat cu mine sa aiba grija. Pentru ca de obicei, parintii mei nu aveau timp pentru mine. Aldo a stat tot timpul cu mine, chiar a mers la scoala unde invatam eu. Pana cand au venit parintii lui si l-au luat cand a implinit 14 ani. Eu fiindca il indragisem atat de mult pe Aldo, nu vroiam sa ma despart de el. El mi-a promis ca va veni intotdeauna cand poate sa ma viziteze, si nu se va casatori cu nimeni niciodata, fiindca va avea grija de mine. Dar uite acum se casatoreste, si ma lasa singura din nou.
-Nu vei fi niciodata singura, eu voi fi mereu lanaga tine, desigur daca vrei si tu!
-Sigur ca vreau, prostutule!
Timp de un sfert de ora cei doi au stat imbratisati si povestind toate lucrurile, care le veneau in minte in acel moment. Dupa o ora, toata lumea era gata imbracata, fiecare cu perechea lor. Ai cu Hitomi, Doica cu un batranel simpatic care l-a gasit prin casa, cele doua surori certarete l-au luat pe Yukyo in “primire”, cele doua verisoare l-au luat pe Kumikyoru, de cate un brat si Bakin singur, sperand sa o cucereasca pe Ai.
-Noi suntem gata! Voi ce faceti?
-Pai ne gandim unde sa stam.
-Dar nici nu am ajuns inca la biserica!
-Stim!
-Ce aiurite sunt. Ce zici Hitomi? La ce te uiti?
-Auzi, nu trebuia Aldo sa fie deja la biserica?
-Ba da, de ce?
-Uite ca vine incoace!
-Bine ca v-am gait la timp!
-Ce ai patit Aldo?
-Am uitat sa va spun ca voi fetelor sunteti domnisoare de onoare!
-CCCCCCCCCEEEEEEEEEEEEE!!!! Cum ai putut uita? Nici macar nu stim ce sa facem!
-Pai e foarte simplu. Voi doua, Rory si Rena, mergeti inaintea miresei si aruncati cu flori de trandafiri ca ea sa calce pe ele, voi doua, Ayaka si Ayame, veniti in urma miresei si aruncati si voi cu petale de flori, iar tu Ai vei tine trena miresei. Doar atat!
-DOAR  ATAT!!!! Tu te-ai gandit ca daca din intamplare vom cadea si ne facem de rusine la intraga lume ce va fi la biserica?
-Nu veti pati nimic. A, si inca ceva!
-Ce mai e acum?
-Trebuie sa veniti cu mireasa oadata, sau sa veniti cu mine si o asteptati acolo.
-Mai bine venim cu tine, si o asteptam acolo.
-Bine.
-Venim si noi cu voi…
-NU, nu veniti!
-De ce?
-O data pentru ca nu avem loc pentru toata lumea si a doua pentru ca voi aveti limuzina voastra. Sa mergem sofer. Bye bye. Ne vedem la biserica.
-Nesuferitul, a inventat scuze ridicole doar ca sa fie cu ele. Sa mergem doica. Dumneavoastra veniti cu noi. Urcati in masina si sa pornim o data.
-Am inteles Hitomi. Sa mergem sa ne recuperam  fetele.
-Da, mai bine zis partenerele.
-Sofer sa pornim odata.
-Acum.
La biserica toata lumea era agitata, mai ales mirele.
-Dragul meu, daca nu te linistesti, o vei nelinisti si pe mireasa.
-Bine mama.
-Ai esti sigura ca vrei sa ii duci tu trena? Daca vrei o ducem una dintre noi.
-Stati linistite, o duc eu, poate ii voi pune o piedica sa cada, sau ii voi face ceva sa regrete toata viata, cum ar fi?
-Ar fi culmea, dar suntem curioase.
-Dar nu o voi face, vreau ca Aldo sa fie fericit.
-Da asa este. Dar totusi cum ar fi sa o vedem ca o sa cada.
-Ar fi total. Fiti atente , vine mireasa.
-Sa mergem.
In acest timp, fetele se pregati, se puse toata lumea la locul lor. Astfel ceremonia incepu, si cei doi se casatori. Toata lumea era fericita, desi Ai nu era, dar in sinea ei era bucuroasa ca se casatoreste fiinta pe care ea a iubit cel mai mult.

mireasa


29.6KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
vai ce frumoasa este... da cum sa nu ,mai frumoasa este ai.. asa pai super tare mai pune vreaus a vad ce face ai ? ii [une piedica ca sa daca peste tort?   ma rog bv gambate!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
ce frumaosa e mireasa..si ai..ar trebui sa fie mai putin egoista..aldo oricum o iubeshte,chiar daca se va casatori..si mi-ai placea ca fratii sa fie doar cu o fata,nu cu 2

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
ai sa vezi in cap urm. ce se va intampla, si ce vor face.

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
aly...chiar daca poza ma arata un copilas, am 15 ani si am fost cea mai buna la compuneri la mine in clasa (trec a9a). gramatica o stapansc de minune si literatura la fel. nu e vorba de spatiu, ci de faptul k in unele fraze nu exista elemente care sa  desparta propozitiile(asta era cam prin capitolul 5 sau 6...oricum...pe la inceput, k acum nu mai exista greseli pe care sa le iei in calcul [pot fi chiar greseli de tastare])

anyway...mi-ar placea k Ai sa nu-i faca nimik miresei (desi ar fi ceva amuzant s-o vedem cazand si nu as rezista sa nu rad in hohote), pentru ca asa ar demonstra ca are un suflet demn.        


40KB

Modificat de kayo_yuko (acum 15 ani)


_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
eu nu zic k esti un copilas, si iti zic k eu nu stiu asa de bn gramatica fiindca nu imi place. materia mea favorita e engleza, deci oricum mrs pt critici, voi incerca sa ma perfectionez, dar oricum mrs pt tot

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
inteleg. ok! :* abia astept capitolul urmator:X:X:X

_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
foarte cool.oau se vede ca am lipsit mult.foarte foarte dragut.acum sunt asa curioasa sa vad ce o sa faca ai .astept continuarea cu nerabdare  

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
deci de ce va certati voi sterge postarile acelea.. nu fiti rele sunteti de aceasi varsta comportativa normal dati dovada ca sunteti niste copii mici de 3 ani si eu o mama asa.. deci impacativa avem greseli nu suntem perfectii.. cine stie poate semanatti 

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
scuze pentru postarile alea, dar eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. asa k dc vrei poti sa le stergi din partea mea

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
niki_renne@kukuru
<*MemBru SuPeRioR*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 65
pai nu va certati cum zice si mihaela.. am rog super tare aly_alik_anime suna foarte frumos si mai ales ca ar fi caraghios.. ma bucur sa citesc sa mai scrii    

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 13 Petrecerea


La petrecere toata lumea se simtea foarte bine, se distrau si faceau absolut tot ce vroiau.
-E foarte frumoasa petrecerea, nici nu m-am gandit sa fie asa de minunata.
-Da, nici eu. Totusi daca tot am venit la nunta, sa ne distram.
-Sigur. Ce mai asteptam. Sa dansam.
-Stai putin Hitomi, ai uitat deja?
-Ce sa uit Ai?
-Pai, prima oara trebuie sa danseze mireasa cu mirele, dupa care perechile intra si ele in ring sa danseze.
-Doar nu sa se joace Ai, normal ca sa danseze.
-Da, scuze.
-Uite mireasa si cu mirele, se pare ca vor dansa, zise Ayame.
-Ce draguti sunt impreuna, nu-I asa? Le sta bine impreuna.
-Da Ai, si mai stiu doua persoane care le sta bine impreuna, nu Yukyo?
-Asa este Kumikyoru. Haide mergeti odata si dansati, si ii impinse pe Hitomi si Ai pe ringul de dans.
In timp ce Hitomisi cu Ai dansau pe ringul de dans, surorile certarete si cu vreisorele lui Ai se certau care cu care vor fi cu Yukyo si care vor fi cu Kumikyoru. Dar Yukyo o alese pe Ayame, iar Kumikyoru o alese pe Rena. Se pare ca Ayaka si Rory ramase singure, fara partener, la fel ca Bakin care nu avea nicio partenera, desi spera sa o cucereasca pe Ai, nu avea nici o sansa si renuntase la idea asta. Cand deodat observa o fata minunata care statea singura la omasa fara ca nimeni sa fie in compania nimanui.
-Buna seara! Imi acordati acest dans?
-Buna seara! Se uita fata uimita. Sigur…
-Eu ma numesc Bakin, iar tu esti…
-Eu sunt Jeanne. Imi pare bine de cunostiinta.
-Si mie. Si acum sa dansam.
In timp, cele doua surori suspinara in acelasi timp.
-Se pare ca suntem singure la aceasta petrecere.
-Da, pacat. Fie, daca pe ele le-au ales ca partenere atunci, asa sa fie. Corect?
-Da, ce ar fi sa stam aici?
-Oricum nu avem ce face.
-Buna seara!
-Hmm?
-Noi suntem Ran si Yoru. Ati dori sa ne acordati acest dans?
-Vorbiti cumva cu noi?
-Sigur, doar nu vorbim cu peretii, corect Yoru?
-Corect Ran. Deci, ne acordati acest dans?
-Sigur.
-Eu sunt Ayaka.
-Imi pare bine de cunostiinta, zise Yoru.
-Iar eu sunt Rory.
-Si mie imi pare bine de cunostiinta. Sa dansam.
-De ce doua fete frumoase ca voi ati fost singure? Ca acum numai sunteti.
-Se pare ca nu am avut partener. Dar acum avem.
-Da, asa e.
Toata lumea era cuprinsa de febra dansului, nimenu nu statu locului si dansau, dansau, dansau. Nimeni nu era oboist mai ales ca aveau asa perteneri/partenere. Toata lumea era fericita. Cum petrecerea era la un hotel de renume, desigur cu terasa si o piscina. De ce un hotel? Pentru ca daca cineva era obosit, putea sa mearga sa se odihneasca. Si desigur, fiindca nu puteau merge nopate acasa singuri, sau mai ales sa conduca, vor dormi la hotel. Dupa dansul obositor, multa lume s-au oprit putin si s-au oprit la terasa sa respire un pic de aer curat. Primii au fost Hitomi cu Ai, dupa care au inceput sa meraga la piscina.
-Hitomi, deci ti-a placut la nunta?
-Cum sa nu imi placa, a fost ditractiv. De mult timp nu m-am mai distrat asa de bine. Dar tu?
-Si eu. Mai ales mi-a placut sa dansez cu tine.
-Si mie.
Si o saruta pasional, iar Ai ii raspunse cu aceeasi pasiune. Intre timp la piscina:
-Jeanne, vreau sa iti spun ceva.
-Ce, Bakin?
-De cand te-am vazut la acea masa singura, m-ai fermecat cu frumusetea ta. Si… si…
-Si ce?
-Vrei sa fii iubita mea?
-Ce?
-Daca nu vrei te inteleg. Caci doar acum ne-am intalnit, si inteleg daca nu vrei.
Dadu sa plece, cand deodata:
-Da!
-Ce-ai zis?
-Veau sa fiu… iubita ta!
-Serios?
-Da.
Ii sari inbrate si saruta cu toata puterea ei. In acelasi timp, Yukyo cu Kumikyoru le intrebase la fel pe Ayame si pe Rena, iar ele au acceptat. Yoru cu Ren le-au intrebat, pe ringul de dans, acelasi lucru pe Ayaka si Rory. Desigur si ele au acceptat. Toata lumea era fericita. Obositi, lumea s-au gandit sa mearga la piscina, unde se intalnisera cu totii.
-Hei, ce faceti? Ii intreba Hitomi pe toti.
-Se pare ca ne-am hotarat sa venim cu totii aici, si se pare ca ne-am intalnit.
Au facut cunostiinta cu partenerii fiecaruia si au stat de vorba.
-Mi-a venit o idee!
-Ce ti-a mai venit acum in capul ala Bakin, spuse Ai?
-Baieti veniti putin in coace. Fetele nu au voie.
-Ce vrei?
-Ce am zice sa le facem o baie fetelor?
-Hmm, sa le aruncam in piscina? Eu unul zic ca e o idee buna. Voi?
-Si noi suntem de accord.
-Bun atunci, fiecare isi ia partenera, si o aruncam in apa.
-OK, sa mergem.
-Gata.
-Puteti sa ne spuneti ce ati vorbit.
-Sigur, dar nu in cor, trebuie sa va spunem la ureche.
-Bine, dar fara smecherii.
-Da, asa o sa facem.
Apropiindu-se fiecare de partenera sa, o lua in brate si o arunca in apa. Facura o baie bune dupa care, merse fiecare in camera lor de la hotel.

Jeanne


53.8KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
sa ma scuzati k nu a iesit cap asta cum ati vrut dar nu am avut chef, l-am facut tarziu si am fost somnoroasa. sper sa va placa

yoru


39.3KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
si sa scuzati intarzierea

ren


33.1KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
daaa.imi aplcee..mai ales ca,acum,fiecare are partener..e chiar sooper..ai evoluat mult fata de rpimul cpaitol..felicitari
ps:treci cu o parere si pe la ficul meu


_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 14 Surprizele


Dupa doua zile, la scoala:
-In sfarsit am ajuns. Neata tuturor!
-Neata Ai. Ce ai patit?
-Nimic, doar obosita dupa calatoria pe care am avut-o, mai ales dupa petrecere.
-A, da. Am uitat ca ai fost la nunta. Si, cum a fost?
-Super, ne-am distrat, am dansat si multe altele.
-Asa deci, “multe altele”…
-Sper ca nu va ganditi la prostii, corect?
-Nu, stai linistita.
-Neata! Zisera doua fete.
-Neata! Sa nu ne ziceti si voi ca sunteti obosite?
-Ba da, zise Ayaka.
-Numai chef de scoala nu am avut. As fi dormit toata ziua.
-Tu? Care iubesti scoala ca pe viata ta? Ayaka, nu ati dus o alta Ayame la scoala?
-Nu e tot ea. Din pacate…
-Taci, ma doare capul de la cat vorbesti.
-Da, e tot ea.
-Neata, ce mai faceti?
-Hmm, se pare ca Hitomi nu e asa de obosit.
-Nu, doar sunt obisnuit cu petrecerile, mai ales ca noptile astea nu le voi uita niciodata.
-De ce nu le vei uita?
-Pentru ca le-am petrecut cu Ai, in fiecare clipa pe care am avut-o.
-Si noaptea?
-Da, si noaptea… de ce?
-Deci asa Ai, cand ziceai “multe altele” te refereai la asta, corect?
-La ce, nu va mai prostiti, si lasati-ma in pace.
-Pai, ca ti-ai petrecut noptile cu Hitomi!
-Da, asa a fost, zise Hitomi cu hotarare!
Cand deodata, ai apucase un penar care era pe banca, destul de greu si il arunca direct spre Hitomi, iar acesta reusi sa se fereasca, penarul lovindu-l pe Bakin direct in cap.
-Pfiu, am scapat!
-Stai numai sa te prind! Bakin, imi pare foarte rau, esti bine?
-Da, sunt bine, (cred). Ce a fost asta?
-Din greseala, te-am lovit pe tine in locul lui Hitomi. Si imi pare nespus de rau.
-Nu-I nimic. Lasa. Imi va trece.
-Buna lume! Ati auzit?
-Ce sa auzim?
-Vom avea colegi noi!
-Cum de?
-Se pare ca s-au transferat de la noi din clasa fratii Hiroshima, si Sora.
-De ce s-a transferat Sora? Intreba surorile certarete.
-Pentru ca tatal ei, trebuia sa se mute de aici, si s-a dus si ea la alta scoala.
-Ce pacat!!!
-Da, dar uite ca vine profesorul cu colegii noi.
-Sa ne punem in banci.
Intra profesorul in clasa, si ce sa vezi, surpriza:
-Buna dimineata! Acestia sunt colegii vostrii. Sa ii lasam sa se prezinte.
-Buna! Eu sunt Sunao Fujimori, dar mi se mai zice si Ren. Ma bucur sa va cunosc.
-Buna! Eu sunt Sora Hashiba, insa prietenii imi mai zic si Yoru. Imi pare bine de cunostiinta.
-Buna! Iar eu sunt Kaito Jeanne. Imi pare bine.
Multi ii salutara pe cei trei, insa Bakin si Ayaka au ramas muti, cand au vazut ce surpriza le-au facut Jeanne si Ren. Ren se aseza langa Ayaka, Jeanne langa Bakin si Yoru se aseza in prima banca de langa perete. In pauza urmatoare.
-Sa stii ca m-ai surprins sa te vad ca te-ai transferat aici la scoala mea, Ren.
-Sper ca nu te superi ca sunt aici.
-Desigur ca nu prostutule, sigur ca ma bucur ca te am langa mine.
Ii sari in brate si il saruta.
-Jeanne, sa stii ca ma bucur ca te vad aici langa mine, mai ales ca… stai langa mine. Mai lispeste sa imi zici ca stai in bloc cu mine. Asta chiar ar fi haios [si rade].
-Da, chiar. Si daca iti spun ca stau in bloc cu tine?
-Ce, serios?
-Da, si se rusina.
-Ma bucur, sa stii ca ma bucur din tot sufletul.
O prinse de spate, o trase usor catre el, ii ridica barbia si o saruta. Multi din clasa se uitara la cei patru, dar pe ascuns sa nu ii vada.
-Ai?
-Da, Hitomi!
-Imi dai ceva?
-Ce?
O ridica din banca si o saruta.
-Sper ca nu ai sa ma lovesti.
-Sa iti spun ceva, nici macar nu mai am puterea sa te lovesc, insa mai am putere sa te sarut.
-Ce bine.
Toata lumea era in al noualea cer, cand deodat se auzi un tipat dinspre usa.
-Ce se intampla, intreba Ai. CE CAUTATI VOI DOUA AICI? Incredibil, sper ca nu este ceea ce ma gandesc eu acum?
-La ce te gandesti?
-La faptul ca, s-au transferat si ele aici!
-Da, asa este, zise Rena. Buna!
-Buna. Hei unde e Rory?
-Aici a fost acum cateva momente. Se pare ca sa dus la prietenul ei.
-Da, uite-o acolo. Sa o lasam in pace, deci cum de v-ati transferat aici?
-E o poveste foarte lunga, dar am sa o scurtez. A inceput cand…
-Cum de esti aici, Yoru?
-Pai, m-am gandit sa ma transfer si eu aici, mai ales ca parintii mei s-au mutat si ei aici.
-Ce frumos. Si vei sta mult aici?
-Ce intrebare mai e si asta? Desigur ca voi sta. Mai ales cand am aflat ca si tu esti aici.
-Ma bucur foarte mult ca esti langa mine.
-Pisicuta mica, de ce esti suparata?
-Nu sunt, doar ca…
-Cred ca la asta te gandesti, nu-I asa?
-Hmm?
O apuca de barbie, si o saruta pasional, iar ea se lasa purtata de val.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
sper sa va placa, nu prea am avut inspiratie, dar na

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
daaa..nicee.chiar imi place..ce superr..fiecare e cu perechea lui..thare...patze,patze

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
mrs mult pt complimente, si ma bucur k iti place. abia astept sa scrii si u ca sa citesc fic-ul tau

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
youuuho! toata lumea e fericita! asa si trebuie. imi pare rau dak te-am jicnit, dar acum chiar nu am ce sa-ti spun. e perfect! (exceptand greselile de tastare...dar n-au fost multe) te-ai perfectionat intre-adevar. astept continuarea!!!

_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 15 Anuntul


-Neata! Ce mai faceti?
-Neata Hitomi! Ce sa facem, din pacate ne plictisim la scoala asta oribila.
-Da, asa e.
-Ce credeti, ne-ar prinde bine o vacanta undeva la munte, mare, padure sau oriunde altundeva in afara de scoala asta?
-Ai! Ne bucuram ca te vedem.
-Hey! Ce faceti? Va plictisiti?
-Da, si cum zici: ne-ar prinde bine o vacanta.
-Da, dar din pacate. Nu putem merge.
-Asa e Hitomi. Dar o sa aveti o surpriza! Neata tuturor!
-Neata Bakin. Se pare ca tot cu iubita ta esti!
-Tu vorbesti Ayaka!
-Da, eu vorbesc. Neata Ren!
-Neata! Ce faci?
-Ma gandeam la tine, la faptul cand o sa…
Nici nu apuca sa ii zica de ce se gandea la el, ca si o apuca de spate si o saruta.
-Si zicea de mine, smechera.
-Deci Bakin, cand o sa aflam despre ce e vorba?
-O sa aflii la momentul potrivt, Ai!
-Raule!
-Neata Bakin!
-Neata Jeanne!
-Noi nu existam?, intreba Ai putin suparata, insa Jeanne nu o baga in seama si il lua de brat pe Bakin plecand spre bancile lor.
-Nenorocita!
-Ce te-a apucat? Pot sa stiu si eu de ce te-a deranjat?
-Taci si tu, nu m-a deranjat deloc!
-Nu cred, spune-mi, ce te-a deranjat: ca nu a zis buna dimineata sau ca l-a luat pe Bakin de brat?
-…
-AI!!! Striga Hitomi.
-Ce vrei?
-Raspunde odata la ce te-am intrebat!
-Dar ce m-ai intrebat? Serios, ce?
-Scuteste-ma! Data viitoare nu te mai intreb niciodata nimic!
-Cum vrei!
-Ce! “Tot eu pic ca prostul! Ce sa faci! Asta e viata.”
-Buna dimineata elevi!
-Buna dimineata.
-Am sa va anunt ceva! Asa ca va rog sa fiti atenti ca nu repet de doua ori. Ne-am inteles?
-DAAAAAAAAAAAAAA!
-Bine atunci, este vorba despre o excursie de 5 zile, unde vom merge sa exploram padurea dinspre vest de oras. O stiti, nu?
-DA!
-Perfect atunci! Incepem de maine, asa ca sa va aduceti corturile, mancare, ceva de baut, desigur ca o sa avem o fantana acolo, sacii de dormit, vom face diverse lucruri. O sa vedeti voi. Si inca doua lucruri, prezenta obligatorie si bani pentru microbuz.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
cam scurt dar promit k pe urmatorul il fac mai lung

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
hmmmm...presimt ca vacantza asta va fi plina de aventuri... bv pt cap.e scurt,dar frumos

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Foarte frumos.chiar imi place.bv bv bv astept continuarea cu nerabdare^_^

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
am sa va spun ceva si imi pare rau: nu o sa mai postez ficul meu aici si nici pe alte forumuri, am sa il postez pe forumul meu. nu prea mai am asa de mult timp, sunt ocupata, zilele astea vor fi zilele orasului, si nu cred k voi fi pe acasa mult timp. cei care le-au placut fic-ul meu si care l-au citit, veniti pe forumul meu si ve-ti gasi continuarea, imi pare rau.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Ada 18
Moderator

Din: The world of shaman king...
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1464
ahaaa...ok...il voi citti acoloms ca ne-ai anuntat...stiu cum e cand esti ocupat

_______________________________________
Roses have always thorns.Don't you know that?

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
am citit si multumesc inca o data de sperieturi!

_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
da este super tare mega.....

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 18 Misiunea de salvare


-Nu o sa va vina sa credeti… Stiti prapastia aceeaa din partea de nord? In sfarsit vorbind clar.
-Da o stim, zisera cativa dintre elevi.
-Acolo se afla profesorul nostru.
-Ne intrebam unde e, uite ca am aflat.
-Dar unde exact mai e?
-In prapastie!
-CEEEEE??? Ce cauta el acolo?
-O fi cazut din greseala, si acum e acolo.
-Dar, e chiar in prapastie… stii tu… mort? Intreba Nagisa, o fata din clasa lor.
-Nu, chiar…
-Cum adica?
-A cazut si se afla agatat de un copac care a crescut pe marginea prapastiei, si e incostient. Nu se misca.
-O nu!
-Mi-a venit o idee! Eu, Yukyo si Hitomi vom merge sa il salvam, caci am facut o scoala speciala cand am fost mici, si toti am stim cum sa dam un prim ajutor si cum sa salvam oameni la ananghie. Dar desigur vom avea nevoie de ajutorul vostru, al baietilor.
-Si noi ce trebuie sa facem? Intreba fetele in cor.
-Voi faceti bine si sa imi aduceti niste franghii, avem noi trei in saci. Iar restul pregatiti masa pana cand venim si trusa de prim ajutor.
-Am inteles.
-Bun si acum sa pornim.
-Mult noroc, si sa aveti grija, strigara fetele in cor.
Pornira cu totii sa vada unde e profesorul, si sa il salveze. Inte timp unele fete faceau de mancare alaturi de iubita profului , unele pregateau corturile si trusele de prim ajutor in caz ca sunt mai multi raniti, iar altele suspinau dupa prietenii lor. In sfarsit, au ajuns si ramasese toti uimiti de ceea ce au vazut.
-Bakin, unde trebuia sa fie profesorul? Intreba Hitomi.
-Trebuia sa fie acolo, dar vad ca nu e acolo. Unde poate fi? Doar nu crezi ca…
-Nu cred ca avem noi norocul ala.
-Hitomi taci din gura!
-Am inteles Yukyo, nu o sa mai scot nici un cuvant.
-Am face bine sa il cautam, sau macar sa il strigam, poate ne va auzi.
-Sunt de acord. Sa ne despartim. Ce-ai patit Hitomi?
-…
-Ce tot faci pe semne? Zi odata!
-Parca ai zis sa tac din gura, corect Yukyo?
-Da, am zis sa taci ca sa nu vorbesti prostii. Deci care e problema?
-Uita-te acolo sus!
-Unde? In cuibul ala de vulturi?
-Da!
-Dar nu vad nimic!
-Uitati-va mai bine!
- Deci e incredibil, cum a ajuns acolo?
-Are aripi si a zburat acolo! Daca mai sta mult acolo, eu cred ca mor de ras.
-Bine atunci, nu muri ca avem nevoie de tine sa ne ajuti.
-Bine.
-Domnule profesor, prinde-ti funia va rog si legati-o de ceva.
-Bine dar mai repede pana nu incep sa ma mananc rame si alte chesti.
-Deci, eu nu mai pot… si incepe sa rada.
-Hitomi, ai grija unde calci…
Insa acesta nu apuca sa zica tot ce vroia sa zica si Hitomi cazu in prapastie, dar reusi sa se prinda de copacul in care ateriza si profesorul inainte.
-Bun, acum tebuie sa salvam doua persoane. Data viitoare, te lasam aici, dar acum avem nevoie de tine.
-Da, “Hitomi, ai patit ceva, esti bine?”, nu asta ar trebui sa ma intrebi?
-Tu nu patesti nimic niciodata.
-Asta e “norocul” meu.
-Prinde-te de franghie.
-M-am prins.
-Acum baieti, sa-l tragem sus.
-Data viitoare abitine-te sa mai razi.
-Dar cum sa nu razi cand il vezi pe profesor acolo sus.
-De fapt, asa si e, cred k nu mai rezist nici eu, zise Kumikyoru si incepe si el sa rada.
-Nu si tu, ce acum e molipsitoare prostia de a rade?
-Da, cum zici tu.
-Sa il scoatem de acolo si sa il ducem inapoi in tabara.
-Da, si acum suntem seriosi.
Incep ei de a-l salva pe profesor. Arunca frnghia la profesor, acesta o prinde, o lega bine de ceva, baietii o lega de un copac, si ii zise profesorului sa coboare linistit pe franghie. Ajuns, in sfasit cu picioarele pe pamant, profesorul fu pus pe o targa, si doi baieti il duse pana in tabara. Toata lumea era murdara de praf si hitomi era plin de zgarieturi.
-Uite-I, au venit!
-Il ducem pe profesor in cort si sa aveti grija de el.
-O sa am eu grija de el, zise iubita profului.
-Sunteti sigura?
-Da, iar voi fetelor, aveti grija de colegii vostrii si de prietenii vostrii.
-Da, doamna.
-Ti-am zis sa dormi, nu sa te trezesti asa de dimineata.
-Da, si data viitoare voi asculta de tine.
-Asa sa faci.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
hi hi! Se putea ca Hitomi sa nu pateasca ceva? Doamne fereste!         

_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 19 Prima cearta, prima bataie


-Hitomi, esti bine, esti plin de rani?
-Sunt bine, Ai, nu te ingrijora.
-Eu nu te prea vad as de bine. Hai in cort, sa am grija de tine.
-Bine, dar sa ai grija.
- Ai…
-Da Yukyo?
-Nu avem norocul ala sa pateasca Hitomi ceva rau.
-Te cred, niciodata nu pateste nimic.
-Ce, acum toata lumea e impotriva mea acum?
-Da, haide odata, sa mergem in cort, norocel.
-Da, acum sunt poreclit “norocel”. Asta imi mai lipsea.
-Ce bine e sa aiba cineva grija de tine, suspina Kumikyoru.
-Kumikyoru, nu esti ranit cumva?
-De ce?
-Ca sa am si eu grija de tine.
-Ba da sunt ranit, dar stii unde sunt ranit Rena?
-Nu, unde?
-Aici, si arata in locul unde ii e inima.
-Atunci hai sa te “ingrijesc”, doar daca vrei. Te astept in cortul nostru.
-Vin acum, si o lua la fuga pana in cort, si cei doi se inchise acolo.
Toate fetele aveau grija de colegii lor, si iubitele de iubitii lor. Unii chiar se duse impreuna la lac sa faca o baie, sa se spele fiidnca erau murdari.
-Hitomi, esti mai bine?
-Da.
-Unde mergi?
-Sa fac o baie, fiindca uite cum arat!
-Stai, vin cu tine.
-Nu e nevoie.
-Ce-ai patit?
-Nimic, de ce?
-Esti… rece… cu mine…
-Si ce daca? Ce ti-a venit in minte? Ma duc sa ma spal. Vii?
-NU! Du-te tu. Nu vreau sa te mai vad!!!
-Ce te-a apucat?
Ai fugi-se in padure, iar Yukyo o vazu si se du-se dupa ea.
-Ce-ai facut?
-Eu, nimic. A fugit dintr-o data.
-Daca i-ai facut sau zis ceva, o sa ai de-a face cu mine.
-Scuteste-ma, eu nu i-am facut absolut nimic.
-Unde mergi?
-La lac sa ma spal.
-Bine, eu ma duc dupa Ai, vad ca tu nu ai de gand.
-Treaba ta!
-Ce te-a apucat, sau de cand ai cazut in prapastie ai luat-o razna?
-Lasa-ma in pace.
Hitomi fugi inspre lac, si Yukyo dupa Ai. In sfasit dupa o lunga cautare o gasi pe Ai rezemata de un copac unde o vazu ca plange.
-Ai, esti bine?
-…
Si sari la Yukyo in brate, plangand de numa numa.
-Gata, linisteste-te si zi-mi ce ti-a facut prostul de frate al meu.
Cand Ai se linisti, ii poveste cat de dur si de rece a fost Hitomi cu ea.
-Sa vezi ce o sa capete de la mine acum, zise Yukyo nervos, ca mai putin si exploda.
-Stai, nu te duce, nu vreau sa-I zici nimic. YUKYOOO!!!
Dar nu reusi sa ii zica nimic si Yukyo o lua la fuga inspre lac, iar Ai se duse in urma lui sa vada ce va face. Ajuns acolo, Yukyo incepu:
-Nenorocitule!
Il lovi pe Hitomi drept in obrazul stang, si cazu in apa.
-Ce te-a apucat? Ai inebunit?
-Cred ca tu ai inebunit? Cum ai putut sa zici acele lucruri oribile?
-Nu e treaba ta!
-Cum nu e treaba mea, Ai imi este o buna prietena, si mai ales, ce e cu tine, cand l-ai vazut pe profesor acolo sus, ai incepu sa razi ca nebunul iar acum faci pe durul?
-TI-AM ZIS: NU E TREABA TA!
Ai statea ascunsa in spatele unui copac si asculta tot ce vorbira cei doi.
-Nu e treaba mea? Atunci o fac sa fie!
Si cei doi frati se luara la bataie in apa, pana cand Ai sari si ii desparti. Yukyo nu avea nici o lobitura pe fata, in schimb Hitomi era plin de vanatai.
-Incetati! Sunteti frati, pentru numele lui Dumnezeu!
-Asta sa te inveti minte. Si daca nu imi spui de ce i-ai spus acele cuvinte la Ai, nu ma supar sa iti mai dau o mama de bataie. Si vorbesc serios.
-Inceteaza… Yukyo…
-Bine am sa iti spun… de fapt am sa va spun… i-am spus acele cuvinte reci din cauza ca… nu vroiam sa sufere din cauza prostiei mele.
-CE?
-Ai, nu vroiam sa te fac sa suferi din cauza ca eu am cazut in prapastie si tu sa ai grija de mine, ca o servitoare. Imi pare rau. Imi pare rau ca nu v-am spus… si yukyo… ?
Yukyo ii lasa pe amandoi singuri, si se intoarse in tabara.
-Prostule!
-?
-Esti un mare prost! Credea-i ca daca am si eu un pic grija de tine am sa sufar?
-Aaa…
Nu mai apuca si aceasta sari la el in brate si al saruta asa cum nu l-a sarutat de 10 ani.
-Imi pare foarte rau, nu am sa mai fac asta.
-Si cand ajungem in oras, o sa scoti in oras ca sa iti iert greseala.
-Da sa traiti.
-Prostutule.
Cei doi inca erau in apa, sarutandu-se, si nimeni si nimic nu ii va putea desparti.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
wow.. tare ce bataie buna.. dar aceasta cearta mai putea tine... mi-ar fi placut.. pe cuvant.. dar si acum imi place! taree... super... mia placut de cei doi   astept continaurea!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 20 Intoarcerea acasa


-Deci sunteti gata? Zicea profesorul stand pe un scaun cu piciorul rupt.
-Da, suntem gata.
-Se pare ca veti scapa de mine timp de o luna. Ce bucurie pe voi!
-Sigur, pana va veni alta sau altul, sopti Hitomi la urechea lui Ai, iar ea incepu sa rada.
-Corect.
-Cand va veni odata microbuzul ala nenorocit. Imi face sa pierd timp pretios din viata! Zise nervoasa iubita profului.
-Mi-ar fi placut sa mai stam, dar daca nu se poate din cauza profesorului, ce sa facem.
-Da, sunt de acord, Ai. Mi-ar fi placut sa mai stam, nu-I asa Hitomi?
-Da, Yukyo. Dar de ce te uiti la mine?
-Las-o balta. Renunt, nici daca il omori nu mai stie ce ti-a facut.
-Lasa-l, da-i pace, stii ca e cam prostut.
-Asa deci, ieri eram “norocel” iar acum sunt “prostut”?
-Nu “prostut”, “prostutul meu”.
-Da, si tu lingusitoare.
-Incredibil, fac ei ce fac, si iar se saruta!
-Oricum, Yukyo ce a patit profesorul, ca “prostutul meu” nu mi-a spus?
-Iti povesteste Hitomi in microbuz.
-De ce?
-Fiindca, uite vine microbuzul.
-Da, vad acum.
-Grabiti-va, trebuie sa ajungem odata.
-Da, da, acum. “Mai am un pic si o strang de gat”, zise Ai nervoasa.
-S-a terminat si vacanta. Cred ca am sa mor, si oricum, la noi doi vacanta se termina saptamana viitoare, deci mai putem merge undeva, zisera Yukyo si Kumykyoru.
-Nu-I corect. Si noi doua am vrea sa mergem.
-Da, si noi vrem.
-Dar ati uitat ca nu puteti veni, scoala?
-A, da, scoala.
-Deci, inainte sa mergem acasa, vreau sa fac un anunt: din cauza ca eu am avut accident, am sa va las aceasta saptamana liberi, nu va fi scoala pentru voi.
-URAAAAAAAAA!!!!!!
-Deci Yukyo, ziceai ceva despre ca nu putem merge cu voi?zisera Ayame si Rena.
-Bine ati castigat! Veniti cu noi! Suspinau cei doi frati.
-Am castigat! Noi intotdeauna invingem, si cele doua batura palma.
-Se pare ca iar avem vacanta, nu Hitomi?
-Da.
-Si mi-ai promis ceva, sper ca nu ai uitat?
-Nu, cum am sa uit!
-Deci, ce mi-ai promis?
-Aaaa, ca iti spun ce a patit profesorul?
-Chiar esti un idiot. Dsipari, ca daca nu, dispar eu.
-Crezi ca am uitat, am promis ca te duc la restaurant sau oricunde altundeva, ii sopti la ureche.
-Data viitoare cand imi mai faci asta, nu te mai iert.
-Hai nu mai fi suparata, caci altfel iti pun porecla “suparici”.
O cuprinse de barbie, o intoarse spre el si o saruta incet si suav. In spatele lor Bakin si Jeanne, faceau la fel, ca si celelalte doua perechi Yoru&Rena si Ren&Ayaka.
-Deci sa iti pocestesc ce-a patit profesorul. Cand ne-am dus sa il salvam, nu l-am mai gasit in prapastie…
-Dar unde?
-Ma lasi sa spun in continuare?
-Scuze!
-…Yukyo mi-a zis sa tac din gura, si eu am tacut, dar dupa aia l-am vazut pe profesor, si am facut pe semne sa-I avertizez pe Yukyo, dar acesta nu intelegea, si a trebuit sa deschid gura. Atunci i-am zis ca profesorul se afla… intr-un cuib de vulturi.
Ai pufni in ras.
-Cum a ajuns acolo?
-Vulturul l-a dus acolo, ca sa stea cu puii lui, cred.
-Hai, termina, ca n mai pot, deja mor de ras.
-Nu-i corect, eu cand am ras, au urlat pe mine, pe tine de ce nu urla?
-Fiindca nu are cine.
-Da, corect.
Ajunsi acasa, Hitomi ii zise lui ai se sa intalneasca cu el la restaurantul “5 colturi”, si sa se tina de promisiunea facuta. Amandoi se duse sa se schimbe, Ai luand pe ea o rochita verde deschisa la culoare, cu doua bretele in jurul gatului, iar de la piept in jos, pe mijloc cu nasturi. Era superba, mai ales cum statea pe ea. Hitomi, in schimb isi lua o pereche de jeans, inchisi la culoare, si o camasa alba peste care o bluza inchisa la culoare. Pe el statea magnific hainele, dupa care porni si ajunse mai repede decat Ai la restaurant. Acesta o astepta, pe Ai, si incepu sa se uite pe meniu, fiindca intarziase.
-Gata, I sfarsit am terminat. Sunt sigura ca Hitomi se va supara pe mine, dar ce sa fac, sunt fata.
Ajunsa in sfasit in fata unui magazin, de langa restaurant, vazu ceva.
-Nu se poate...

Ce vazu Ai, veti afla in urmatorul capitol. Si imi pare rau pt. k a fost asa de scurt.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
hitomi


18KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
hitomi este super dragut.. dar ma rog.. mi-a placut ai talent.. abia astept continuarea... a fost super tare.. de misterios dars i romanticcc

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 21 Cearta


-Nu se poate…
Ai o lua la goana, unde? Numai ea stie. Se tot gandi,  cum de Hitomi ii poate face asa ceva, cum poate sa o insele? Cum poate sa sarute alta fata in afara de ea? In acelasi timp, Hitomi, desigur dupa plecarea fetei de la masa lui, se gandea de ce intarzie Ai asa de mult. Trecura o ora, trecura doua, Ai nu aparea nici acasa si nici la restaurant.
-Cred ca ar fi bine sa plec. Oare de ce nu a venit? Ma duc pana la ea acasa.
Ajuns acasa la Ai, suna la usa si doica ii raspunde.
-Buna ziua, tinere Hitomi! Va pot ajuta cu ceva?
-Sigur. O puteti chema pe Ai pana afara, vreau sa vorbesc ceva cu ea.
-Dar domnisoara nu este acasa.
-Nu e?
-A plecat la intalnire cu dumneavoastra, nu?
-Da, trebuia sa ne intalnim, dar nu a venit.
-Atunci nu stiu unde se afla. Acasa nu a venit.
-Am sa plec sa o caut. Si in caz ca apare acasa, sa ma sunati. Aveti numarul meu de telefon?
-Da, il am in agenda. Si am sa va sun.
-Chiar va rog, fiidca nu vreau sa pateasca ceva.
-Bine.
-Multumesc mult. Sa ma sunati.
-Desigur.
-“Ai, unde esti?”. Buna ziua, doamna, nu ati vazut o fata asa de inalta…
Hitomi incepu sa o caute peste tot, intreba lumea, dar nimeni nu o vazu. In continu, o cauta, nu o gasi, se duse chiar si prin canale sa o caute, dar nimic. Intre timp, acasa la Ai.
-Domnisoara, sunteti bine?
-Da.
-Pot sa va servesc cu ceva?
-Da, sa nu ma deranjezi si sa nu deschizi usa nimanui.
-Dar…
-Ai comentat ceva? Si ii arunca o privire strafulgeratoare.
-Da, am inteles.
-Sa nu ma deranjezi cu prostii de felul: “ti-e foame?” sau altele.
-Da.
-Ne vedem maine dimineata! Noapte buna!
-Noapte buna!
Ai inchise usa la camera, aprinse becul, trase draperiile sa nu o vada Hitomi, si se tranti pe pat. Incepu sa planga, cu tot sufletul ei, fiind si nervoasa pe Hitomi. Intre timp, Hitomi obosit din cauza ca a cautat-o prin toate partiile posibile si imposibile, se puse pe o banca din parc. Dintr-o data, suna telefonul.
-ALO?
-Buna, domul Hitomi?
-Da eu sunt.
-Sunt doica, aceasta de fiecare data, vorbi in soapta.
-Dar de ce vorbesti in soapta? Sa nu imi zici…
-Da, a venit acasa…
-Perfect, atunci voi merge sa vorbesc…
-…dar…
-Ce “dar”?
-…ea nu vrea sa vorbeasca cu dumneavoastra.
-De ce?
-…nu stiu, a zis pur si siplu sa nu o deranjeze nimeni. Nici macar eu.
-Asa deci…
-…cred ca ar fi bine sa nu vorbiti astazi cu ea deloc.
-Da, multumesc pentru informatii. Am sa plec acasa, si voi incerca sa vorbesc maine cu ea.
-Bine. La revedere!
-La revedere!
-Doica, sper ca nu ai vorbit cu nimeni, nu?
-Desigur ca nu.
-Bine atunci.
-Cred ca voi merge acasa, eu o caut ca nebunul, si ea e acasa.
Ajuns acasa Hitomi facea un dus, fiindca mirosea urat din cauza ca a umblat prin canale. Cand observa, lumina la Ai in camera. Acesta isi lua o camasa pe el, si sari din balconul lui in balconul lui Ai. Acesta nu mai batu in geam, ci deschise usor si incet usa de la balcon, trase perdeaua deoparte, si o vazu pe Ai intinsa pe pat plangand. Hitomi, merse o mangaie incet pe parul ei catifelat, dupa care o mangaie pe fata.
-Ce faci? Ce cauti aici? Cum ai ajuns aici? I-am zis doicii sa nu deschida la nimeni.
-Ai uitat, suntem vecini, si avem balcoanele aproape, bine nu chiar asa de aproape, dar sunt.
-Dispari din camera mea.
-De ce, ti-am facut ceva? Acum ce ti-am facut?
-Stii perfect ce ai facut. Acum ridica-te si pleaca pe unde ai venit.
-Dar…
-Nici un “dar”. DISPARI!
Ai se ridica de pe pat, il lua de mana si il duse pe balcon unde incerca sa inchida usa dar nu reusi. Hitomi opri usa cu mana.
-Nu plec asa de usor de aici!
-Ba da pleci!
O saruta, desi la inceput nu s-a opus, l-a oprit daindu-i o palma si reusind sa inchida usa.
-Acum ce-am facut? Sper ca nu e ceea ce ma gandesc eu… sper ca nu…

cealalta fata


10.6KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
este minunat imi place mult sper sa scrii azi sau maine... este superb de tare...bv bv ! gambate! eram sigura ca asta se va intampla.... sper ca se va intampla ceva extra....     astept...! prea nerabdatoare..

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
ce tareeee!!!!!!!foarte frumos!!!sper sa pui continuarea curand.nu mai pot.sunt nerabdatoare    

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 22 Un nou coleg, un nou prieten


Timp de o saptamana, Hitomi incerca sa ia legatura cu Ai, dar nu reusi sa vorbeasca niciodata cu ea. In timp ce toata lumea se distra in vacanta primita timp de  o saptamana, Ai si Hitomi stateau inchisi in casa nevroind sa vorbeasca cu nimeni. A doua saptamana la scoala.
-Neata Ai!
-Da, neata!
-Ce esti asa de mahnita?
-Mi-e somn.
-Asa deci. Apropo, Hitomi, cum de n-a venit cu tine?
-De unde sa stiu eu.
-Cum de unde sa stii? Nu sunteti impreuna? Nu sunteti iubiti?
-Stii ce?
-Ce?
-LASA-MA IN PACE AYAKA!!!
-Bine, dar nu e nevoie sa strigi. Am inteles.
-Ce are?
-De unde sa stiu. Cred ca s-a trezit cu fata la cearceaf.
-Poate. Auzi soro, crezi ca ar fi bine sa le spunem si celorlati vestile?
-Nu stiu. Hai sa mai intrebam cateva persoane, cum sunt in dimineata asta, daca si ei sunt la fel, cred ca ar fi bine sa nu le spunem.
-Sunt de acord.
-Neata, fetelor! Ce faceti?
-Lasati-ne in pace, nu avem chef de vorba.
-Clar. Nu le spunem nimic.
-Da, sa le spuna inlocuitorul profului.
-Sa ne punem in banci.
-Neata!
-Neata Hitomi! Sa nu ne zici si tu lasa-ma in pace, ca atunci chiar ca nu mai scoatem o vorba, spuse cele doua pe o voce hotarata.
-Desigur ca nu, dar ce v-a apucat?
-Ce ne-a apucat pe noi? Ce le-a apucat pe ele.
-Stai sa ghicesc: printre “ele” se afla si Ai, corect?
-Da.
-Bine, atunci e timpul sa ma pun in banca.
-Si noi la fel.
-Ai, acum vrei sa imi zici de ce esti suparata?
-...
-Ai, nu te prefa ca nu ma auzi, ca stiu ca ma auzi.
-Atunci nu mai vorbi.
-Dar vreau sa aflu de ce esti suparata.
-Sa vedem, mi-ai zis sa ne intalnim, corect?
-Da…
-Am ajuns acolo, si tu ce faceai cu altcineva?
-Vrei sa te referi la sarutul ala?
-E destept baiatul, intorcand fata catre geam.
-A, sa inteleg deci, esti geloasa?
-Deci recunosti ca ai sarutat-o, dar cinic mai esti.
-Unde pleci?
-Sa nu te mai vad in fata ochilor.
-Stai, nu ramai la ora?
-Ce te intereseaza?
-Vino inapoi.
Ai o lua la fuga, Hitomi a fugit dupa ea, dar ghinion, a venit noul profesor si i-a zis sa ia loc, fara sa stie ca Ai a iesit din clasa.
-“Oare la ce se gandeste si unde s-a dus?”. Se intreba Hitomi.
-Deci, inainte de a incepe lectia vreau sa va fac un anunt.
-Noi stim deja, chicotira cele doua surori certarete.
-Colegii vostrii de clasa: Yoru, Bakin, si Jeanne nu vor mai fi alaturi de noi de acum in colo.
-Cum? Strigara in cor unii.
-S-au mutat din scoala noastra, si vom avea colegi noi.
-Incredibil, anul acesta tot timpul am avut colegi noi, si au plecat si au venit.
-Da, sunt de acord cu tine, vorbira in soapta doua fete.
Intre timp, afara Ai statea pe banca, cu fata intre maini, plangand din cauza ca nu vroia sa il vada pe Hitomi pentru ceea ce i-a facut. Dintr-o data simtea cum doua maini o cuprinde si o strange in brate. Crezand ca e Hitomi, lovi asa de tare acea persoana incat il dadu jos de pe banca.
-Ce crezi ca faci prostule?
-Imi pare rau, nu am vrut…
-Vai, mie imi pare rau, am crezut ca esti altcineva.
-Nu e nimic, eu sunt de vina. Nu trebuia sa te inbratisez, dar am vazut ca plangi si…
-Ssst! Ii pune degetul pe gura facandu-I semn sa taca. Ti-am zis: e vina mea.
-…
-Ce-ar fi sa stam pe banca putin, sa vorbim.
-Sigur.
-Pot sa te intreb ceva?
-Sigur.
-Cum te cheama? Si de ce esti aici?
-Ma cheama Frash. Frash Bolton. Sunt din America. De fapt din Japonia, doar ca acolo am copilarit mai mult.
-Aha…
-Si sunt aici, fiindca m-am transferat la aceasta scoala. Dar din pacate m-am ratacit, si nu am mai stiut pe unde sa o iau, dupa care te-am vazut pe tine.
-A, da…
-Dar pot sa te intreb de ce plangeai?
-Din cauza unui prost.
-Ce ti-a facut?
-M-a inselat cu altcineva.
-Cum a putut sa ii faca asa ceva unui inger ca tine?
-Ca e prost, de aia.
-Sa mi-l arati si mie, ok, am sa il intreb de “sanatate”, daca ma intelegi.
-Da, te inteleg, dar nu trebuie sa intervii pentru mine.
-As interveni cu cea mai mare placere.
-Multumesc. Apropo, am uitat sa ma prezint, sunt Ai Ayakashi.
-Incantat.
-Si eu la fel.
-Se pare ca se suna, mergem.
-Da, dar trebuie sa imi arati unde e clasa mea.
-Sigur. In ce clasa esti?
-Sunt in clasa unui profesor ce si-a rupt piciorul, parca, asa mi-au zis sa intreb, ca voi gasi repede.
-Asta e clasa profesorului meu. Se pare ca suntem in aceeasi clasa.
-Da, ce concidenta.
-Sa mergem.
-Bine, doar sa ma astepti.
-Haide mai repede.
-Da, vin acum Ai!
Sus, in clasa.
-Unde ai fost? Ma… Tu?
-Da eu.
-Sa nu imi zici ca il cunosti?
-Ce, de unde va cunoasteti voi doi?
-Ne-am intalnit afara e o problema? Zise Ai, gandindu-se ca il va face gelos pe Hitomi.
-Da, e o mica mare problema: mi-am facut griji. Daca pateai ceva?
-Nu cred ca te intereseaza.
-De unde stii tu?
-Ma baga si pe mine cineva in seama?
-Da, am uitat, el este Hitomi…
-Stiu la perfectie cine este. O zise cu zambetul pe buze Frash.
-Vino incoace prietene, cand ai ajuns?
Cei doi se imbratisara, si se batura pe spate, ca si cand nu s-au mai vazut de o gramada de ani.
-Astazi am ajuns.
-V-ati mutat deja?
-Da, doar mama a ramas sa faca ordine prin casa. Si inca ceva, am tata vitreg.
-Ce?
-Mama s-a recasatorit.
-Cineva v-a fi foarte trist cand v-a auzi asta.
-Sunt de acord.
Hitomi il lua de umar pe Frash, si il duse in fosta banca a lui bakin, unde s-au apucat de vorba. Amandoi o uitara pe Ai la usa, si se gandeau doar la ei. Ai ramase uimita de faptul ca cei doi se inteleg la perfectie. Dar oare de unde se cunosc cei doi?

Veti afla in urmatorul capitol.

hitomi si frash


32.2KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Oau!E foarte super!!!bvbvbv sa pui continuarea!De abia astept.Este minunat!  

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 22 Noul coleg


-Deci, cum ti se pare noul coleg?
-Inganfat, prost crescut…
-De ce?
-Pai, draga Ayaka, ce baiat ma lasa pe mine sa il astept?
-Te referi la faza cand s-a intalnit cu Hitomi? Zise Ayame zambind.
-De ce zambesti, zise Ai un pic nervoasa!
-Nu zambesc.
-Nu, nu, atunci eu sunt preoteasa.
-Oricum, nu vorbesti cu ei?
-Cu cine? Cu cei doi handicapati din fata mea? Nici intr-o mie de ani.
-Cineva e suparata…
-Terminati, nu vreau sa va mai aud.
-Sigur.
-Hei Ai, se intoarse Hitomi in spate, nu vrei sa vii cu noi sa ii aratam lui Frash imprejurimile si sa il conducem acasa apoi?
-Cu tine? NU!
-NESUFERITA!
-Ce-ai zis?
-Eu nimic.
-Ba da ai zis. De fapt, ce ma chinui sa vorbesc cu tine?
-Hm!
-Ce aveti? Oricum, Ai, deci, vrei sa vii cu Hitomi sa imi aratati imprejurimile?
-Nu stiu…
-Te roooog! Ma pun in genunchi?
-NU! Bine ma duc, dar doar de dragul tau. Fetelor ne vedem maine. Ok!
-Nu e nici o problema. Maine ne vedem.
-Bine. Sa mergem.
-Parca zicea ca nu va vorbi cu ei.
-Aha, ce repede se schimba si fata asta, ca si vremea.
-Sa mergem, vreau sa vorbesc stii tu cu cine…
-Da si eu vreau.
-Care e ultima vorbeste cu iubitul ei ultima.
-Nu-i corect, ai pornit prima.
-Deci Ai, tu unde stai?
-Langa cel de colo!
-“Langa cel de colo” cica, locuieste langa mine, vrea sa zica, prinzand-o de spate tragand-o langa el.
-Boule.
-Auch! Cred ca a durut!
-E, nu doare asa de tare, doar cand te loveste prima oara, oricum m-am obisnuit.
-Te-ai obisnuit?
-Da, am fost impreuna…
-Deci tu esti cel care a inselat-o? spunand Frash pe un ton serios.
-Nu e cum crezi tu ca ti-a spus Ai.
-Dar de unde stii ca ea mi-a spus?
-Aha, deci ea ti-a spus.
-Bou mai sunt!
-Am sa iti povestesc eu ce s-a intamplat cu adevarat, nu cum a zis ea. Daca iti spun de spre cine e vorba, atunci si tu ai sa crezi la fel.
-Cine e?
-Sheela.
-Aha, chiar nu am mai auzit de mult despre ea. Am tot cautat-o dar nu am reusit sa dau de ea.
-Ei bine, a reusit sa dea ea de mine.
-Si, deci te-a sarutat? Dar stii ca nu poate sa…
-Veniti oadata, mai rau ca si mosii sunteti.
-Am sa iti povestec acasa la mine sau la tine, bine?
-Ok!
Cei trei s-au plimbat toata dupa-amiaza prin parculete, magazine si i-au aratat lui Frash imprejurimile, cand ajunsi la Frash acasa:
-Nu vreti sa intrati?
-Nu multumesc, banuiesc ca doica se intreaba unde sunt.
-Haide Ai, un pic. Tu Hitomi, intrii?
-Eu, numai daca vrea si Ai sa vina.
-Dar de ce contati pe mine?
-Pai, nu vrei sa mergi singura acasa, nu?
-Pai, ai noroc ca stai departe altfel m-as fi dus singura acasa. Asa ca intru.
-Perfect, ii zic mamei sa pregateasca ceva gustari. Dar mai intai sa vad daca e acasa.
-Bine. Atunci te asteptem aici in coridor.
-Nici sa nu va ganditi, intrati si faceti-va comozi pe canapea.
-Bine.
-Mamaaaaaaaaa!!! Esti pe acasa? Vad ca nu e nimeni! Voi face eu gustarile!
-Dar de cand stii tu sa gatesti?
-Pai, calatoriile mele trebuiau sa imi foloseasca la ceva, nu?
-Aha, deci ai invatat ceva. Felicitari.
-Mersi. Hai ca ma duc sa pregatesc ceva. Apropo, ce vreti sa beti?
-Un coniac, zise Hitomi.
-Vorbesti serios? Daca vrei iti dau, si chiar am unul inceput.
-Ai innebunit, vrei sa ma imbeti? Un cola imi ajunge. Daca ai, normal, si am glumit.
-Stiu, am vrut sa vad ce zici.
-Tare haios.
-Tu de ce razi?
-Rad cat de prostanaci sunteti.
-Prostuta esti tu.
Si Hitomi incepe sa o gadile peste tot, aceasta razand cu toate puterile ei.
-In… ce… teaza… odata…
-Ti-a fost de ajuns? Sau mai vrei?
-De ce ai facut asta?
-Fiindca vreau sa stiu de ce inca esti suparata pe mine?
-Stii foarte bine…
Incerca sa se ridice, Hitomi nu a vrut sa o lase, si Ai a cazut peste el, langa canapea.
-Imi pare rai… nu am vrut…
Nu mai apuca sa zica nimic, caci Hitomi o prinse de cap si o saruta. Frash vazu scena, dar ii lasa in pace, si se intoarse la bucatarie.
-Ce faci?
-Nimic, doar…
-Ma sarutai! SA NU MAI FACI ASTA NICIODATA! Ai inteles?
-Da.
-Deci care vrea sa guste?
Amandoi sarira pe canapea, dupa care intoarse capurile amandoi.
-Deci care gusta? Se uita Frash urat la amandoi.
-Eu voi gusta, sari Hitomi de pe canapea.
-Si eu, imediat.
-Ce bine! Ma duc sa aduc bauturiledin bucatarie.
-Chiar sunt delicioase, nici nu ma gandeam sa fie asa de bune.
-Da, sunt de acord, zise Ai, uitandu-se urat la Hitomi.
-Ce te iti asa la mine?
Nervoasa, scoase limba catre el.
-Stii ce?
-Ce?
-Nimic.
-Zi ce vroiai sa zici.
-Nu.
-Zi!
-Frash. Voi doi de unde va cunoasteti?
-De unde ne cunoastem? Ce poanta buna. Zise Hitomi.
-Taci, nu te-am intrebat pe tine.
-Pai, vezi tu, noi doi… suntem… verisori…
-Ce? Aha, deci acum imi dau seama de ce semanati asa de bine.
-Pai da, tata cu mama lui Frash sunt frati, si este matusa mea.
-Acum inteleg…
-Deci, ce vreti sa faceti, film, povestim, sau ce?
-Eu gust din astea inca un pic si plec, zise Hitomi.
-Dar de ce?
-Vreau sa te las sa stai cu Ai, sa va mai cunoasteti putin.
-Cu o conditie, si il trase deoparte pe Hitomi.
-Care?
-Sa imi zici acum, povestea cu Sheela.
-Bine. Ce… nu imi vine sa cred… ce de ghinioane am astazi…


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
wwowooow a citot si imi place.. bv lui ai! si a lui hitomi.! asa.. imi place este super tare!

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Si mie imi place.Este super si de abia astept sa afluz popvestea aia care i+a facut pe Ai si Hitomi sa se certe   .Asa astept continuarea si este superb.Bv imi place  

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
rose_anime...::::love...;
povestitoare ghost stories

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 62
este super dragut hitomi imi plac personajele.. si povestea sper sa mai scrii, astept.. continuarea

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 23 Acasa la Frash


-Se pare ca veti dormi la mine in aceasta seara.
-Nu se poate, si am zis ca fac ceva in seara asta…
-Cum mai ajung acasa? Asta e numai vina voastra. Daca nu m-ati adus aici, n s-ar fi intamplat asta.
-Ce? Acum e vina noastra?
-Da.
-Auzi, inganfata mica, cine te crezi tu sa zici ca te-am obligat sa vii aici? Nu tu ai vrut sa vii cu noi? Parca eu am vrut sa ploua! Ii zise Hitomi cu ura.
Ai se uita la el, si pentru prima data il vazu nervos, parca a vrut sa faca ceva si din cauza ploii nu a reusit, si acum isi exprima nervii pe ea.
-Imi pare rau, nu am vrut sa strig la tine. Doar ca… lasa, uita de asta… si se aseza pe canapea.
-“Ce l-a apucat?” Frash, nu…
-Stai putin! Alo? Mama, ce faci? Ramai cu tata la hotel? De ce? A inteleg. Bine ne vedem maine. Te sarut. Pa pa.
-Cine a fost? Intreba Hitomi.
-Mama, se pare ca ramane peste noapte la un hotel cu tata, nu poate veni acasa din cauza vreimii si vom ramane singuri.
-Hitomi, putem vorbi?
-Sigur.
-Deci povesteste-mi despre Sheela.
-Imediat.
-Eu o sa o sun pe doica sa nu se ingrijoreze pentru mine.
-Bine, o sa vorbim linistiti.
Hitomi povesti totul lui Frash, Ai statea pe canapea si butona de pe un canal pe celalalt. Se inopta si inca ploua, iar Frash le pregati paturile celor doi.
-Paturile sunt gata, desi avem o mica mare problema.
-Care e aia? Intrebare Ai si Hitomi in cor.
-Veti dormi impreuna.
-Sa nu zici ca in acelasi pat, ca acum ma duc afara si mai bine stiu ca dorm acolo. Zise Ai.
-Dar, ce am, raie?
-Nu ai ceva si mai rau care se molipseste.
-CE?
-Prostia. Si prefer sa dorm afara.
-Ce? Ai sa vezi tu prostie imediat…
-Hei, gata, gata, terminati, nu o sa stati in acelasi pat, dar…
-Ce bine, nu am chef sa ma molpisesc de prostia lui.
-Si nici eu de rautatea ei. Dar stai putin, ai zis cumva “dar”?
-Aha…
-Cum adica “dar”? intreba Ai.
-Nu veti dormi impreuna, dar veti dormi in aceeasi camera.
-Asta e si mai rau, ma voi molipsi de mirosul lui.
-Da, si ma molipesc de boala ta de a fi suparata pe altii.
-Eu voi dormi pe canapea.
-Nici sa nu te gandesti, Ai.
-De ce?
-Fiindca mama de obicei vine si se arunca pe canapea iar tata peste ea, si iti imaginezi si tu.
-Yuck, cred ca mai bine dorm in camera cu puturosul asta.
-Inganfat-o!
-Puturosule!
-Va fi o noapte lunga… isi puse Frash mana la cap.
-Dar, cu ce voi dormi?
-Dezbracata nu poti?
-Ce, sa ma vezi tu, nu?
-Nu ma intereseaza pe mine cum arati tu dezbracata, oricum stiu cum arati.
-De unde stii tu?
-Pai nu am facut dus impreuna, si multe altele?
-Taci, si sari sa ii astupe gura.
-Cred ca ar fi bine sa merg sa caut ceva de imbracat de la mama si de la mine, caci hainele mele se potrivesc perfect pe el.
-Da sigur, si tu taci din gura aia.
-Bine puiut.
-Taci!
-Am adus hainele.
-Ma duc sa ma imbrac nici sa nu te gandesti sa vii inainte sa ma termin.
-Da, bine.
-Mersi pentru haine, Frash.
Si il saruta pe obraz, facandu-l pe Hitomi gelos, acesta uitandu-se urat la Frash.
-Ce-i? Nu eu i-am zis sa o faca.
-Hm!
Intre timp Hitomi se schimba, isi lua pe el o pijama de-a lui Frash, iar Ai se chinui sa gaseasca fata de la bluza, o gasi si o lua pe ea.
-Poti intra Hitomi, doar daca vrei nu te oblig.
-Succesc la dormit, Hitomi.
-Mersi cred ca o sa am nevoie.
-Aha.
-Fir-ar sa fie de bluza, nu am luat-o bine, trebuie sa o dau jos, din nou.
-Bine ca ai terminat, credeam ca o sa te imbraci o vesnicie.
-Ce faci? Iesi! ACUM!
-Dar ai zis sa…
BUF! Ai arunca cu perini si a luat o carte care direct in capul lui Hitomi zbura.
-Ce faceti? Am auzit o bubuitura! Ahhhhhh! Ce faci?
-Iesiti amandoi din camera.
Cum o poti suporta! Ma doare capul, cu ce m-a lovit oare?
-Tu cu ce crezi? Cu asta, si crede-ma am suportat-o destul de bine pana acum.
-Aia e… aia e… cartea mea favorita. Cum a putut sa ma loveasca cu ea. Sa vezi ce-I fac.
-Cred ca e mai bine sa asteptam pana ne striga ea. Nu crezi?
-Ai dreptate.
Dupa 10 minute…
-Puteti intra! Iertati-ma dar…
-“IERTATI-MA?”, ce crezi ca durerea si cucuiul din capul meu va trece asa de usor. Mai ales cartea mea preferata, cum ai putut sa o arunci cu ea?
-Dar eram dezbracata si amandoi ati intrat in camera…
-Da, acum capul meu are o durere ingrozitoare, si in plus imi curge sange din nas…
-V-am zis nu am vrut, si da-mi sa vad cum esti Hitomi.
-Nu mersi, ma duc sa dorm. Noapte buna.
-Tu ai vrut-o. Noapte buna.
-Noapte buna…
-Hitomi, sa stii ca imi pare bine ca te-am lovit.
-Zzzzzzz.
-Bine ca dormi. Cred ca ar fi cel mai bine sa ma pun si eu sa dorm. Noapte buna.
Am uitat sa mentionez, paturile erau pe o parte si alta a camerei, Hitomi dormind in patul din stanga a camerei si Ai in celalalt pat, din dreapta. Ai, adormi pe loc, fiidca era obosita, iar Hitomi se trezi, de fapt nici macar nu dormi, se prefacea, cand se duse si se pune pe patul lui Ai. Statea cu fata spre patul lui Hitomi, parul ii cadea usor si frumos pe fata, iar gura ei era deschisa un pic. Hitomi ii trase parul la o parte, ii mangaie faţa incet dupa care se apropie de ea sa o sarute, dar Ai se trezi si il vazu, dar nu zise nimic si il saruta si ea. Timp de cateva minute se sarutau cu pasiune, dupa care Hitomi peste Ai, incepu sa ii dea bluza de la pijama incet jos. Ea ii dadu bluza lui jos, Hitomi sarutand-o incet de la gat in jos. Astfel, noaptea lor fura un vis, nu un cosmar, cum s-a gandit Hitomi. Dimineata…
-Ce bine am dormit, dar stai putin, ce…


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
kayo_yuko
<*BeAutiFul DeMon*>

Din: sat florsti, judetul giurgiu
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 278
astia ziua se urasc noaptea se urasc )            

_______________________________________
inger mi-e inima, inger mi-e sufletul. oare? mda...as vrea eu. uneori rautatea napadeste si astupa fara ghres un suflet bland care se zbate neputincios in lumina neagra a intuneticului gol.

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Foarte frumos si acest capitol Alz.Nici nu ma asteptam la m+ai putin din partea ta .A fost super astept continuarea

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
deci este suprb mai ales ultima faza.........   in fine astept.. continuarea cu sufletul al gura.. bv!!!  

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
rose_anime...::::love...;
povestitoare ghost stories

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 62
este incredibil.. imi place foarte bine. ce face Ai si cu Hitomi?

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
imagineaza-ti

_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
niki_renne@kukuru
<*MemBru SuPeRioR*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 65
imi imaginez, cred  ca etse superb sa scrii, astept

_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap. 24 Adevarul despre Sheela


-Ce bine am dormit, dar stai putin, ce…
Ai se trezi nedumerita si incepu sa urle.
-Ce cauti tu in patul meu? Da-te jos si pune-ti ceva pe tine.
Il dadu jos din pat pe Hitomi, si se acoperi imediat cu patura fiindca vazu ca e complet goala.
-De dimineata incepi? Acum ce-am mai facut? Zise Hitomi, inca somnoros.
-Nu ce-ai facut tu, ci mai bine zis ce am facut noi doi, zise ea rusinata.
-Eu unul zic ca am facut ceva bine, cred.
-Crezi? Unde imi sunt hainele sa ma imbrac.
*Cioc cioc* se auzira batai in usa. Era Frash.
-Pot intra?
-Nici sa nu te gandesti!! Strigara amandoi in cor.
-Daca intrii esti mort, ai auzit? Zise Ai, nervoasa.
-Am si plecat, cand vreti sa vorbiti ca oamenii civilizati sa dati de veste ca sa stiu. Nu m-ati auzit astazi.
-In sfarsit suntem si noi de acord cu ceva. Oricum, bine macar ca e sambata, si nu e scoala.
-Da… deci unde imi sunt hainele?
-Uite acolo, pe jos.
-Dami-le!
-Acum trebuie sa fac pe slujitorul pe deasupra…
-Dar imbraca-te odata, nu vreau sa te vad gol.
-Dar hotaraste-te odata, ce vrei?
-Imbraca-te tu primul, zise Ai bagata cu fata in cearceaf.
-Bine stai sa imi iau pantalonii. Iti dau hainele si ma duc sa fac un dus.
-Ok, dar mai repede.
Cateva minute mai tarziu…
-Gata.  Poti sa te imbraci eu ma duc la dus.
-Mersi!
In timp ce Hitomi facea baie, Ai se termina de imbracat si se duse sa il caute pe Frash.
-Frash! Frash unde esti?
-Shh! Sunt aici!
-De ce vorbesti in soapta?
-Uite-o pe mama si uite-l pe tata, dorm amandoi.
-Da vad, pe canapea, bine ca nu am dormit acolo.
-Bine ca ti-am zis eu.
-Da.
-Ce vroiai sa ma intrebi?
-Daca ai pregatit micul dejun! Vreau sa te ajut!
-La fix, acum ma indreptam spre bucatarie sa il prepar.
-Prepari si pentru parintii tai?
-Nu! Doar pentru noi trei.
-Bine. Atunci sa mergem. Eu prepar niste oua.
-Eu sunca. De fapt felii de sunca, sunt bune cu ouale.
-Da, stiu ca si eu mananc acasa. Desi imi pregateste doica, si eu stiu sa fac de mancare.
-Bravo tie.
-Mersi.
-Auzi!
-Da?
-Stii ca mi-ai zis ca imi arati cine e cel care te-a inselat, nu?
-…Da…
-Eu zic ca nu mai trebuie, fiindca stiu cine e.
-CHIAR STII?
-Da. E Hitomi, nu?
-Da.
-Bine atunci daca iti zic ca nu te-a inselat ma vei crede?
-Ce… cred ca te inseli… nu stiu ce prostii ti-a bagat in cap dar…
-Taci si asculta!
-Bine!
-Fata cu care l-ai vazut pe Hitomi, nu l-a sarutat direct pe gura, ci pe nas. Zice Frash in timp ce prepara mancarea si punea farfuriile pe masa. O cheama Sheela, si nu a fost nici fosta logodnica/prietena, si nici nu e.
-Ce tot vorbesti tu acolo? Si de unde o cunosti? Si daca nu e prietena lui, atunci ce e? Sora lui?
-Eu vorbesc bine, o cunosc de foarte mult timp si e matusa lui. Sora mamei lui Hitomi.
Ai ramase gura casca, si inca nu stia ce sa spuna.
-Dar… dar… de unde o cunosti?
-Sa vedem, am fost candva indragostit de ea, dar ea cum a fost mai mare decat mine, desigur ca nu s-au uitat la mine. Intotdeauna a fost sincera, buna, intelegatoare, timida si frumoasa, dar toate aceste lucruri m-au fascinat la ea si inca ma fascineaza, zicand toate acestea, el uita ca mai are mancarea pe foc si Ai urla in asa fel sa nu ii trezeasca pe parintii lui, dar sa il trezeasca pe el din visele lui.
-Frash, mancarea ai grija te rog si nu mai visa cu ochii deschisi.
-Ups, bine ca ai fost langa mine. Am sa am grija data viitoare.
Cei doi asezara masa frumos, mai facura cate un ceai si cine vroia suc putea sa se serveasca linistiti, mai ales langa acel mic dejun copios.
-Hei, unde ai disparut, te-am cautat sa… Hitomi cu prosopul in cap se uita uimit la cei doi care pregateau masa.
-Am fost aici in bucatarie sa il ajut pe Frash sa pregatesca micul dejun.
-Aha… si vad ca arata bine si miroase excelent.
-Da, mersi, al tau e… vad ca numai are rost. Spuse Frash punand mana la cap.
-Hitomi deja se aseza si incepu sa manance.
-Cred ca nu mai are rost. Sa ne punem si noi sa mancam, grai Ai punandu-se si ea la masa.
-Da, ai dreptate. Pofta buna tuturor.
-Mersi la fel.
-La fel, zise Hitomi cu mancare in gura.
-Hitomi, trebuie sa vorbim ceva dupa ce mancam.
El dadu din cap, iar dupa un sfert de ora toti terminara si Frash le zise ca va termina el de strans farfuriile.
-Deci, ce vroiai sa imi zici?
-Imi pare rau!
-Pentru ce?
-Pentru ca m-am purtat urat cu tine.
-Aha…
-Si pentru ca te-am acuzat ca ma-I inselat cu acea fata.
-A, aceea…
-Nu am stiut ca…
Hitomi o opri punandu-I degetul pe gura si sarutand-o.
-Da, cred ca ar fi bine sa ma apuc de curatenie. Cel mai bun lucru. Dar pe ziua de azi e ca i-am impacat pe cei doi.
Frash se indrepta inapoi in bucatarie, dupa ce a spionat totul, iar cei doi inca sarutandu-se.

Hitomi


27.9KB


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Foarte frumops,bv este super tare.Astept continuarea!!!!

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
Cap.25 Pregatirile de Halloween si povestea


Luna septembrie trecu, prea repede decat si-au imaginat, si la fel au trecut zilele pana cand a sosit ziua de Halloween. La Hitomi acasa:
-Se pare ca azi e ziua de Halloween. Ce vrei sa facem? Intreba Ai.
-Pai, sa fiu sincer nu stiu. Ii raspunse Hitomi.
-Eu ma gandeam, ce-ar fi sa stam acasa sau macar sa mergem sa cerem bomboane.
-Cred ca prefer partea cu sa stam acasa.
-Si eu, desi mi-as fi dorit sa mergem la “colindat” de bomboane.
-Daca vrei am eu bomboane cate vrei, nu ma supar.
-Oricum, daca tu nu vrei atunci raman cu tine si ma ajuti sa decorez si casa mea, cu tot felul de prostii.
-Ai noroc ca a mea e gata.
-Da, ai pregatit-o ieri, fara mine.
-Ti-am cerut scuze, desigur dupa pumnul primit, trebuia sa imi cer scuze.
-Mai vrei unul?
-Nu mersi.
-Sa mergem sa decoram casa. Ca oricum raman la tine.
-Da, puiut, zise Hitomi, sarutand-o pe frunte.
-Hei uite…
-Da, se pare ca vecina decoreaza si ea.
-Ar trebui sa o ajutam, nu crezi?
-Ce? Nu am chef sa decorez numai casi astazi, ai noroc ca esti iubita mea, caci altfel nu decoram casa.
-Si cum vrei ca o batranica asa de “batrana”, sa poata reusi sa termine?
-De ce nu s-a apucat de cateva zile sa decoreze.
-Deci, vii?
-Nu, si nu o sa ma convingi asa de usor.
-Aha, deci nu vrei. Bine, dar sa nu vii la mine cand ai nevoie de ceva. Ma duc.
-Nu ma duc… serios… nu m-ai convins…
Ai porni si se intoarse cu spatele si ii facu semn ca daca nu vine, nu il mai lasa sa o sarute.
-Intotdeauna ma convinge. Nu e corect.
-Ha, te-am facut sa vii.
-O sa regret asta cat traiesc.
-Buna ziua, va putem ajuta.
-Vai, iti multumesc Ai, dar ma descurc…
-Dar, vrem sa va ajutam, chiar ne-ar face o placere.
-Da, cum zice ea…
-Bine atunci, cum as putea refuza doi tineri asa de frumosi si buni. Pana cand voi aranjati aici, eu ma duc sa va pregatesc ceva de mancare si de baut.
-Dar nu trebuie sa va deranjati…
-Cum voi va puteti deranja pentru mine si eu pot sa ma deranjez.
-Bine cu ce incepem?
-Cu ce incepi?
-Cum adica?
-Eu dau ordine si tu executi. Deci sa incepem.
-Ce? Cred ca glumesti. Eu am sters-o de aici!
-Daca nu mai vrei sa “gusti” din saruturile astea, atunci poti sa pleci linistit.
-Ce imi face. Stii ca te urasc.
-Nu, daca m-ai urî nu ai fi aici.
-Imi urasc viata.
-Bravo tie, deci sa aranjam odata.
-Da, de ce eu???
Trecu o ora, si in sfarsit terminara de aranjat lucrurile.
-Ce bine, ati terminat la timp pentru prajiturele.
-Perfect, sunt lihnita, obosita si insetata de atata lucru.
-Dar eu ce sa mai zic, zise Hitomi cu limba scoasa de un cot, daca tu esti lihnita, obosita si insetata de atata lucru, tu care numai ai ordonat, atunci eu ce sa zic care a carat lucrurile alea?
-Lasa, ca nu mori.
-Ce?
-Sa mancam. Si intra in casa.
-Cred ca glumeste, asta e prima si ultima oara cand mai fac eu ceva pentru ea.
-Hitomi, intra odata in casa si vino si mananca.
-Da sa traiti.
In casa:
-Au fost delicioase, multumim pentru prajiturele si bautura.
-Nu aveti pentru ce, dar fiindca m-ati ajutat, ma sa va rog sa faceti ceva.
-Ce? Zisera in cor amandoi.
-Sa nu stati maine seara in casa, mergeti la colindat si incuiati bine usile si geamurile sa le inchideti perfect. Sa nu se poate intra in casa deloc.
-Dar, de ce?
-Maine se implinesc 50 ani…
-5 ani?
-Da, 50 ani de la moartea baiatului/barbatului sau fetei/femeii, care a fost ucis/ucisa din cauza unui copil, asa ca voi.
-Cum adica?
-Din cauza unui baiat ca tine, nu se stie ce a fost, desi eu am fost acolo, nu am vazut decat cum a luat trupul, si l-au dus la morga. Nu a avut familie, si trupul a fost lasat la morga, si se pare ca din 10 in 10 ani, bantuie o anumita casa sa gaseasca ceea ce cauta cu adevarat.
-Si se stie ce cauta.
-Nu, desi s-a auzit ca acum 40, 30, 20 si 10 ani au disparut persoane, dar se pare ca nu a gasit ceea ce a cautat. Si inca cauta. Deci sa aveti grija.
-Da, multumim pentru tot.
-La revedere!
-La revedere!
-Hei Hitomi, tu crezi din ce a spus batrana?
-Baba aia e nebuna, nu exista asa ceva.
-De ce esti asa de sigur.
-Nu sunt.
-Atunci?
-Aaaa…
-Vezi, si tu crezi.
-Recunosc ca povestea a fost inspaimantatoare, dar rorusi…
-Ce?
-Nu cred in fantome.
-Bine.
-Mai bine ne-am duce sa decoram casa ta.
-De-acord.
-Astazi, toata ziua am lucrat, cred ca am sa dorm doua zile sau poate o saptamana… hmm…
-Gata gata, nu mai visa cu ochii deschisi, sa ne apucam de lucru…
-Da, sefa…


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
imi place... haide scrie.. este extraordinar.. bv !

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Imi place,este foarte frumos!!!Bv aly astept continuarea care sper sa fie curand!!!    

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
Alysu
<*EvIl DEmOn*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2141
am scris in sfarsit, sper sa va placa, sa ma iertati k n am scris mai repede dar am avut niste probleme. si acum cap.

Cap. 26 Telefonul


-Deci, Hitomi, ce facem in aceasta seara? Ramanem la tv sau mergem cu “colinda”? intreba Ai.
-Eu zic sa stam sa ne uitam la tv.
-Dar…
-Dar ce?
-Dar, povestea batranei?
-Ce e cu ea?
-Cu fantoma aia, oare nu e mai bine sa…
-Nu cred in fantome, ti-am zis! O intrerupe Hitomi.
-Dar… bine, accept sa stam sa ne uitam la tv cu o conditie.
-Care?
-Daca patim ceva straniu sau ciudat, sa plecam din casa, ne costumam in ceva si iesim din casa.
-Bine sunt de acord.
-Perfect, fiindca nu vreau sa patesti ceva.
-Nici eu nu vreau sa patesti nimic puiut.
O lua in brate, ii ridica barbia si o saruta. Ceo doi pornira spre casa lui Hitomi si cand intrara cei doi observase ceva foarte ciudat: telefonul era inainte pus pe noptiera din coridor, iar acum nu mai era acolo.
-Unde e telefonul Ai? Eu stiu ca era aici…
-Asa stiu si eu, dar Hitomi, nu crezi ca…
-Ca ce?
-Ca la-I pus in alta parte, Hitomi?
-Nu cum sa il pun in alta parte, fiindca firul cu care e conectat nu ajunge in alta parte, si de aceea tot ma gandeam sa il schimb, cu unul mai modern, deci in concluzie nu aveam unde sa pun telefonul.
-Da, asa e… parca mi-ai zis ceva candva de asta. Dar atunci daca nu e acolo, unde poate fi?
-Cine stie. Lasa il cautam alta data. Oricum, se face intuneric, mai bine aprindem luminile.
-Da, sunt de acord, zise Ai putin ingrijorata.
-Acum ca am aprins luminile, ce-ar fi sa stam noi doi sa ne uitam la tv?
-Sigur, doar…
-Acum ce mai e?
-Lipseste ceva.
-Ce?
-Sa vad: popcorn sau chipsuri, si racoritoarele.
-Ai dreptate, popcorn nu am, doar chipsuri, care sunt in dulapul de sus, stanga, chiar pe colt, in bucatarie iar racoritoare am doar coca cola si energizante, care sunt in frigider in sertarul cel mare, cel de jos.
-Ok.  Mersi.
-Pentru nimic.
-Apropo, eu vreau cola, tu ce vrei?
-Energizant.
-Aha, energizant.
-Ce, nu poate avea omul nevoie de energie?
-Nu am zis nimic. Dar parca nu ai energie destula, mai vrei, si rade.
-Nu e amuzant deloc.
Ai pleca in bucatarie dupa cele necesare si Hitomi cauta ceva de vizionat. Cand deodata se lua curentul si telefonul care era dat “disparut” si inca e dat “disparut”, incepu sa sune. Dar de unde se auzea? Fiind foarte speriata, Ai se refugie in bratele lui Hitomi, iar acesta lua o lanterna, si incepu sa caute misteriosul telefon sa vada de ce suna si cum, fiindca nu era conectat. Telefonul se auzea din baie, iar cei doi ajunsi acolo, incepura sa vorbeasca in soapta.
-Ce ne facem? Intram? Intreba Ai foarte speriata.
-Pai ce putem face altceva?
-Cred ca ai dreptate…
-Crezi?
-Nu, nu cred, ai dreptate, nu exista alta solutie. Scuze.
-Nu-I nimic. Sa intram.
-Bine.
Deschise usa incet, si dintr-o data lumina aparu si telefonul nu mai suna, iar in baie, pe o noptiera, era telefonul, care nu era conectat la vreun fir, si receptorul atarna in jos ca si cum cineva ar fi raspuns la el, si asa a si fost: receptorul avea o urma de sange. Dar cum a reusit sa sune cineva, daca nu era conectat?
-Cred ca ar fi bine sa plecam, incepu sa zica Ai fiind din ce in ce mai ingrozita de faptul ca cineva ar fi in casa, sau ceva.
-Stai sa pun receptorul si telefonul la loculo lor.
-Nu cred ca ar fi o idee buna.
-Stai putin…
-Dar… Hitomi, nu vreau sa patesti nimic.
-Nu te teme, nu voi pati. Auzi si tu asta?
-Da.
-Dar de unde vine? Mai ales se aude foarte incet.
-Cred ca stiu de unde se aude. Zise Ai.


_______________________________________

~Too fast to live, too young to die!~
~G-Dragon - my man, my angel!~

pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
superb..extraordinar bv! de groaza rau..imi place.sa mai scrii..

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Hana-chan
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1196
Firar sa fie! Nu m-ai dorm in seara asta! Am glumit,am glumit. Foarte frumos,inspaimantator si...minunat. Bravo! Te rog,pune repede continuarea!

_______________________________________


I still believe this ordinary life can make it through...
Cause nothing else has ever felt so true.

Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go
Let the music take control!
That sound is beautiful
And I'll never let it go (never let it go)
No i'll never let it go

Cause when all is said and done this song will carry on when we are all dead and gone
Cause this ordinary note is everything we know and we should never let it go..

pus acum 15 ani
   
nico angel
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 15
mie imi place ceea ce ce fac prietenii mei deci e cool!


21.1KB


_______________________________________
Iubirea este arma mea!!!
   Nu vreu sa sufar sau sa urasc!

pus acum 15 ani
   
YuS <3
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 7026
ce-i cu asta,Nico? nu pricep  

Foarte frumos Aly..sper sa pui continuarea repede     


_______________________________________


pus acum 15 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
imi place aly..iar tu niko...scz dar va trebuii sa ti-o sterg..

_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la