٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Anime! Esti fan anime daca ai intrat aici! Si cu siguranta doresti sa ne impartasesti idoli si aventurile tale asupra personajelor Anime. Doresti sa iti faci prieteni sa fii inteles si ajutat? Aici e locul tau si stii asta, Bun venit Fanilor! Va asteptam!________________.OOO.____________.O. * .* .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * .* .. _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * .* .. _____.OOOOOOOOOOOOOOO. * . * . * . * . __________-.OOOOOOOOOOOOO. * . * . * _______________.OOOOOOOOOOO. * . * . * . ________________.OOOOO._-.OOOO. * . *. * . * .. ________________.OOOO.______-.OOO. * .* .. ________________.OOO.____________.O. * . *. * . ________________.OO.__________ ________________.O.__________
Lista Forumurilor Pe Tematici
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ٩(͡๏̯͡๏)۶ANIME FOR EVERYONEƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
٩(͡๏̯͡๏)۶Anime For EveryoneƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ / Fan Fiction Zone / Trecutul si un nou inceput Moderat de ,•’`*’Bubble ,•`Pop ,•’♥`, Ada 18, Hana-chan, Kurama^_^Sweet, Methy, Moony691, Ran, YuS <3, keiko chan, sakura chan
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Cap 1-Tortura

Au trecut 2 ani de atunci , de cand am plecat de la casa unde ma nascusem.
Mama mea , devenise alcoolica in urma cu 3 ani dupa ce tata a murit si ea s-a recasatorit cu un barbat care tot timpul o batea. Dupa jumatate de an de cand acel barbat se casatorise cu mama si se mutase cu noi , eu am trait un calvar.
Dar sa ma prezint. Ma numesc Sakura Haruno si am 16 ani, parul roz si ochii verzi ca ai tatalui meu . Mama are parul roz ca al meu si ochii negri.
Aproape in fiecare seara Sam venea beat si se lua de mine. Ma batea si mai mereu mergeam la scoala ,,pictata''si cand prietenii mei ma intrebau ce e cu mine le spuneam ca m-am lovit. Nici macar profesorii nu stiau prin ce trauma traiam. Pe atunci aveam doar 14 ani si nu stiam ca puteam face ceva ca viata mea sa se schimbe radical pana cand … intr-o seara sotul mamei a venit beat acasa ca de fiecare data . Eu m-am incuiat in camera ca el sa nu ma mai bata .
-Deschide usa puslama mica ce esti, se auzeai strigatele barbatului de dincolo de usa
-Lasa-ma in pace ,pleaca , spun eu incepand sa plang.
-Unde e maicata? Ma intreaba barbatul furios
-Nu stiu , ii raspund eu
-Atunci merg sa o caut. Imi spune barbatul apoi pleaca. Eu ma duc la usa , o descui si in clipa in care vreau sa o deschid ca sa ies cineva intra rapid si ma prinde cu o mana de gat
-Ti-am zis sa deschizi usa si nu m-ai ascultat , tipa barbatul nervos , strangandu-ma puternic de gat
-N,nu pot re-s-pi-ra, spun eu incet
-Bine , puslama mica, iti dau drumul dar nu incerca sa fugi . Trebuie sa iti spun ceva important , imi spune barbatul dandu-mi drumul la gat eu cazand pe podea in genunchi. Maine vor veni niste domni la noi acasa si sa te porti frumos cu ei si sa faci ce iti cer ei , ai inteles? Ca de nu am sa o omor pe mamicata si apoi pe tine. Dupa ce spune asta pleaca izbind usa in urma lui
,,Niste domni? Ce mai vrea si omul asta de la mine? De ce mama s-a incurcat cu el?’’ Ma intrebam eu in timp ce plangeam.
Ies din camera si ma indrept cu pasi mici spre camera mamei. Deschid usa si o vad intinsa in pat cu o sticla de bautura langa ea . Incep sa plang vazand-o asa .Era mama mea sio iubeam dar din vina acestui nebun a devenit alcoolica . Nu mai era mama pe care o cunosteam eu . Dupa ce am plecat de langa usa mamei mele m-am dus in camera mea iar mai spre seara am adormit. Dimineata am fost trezita de mama care incepe sa traga de mine ca nebuna ca sa dschid ochii:
-Sakura trezeste-te , e dimineata , trebuie sa vina musafirii
-Dar mama cine… am vrut sa o intreb dar nu am mai apucat pt ca mama a plecat imediat din camera. M-am imbracat cu hainele care femeia le-a pus pe birou apoi am coborat la parter unde musafirii tocmai intrau pe usa.
-Buna ziua , doamna Haruno , o saluta un domn inalt ,brunet cu parul putin lung si ochi negri si inalt, pe mama

-Buna ziua domnule Uchiha ii raspunde mama . Poftiti va rog.
-Multumesc . Spune barbatul, apoi intra insotit de un baiat mai tanar decat el , cred ca avea cam 19 ani si avea parul roscat si ochii caprui . Cand l-am vazut am tresarit putin . Eram speriata de el , dar nu imi dadeam seama de ce atata teama. In fond nu l-am mai vazut pana acum. Dupa ce musafirii sunt poftiti in sufragerie , cobor si eu scarile si ma alatur lor.
-Buna ziua , ii salut eu rusinoasa

-Buna ziua , asadar ea e domnisoara de care ne-ati spus ,spune domnul Uchiha . Frumoasa fata , imi spune acesta uitandu-se la mine cu o privire fixa care ma speria
,,Ce vor astia de la mine?’’ ma intrebam speriata, apoi ma asez pe fotoliu langa mama .
-Va fi o sotie minunata pt fiul meu , spune el zambind.
-Sotie? Ce se intampla aici? Intreb eu socata, sperand ca cineva imi va explica.
-Sakura , tu si fiul domnului Uchiha va veti casatori peste 7 luni. Imi raspunde mama
-Ce , ati innebunit cu totii? Tip eu revoltata la auzul vestilor. Cum sa ma casatoresc ? Nu , eu vreau sa continui scoala si nu ma casatoresc cu nimeni. Tip eu apoi plec val vartej din sufragerie.
-Sakura stai , scuzati-o domnilor doar ca nu i-am spus nimic , o aud pe mama cum se scuza domnilor din sufragerie .
-Nu e nimic doamna , nici fiul meu nu stie nimic inca
-Bine , eu o sa ma duc dupa fiica mea ca sa ii explic , le spune mama barbatilor apoi vine sus dupa mine.
Eu intru in camera mea si incui usa in urma.
-Sakura , deschide usa ca sa vorbim, aud vocea mamei
-Nu , cum ai putut sa imi faci una ca asta? Intreb eu in timp ce plangeam.
-Draga mea , trebuie sa iti faci un viitor , cu scoala nu vei face nimic , fii sigura de asta , imi raspunde ea.
-Ba da , am sa rezolv mai multe decat crezi tu si pana atunci eu nu vreau sa ma casatoresc cu nimeni , ii spun eu tipand.
-Ba ai sa te casatoresti cum iti spun eu si cu asta basta , imi spune mama apoi pleaca nervoasa.
-Fa cum vrei , eu nu ma casatoresc cu nimeni , tip eu ca mama sa ma auda. In Hiroshima , unde locuiam noi , fetele se casatoreau de pe la 13-14 ani si abanonau scoala dar eu doream sa imi continui studiile , pt ca imi placea mult sa invat. Trebuia sa fac ceva. Nu doream sa ma casatoresc cu nimeni. Peste aproximativ 2 ore musafirii pleaca si mama urca iar la mine alaturi de sotul ei .
-Sakura deschide usa , imediat , tipa barbatul nervos.
-Nu , pleaca, incep eu sa tip la el
-Nu , deschizi usa acum si o sa discutam
-Las-o Sam , intelege . Am luat-o prin surprindere , incerca mama sa ii explice
-Tu taci din gura idioato , tipa barbatul la mama , si apoi ii da o palma
-Mamaaaa!!! tip eu descuid usa si sarind in bratele mamei mele care era pe jos. Las-o in pace , tip eu la barbatul din fata mea privindu-l furioasa.
-Altfel ce? Ma intreaba el apropiindu-se de mine si prinzandu-ma de par dupa care ma ridica de langa mama.
-Sakura nu . Laso nenorocitule, tipa mama , prinzandu-ma de mana . In clipa urmatoare barbatul ii da un picior in burta si ea lesina de durere.
-Nuuuu , mama , lasa-ma . Tipam eu la barbatul care ma treagea de par indepartandu-ma de mama care acum era trantita pe jos .
Chiar daca mama era alcoolica , tinea la mine si mereu cand barbatul acela ma batea ea se baga pt mine ca sa ma salveze dar mereu primea si ea bataie. La politie nu am avut curajul sa mergem pt ca Sam ne ameninta ca ne omoara si il credeam in stare.
-Tu mergi cu mine si am sa te invat eu minte sa ma asculti , imi spune Sam tragandu-ma dupa el
-Lasa-ma ,ma doare , tipam eu la el .Apoi ma duce in camera lui si ma tranteste in pat urcandu-se peste mine
-Acum ai sa vezi ca eu sunt seful aici , nu tu puslama ce esti , imi spune Sam prinzandu-ma de maini.
Teama incepea sa ma cuprinda. Imi era frica de ce avea sa urmeze. In clipa urmatoare Sam , trage de tricoul meu si il rupe, eu ramanad in sutien .
-Nuuuu , lasa-ma , ajutorrrrr, tipam eu disperata sperand ca ma va salva cineva
Apoi il vad pe Sam cum incearca sa se descheie la blugi si profitand ca ma tine doar cu o mana ma eliberez si ii dau cu pumnul in fata cat de tare am putut el rostogolindu-se si cazand de pe mine . Imediat o iau la fuga pe hol si ma duc la mama ,care inca era incosntienta pe podea.
-Mama , trezeste-te , ajuta-ma , tipam eu la mama care nu ma putea azi .Eram speriata si plangeam si pe deasupra ma durea mana ingrozitor de la lovitura.
Imediat il vad pe barbat iesind furios din camera:
-Sakuraaaa, nenorocito , ai sa platesti pt ce ai facut, tipa el intreptandu-se spre mine cu viteza.


Buna. Sunt noua pe forum si am postat primul capitol si sper ca o sa am cateva comuri. Astept cu nerabdare parerile voastre


pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
hm..imi place ca e lung^^..deci pot citi actiunea...se pare ca este un fic naruto:-?
cuplul sakura si sasuke^^ foarte dragut..:-?...actiunea e mai diferita putin de cele din general,..ai cateva greseli,dar cred ca le stie toata lumea inclusiv tu-.-..
povestesti la persoana 1:-?...nu ar fi mai bine la persoana la 3,..sau ma rog poatedoresti sa faci asta folosind pe sakura ca personaj,atunci ok^^ dar delimiteaza mai mult scenele si actiunile personajelor..ar arata mai ok,in rest astept continuarea sa mai vedem,si totusi..sakura la 16 ani...arata asa:-?

gambate in continuare^^,multumesc ca ai trecut pe aici


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Ei bine, in actiunea din acest capitol Sakura nu are 16 ani. Ea povesteste ce s-a intamplat in urma cu 2 ani inainte sa plece de acasa. Pe atunci avea 14 ani si de asta arata asa

pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
aa am inteles:-? mersi de explicatie^^
gambate in continuare oricum


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Atunci eu ma ridic de langa mama si o iau la fuga pe scari in jos si fug spre usa ca sa ies afara dar usa era incuiata ca de obicei. Dupa asta fug in sufragerie si ma ascund dupa un fotoliu sperand sa nu ma gaseasca.
-Sakuraaa, unde esti , tipa Sam sperand sa ma gaseasca.
Stateam ghemuita si speram sa nu ma gaseasca .
Eram atat de speriata incat auzeam cum imi clantaneau dintii in gura si simteam cum toata pielea de pe mine incepe sa tremure.
-Aici erai , spune Sam prinzandu-ma apoi de par si ridicandu-ma sus.
-Nuu , da-mi drumul. Tipam eu la el sperand sa ma lase in pace dar in zadar . In clipa urmatoare ma trezesc trantita la pamant si Sam se urca iar pe mine cu aceleasi ganduri de dinainte.
-Acum ai sa fii a mea , spune el furios si incepe sa traga de pantalonii de pe mine .
-Nuuuu , ajutor , lasa-ma , tipam eu la el in timp ce i-l loveam cu mainile dar degeaba, parca era de piatra. Atunci aud o lovitura si il vad pe Sam cazand peste mine.
-Sakura esti bine? Ma intreaba mama care tocmai il lovise pe Sam in cap cu un par.
In clipa in care am vazut-o mi-a venit sa plang de bucurie pentru ca ma salvase dar nu era timp de asa ceva.
-M, mama strig eu fericita la femia din fata mea
Il feresc pe Sam de pe mine cu ajutorul mamei si apoi ii sar in brate femeii care tocmai ma salvase.
-Draga mea , esti bine? Ma intreaba mama speriata in timp ce ma strangea cu toata forta ei..
-Da, acum sunt bine. A , a vrut sa ma violeze, ii spun eu mamei incepand sa plang.
-Gata draga mea , nu o sa se atinga nimeni de tine . Iti promit eu asta, imi spune ea incercand sa ma inisteasca.
-E , e mort? O intreb eu indreptandu-mi privirea spre Sam care era intins pe pamant si avea sange la cap. Nici nu imi venea sa ma mai uit la el. Aveam un sentiment de ura pentru el pe care nu credeam ca i-l voi dpasi deodata. Imi doream sa scapam de el si eu si mama dar nu sa moara.
-Nu stiu , dar tu urca repede in camera , i-ati cateva haine si coboara jos. Plecam, imi spune mama hotarata, apoi eu urc repede scarile. Imi iau cateva haine din dulap si cobor jos , unde o vad pe mama la usa cu o geanta in mana.
-Dar mama , unde mergem? O intreb eu curioasa dar si speriata in acelasi timp.
-Nu stiu , draga mea , dar nu mai stam aici . Imi raspunde mama apoi ma ia de mana si iesim in fuga din casa.Mergem la gara ,ne urcam intr-un tren si plecam. In 2 ore eu am adomrit fiind tarziu si eu obosita.
Cand m-am trezit am constatat ca era zi si noi ne aflam tot in tren. Mama nu dormea. Era trista .
-Mama , unde mergem? O intreb eu pe femeia de langa mine care priva abatua e geam.
-Intr-un oras mare draga mea , ai sa vezi. im raspunde ea ,,ramand'' cu privirea undeva afara.
-Mai avem mult pana ajungem?
-Nu , mult , dar incearca sa mai dormi putin , imi spune mama punandu-mi mana pe cap
-Nu mama , nu mai dorm. Ii raspund eu trista apoi ma alatur si pun capul pe umarul ei.
-O sa fie bine draga mea , o sa fie bine , imi spune aceasta .
Dupa inca 1 ora de mers am ajuns in sfarsit . Eu si mama am coborat din tren. Era frumos , lumini peste tot . Pana acum nu mai vazusem un asa loc frumos si mare. Un asa oras luminat. Priveam in jur si credam ca visez. ,,Oare chiar scapasem de Sam pentru totdeauna?''
-Unde suntem mama ?
-In Tokyo  , imi raspunde ea privindu-ma in sfarsit in ochii mei de culoarea smaraldului.
-E frumos , ii spun eu femeii putin mai vesela. Dar acum ce facem? Unde o sa stam?
-Vom vedea, imi raspunde ea  hotarata. Am sa imi caut de lucru si o sa e luam un apartament.
-Am sa te ajut si eu , ii spun eu mamei incercand sa ajut.
-Bine draga mea. Acum sa mergem . Spunand acestea eu si mama plecam de la gara si ne indreptam spre centrul Tokyo-lui
Ne oprim in fata unui bloc cu 4 etaje si intram . Mama vorbeste apoi cu un domn dupa care vine la mine
-Draga mea , am vorbit cu proprietarul si i-am dat cativa bani sa ne lase sa stam aici , imi spune aceasta
-Dar mama , de unde ai bani? O intreb eu stiind ca mama mereu cheltuia banii pe bautura
-I-am furat din geanta lui Sam , imi raspunde aceasta facandu-mi cu ochiul , apoi ma ia de mana si ne urcam la etajul 3 unde intram intr-o camera.

Dupa doua zile

Au trecut doua zile de cand eram in Tokyo . Mama pleca mereu sa isi caute de munca.
Intr-o seara am auzit usa deschizandu-se si am iesit din camera ca sa o intampin pe mama si sa aflu daca a agasit ceva de lucru, dar cand vad cine se afla in pragul usii raman socata.
-Ce e? Nu ti-a fost dor de mine? Ma intreaba Sam care o tinea pe mama de umar .
-Ce, ce cauti tu aici? Il intreb eu socata.
Pur si simplu nu puteam sa cred ca i-l revedeam. Cosmarul meu se intorcea. Corpul meu a inceput iar sa tremure cu gandul ca Sam -a incerca iar sa ma violeze dar nu aveam cum sa fug pentru ca mama era in mainile lui si nu doream sa o las singura.
-Mi s-a facut dor de voi , imi spune acesta apoi se apropie de mine , ma ia de o mana si iese cu mine si mama din apartament. Ne duce la gara si ne urcam in tren . Ne intoarcem acasa , ne spune Sam hotarat si cu  o privirea razbunatoare. Imi era frica , nu mai doream sa ma intorc in locul ala dar nu aveam de ales..
Dupa cateva ore petrecute in tren am ajuns in oras si apoi Sam ne-a dus acasa. Era seara . Eu m-am dus direct in camera mea si am incuiat usa in urma . I-am auzit pe mama si pe Sam intreptandu-se spre camera lor. Pe drum nu s-au certat si nici Sam nu a spus nimic pe drumul spre casa. Speram ca va fi bine de data asta.
Pe la 23:00 am adormit si eu in sfarsit cu gandul ca poate cu ivirea zrilor totul v-a fi mai bine.
A doua zi cand ma trezesc , cobor la parter , unde o vad pe mama beata in bucatarie.
-Iar ai baut ? O intreb eu incepand sa plang. retraiam din nou acela momente groazdnice. Zilele in care am stat in Tokyo mama nu bause nimic si ma ucuram sa o vad asa. Ma intelegeam si eu cu ea dar odata cu intoarcerea noastra aici se pare camama avea sa isi reintre in ,, forma''
-Da , am sarbatorit intoarcerea voastra, imi raspunde Sam care tocmai vine in spatele meu. Cand il vad ma indepartez imediat de el. Inca mai eram speriata de el.
-Da draga mea, Sam s-a schimbat , imi spune mama stand la masa  si privindu-ma pe sub gene cu ochii intredeschisi..
-Da sigur , spun eu apoi ies din bucatarie si plec in camera mea unde ma arunc pe pat si incep sa plang. Niciodata nu am avut o viata placuta . De cand a murit tata sunt inchisa in casa de nebunul asta . Nu mai suportam atata ura , atata chin si atata amaraciune . Trebuia sa fac ceva cat de curand. Mai stau in pat cateva clipe apoi deschid televizorul si ma uit cam 20 de minute la el dupa care ma ia somnul si il inchid.
Intreaga zi am stat inchisa in camera . Mama nici macar nu s-a mai deranjat sa ma cheme sa mananc asa ca am profitat de ocazie ca Sam e la dus si am mers si am infulecat ceva ca sa nu adorm pe stomacul gol.
A doua zi de dimineata cand ma trezesc o vad pe mama intrand in camera mea.
-Neata Sakura , ce faci? Ma intreaba aceasta fericita asezandu-se pe marginea patului
-Bine , ii raspund eu ridicandu-ma in sezut pe pot.
-Stii , draga mea , imi pare rau ca iti spun asta dar din moment ce ne-am reintors aici trebuie sa te casatoresti cu fiul domnului, imi spune ea putin trista
-Ceee? Ai innebunit. Parca v-am spus destul de clar ca ……. Incerc sa spun dar apoi imi amintesc ce am patit ultima data cand am refuzat. Daca faceam si acum la fel oate va fi mai rau daca va auzi Sam care sigur sta la usa si asculta ca de obicei. Trebuia sa ii fac pe cei doi sa creada ca m-am razgandit . Bine , raspund eu in cele din urma trista.
-Ce ma bucur draga mea , spune mama imbratisandu-ma.
-Te bucuri? Dar in urma cu ceva timp erai trista. Nu te inteleg
-Draga mea daca ai sa te casatoresti cu fiul acelui domn o sa devenim bogati , ei au o firma de modeling deschisa si sunt foarte cunoscuti in Japonia si din moment ce vei face parte din familia lor noi inainte de asta vom cere bani ca sa te dam, imi raspunde mama fericita dar putin barlabita.
-,,Asa deci . Totul e pentru bani’’ , spun eu in gand trista. Apoi mama se ridica de pe pat si imi spune ca ma asteapta sa cobor in bucatarie si iese din camera.


Am venit cu nextul si sper ca de data aceasta este mai bine


pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
ai grabit actiunea la inceput putin-.-.,''si'' ,''dupa'' .''ii' de multe ori folosit si la citire devine stresant:-?
un capitol lung ceea ce etse bine,imi plac lungi^^ cartile sau alte actiuni
ficul tau e dramatic rau) oricum asteptam next^^ gambate in continuare si ma bucur ca doresti sa scrii


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Cap 2- Un nou inceput

-Nici gand sa ma casatoresc cu baiatul ala . Cine stie ce e de capul lui . Probabail abia asteapta sa se casatoreasca ca sa isi satisfaca nevoile. Eu nu o sa fiu jucaria nimanui si nici a mamei mele , spun eu in soapta dupa ce iese mama din camera ca sa nu ma auda apoi incep sa imi strang hainele din dulap si le pun intr-o geanta micuta. Ce-i drept nu aveam multe haine pentru ca de la moartea tatalui mamei nu i-a mai pasat sa imi cumpere haine. Ii pasa doar de ea , de bautura si de nemernicul ala de Sam.
Dupa ce am impachetata hainele am coborat in bucatarie ca sa nu dau ceva de banuit .
-Neata , ma saluta politicos si vesel Sam.
-,,Cred ca a auzit deja vestea’’ spun eu cu ura in gand apoi ma asez la masa si incep sa mananc. Mama iar a inceput sa bea, probabail de fericire. Fericerea care in curand avea sa se transforme in tristete.
Dupa ce am terminat de mancat m-am urcat in camera mea. Azi nu ma duceam la scoala . Oricum intarziasem la 3 ore deci ce rost mai avea sa merg?  Trebuia sa imi planific plecarea. Urc in camera mea si scot geanta cu haine de sub pat .
-Imi pare rau mama ca trebuie sa te las aici cu maniacul asta , dar trebuie sa plec, nu pot sa ma casatoresc . Nu vreau si in plus daca ti-as spune sa plecam acum tu nu ai sa ma vrei . Esti prea orbita de bani . Ai fi in stare sa ma bati cu mana ta ca sa nu plec. E mai bine asa . Spun eu in soapta apoi deshid geanta , mai pun cateva lucruri in ea , in special o poza cu mine si tatal meu inainte sa moara dupa care bag inapoi geanta sub pat si incep sa ma uit la Tv. Minutele parca erau ore . Timpul trecea greu . Diseara aveam sa plec din casa asta nenorocita si sa imi fac un viitor al meu . Nu stiam unde aveam sa ma duc sau ce aveam sa fac , speram doar ca o sa am unde sa stau . Poate o sa imi gasesc de lucru . Speram doar ca totul va fi bine.

Dupa cateva ore

Au trecut doua ore , apoi trei si tot asa pana a  venit seara .Am coborat in sufragerie unde o vad pe mama stand pe fotoliu si uitandu-se la Tv. Sam era la baie . Trebuia sa astept sa se culce. Ma urc inapoi in camera mea , stang lumina si las usa putin intredeschisa altfel incat sa ii aud pe cei doi cand se duc sa doarma.
Pe la ora 22:00 cei doi se duc in camera lor. Mai stau inca 10 minute si apoi nu mai aduc nicio vorba , semn ca au adormit.
-Acum e momentul spun eu in soapta foarte hotarata, dupa care imi scot geanta de sub pat imi iau o haina mai groasa pe mine pentru ca afara era putin frig si ies din camera incet astfel in cat sa nu ma auda cineva. Cobor usor treptele si ma duc in bucatarie unde sar geamul si ies afara. Usa era ca de obicei incuiata .
-In sfarsit libera, spun eu incet dupa ce ies . Peste tot era intuneric, doare cateva lumini pe marginile drumului . Cu geanta in mana incep sa merg pe drum si apoi opresc un taxi . Inainte sa imi fac bagajul am fost in camera mamei si am luat cativa bani din geanta ei ca sa am pe drum.
-Buna seara domnisoara , unde sa va duc ? ma intreaba politicos soferul .
-La gara va rog, ii spun eu hotarata.
-Imediat ajungem  . Asa a si fost. Cam in 15 minute am ajuns la gara de unde am luat un bilet spre Tokyo . Acolo aveam sa merg .
A doua zi dimineata am ajuns in sfarsit la Tokyo , frumosul oras de care ma indragostisem. Eram singura , nu stiam incotro sa ma duc sau ce sa fac. Eram speriata dar totusi fericita ca nu trebuia sa ma casatoresc cu nimeni.

Sasuke P.O.V

-Nu imi vine sa cred ca ai facut asta tata, daca te mai pot numi asa, tip eu la barbatul din fata mea.
-Linisteste-te, da? Am facut asta pt binele tau . Ai sa te insori cu ea si  gata , tipa el la mine
-Nuu , nici macar nu o cunosc si tata vreau sa imi continui scoala ca sa ajung ca tine , ii spun eu suparat
-Ai sa ajungi ca mine , fiule , fii fara grija dar mai intai te casatoresti , iti faci familia ta si mai apoi vedem
-Ceee? Nu vreau sa fac totul pe banii mei , nu am nevoie sa ma ajuti tip eu la el si mai tare
-Termino , striga el la mine si  apoi imi da o palma si cad jos.
-Am 16 ani tata , nu mai sunt un copil , stiu ce vreau de la viata mea, ii spun eu ducand mana la obrazul care ma durea.
-Exact , ai 16 ani si pana o sa fii major o sa faci ce vreau eu . Spune acesta si mai furios
-Acum inteleg de ce mama a plecat , din cauza marsaviei tale . Te urasc, ii spun eu apoi urc in camera mea.
,,Cum sa ma casatoresc cu cineva pe care nu o cunosc si mai ales la varsta mea. Nu , nici gand ''
In urma cu 4 ani mama a divortat de tata si s-a mutata in alt oras. Eu am ramas in custodia tatalui pt ca el a avut cu ce ii mitui pe avocati.
Nu mi-am mai vazut mama de atata timp . De cand a divortat. Familia mea era un esec groaznic. Tata avea bani si credea ca toata lumea ii e la picioare dar se insela amarnic.
Dupa ce urc in camera mea ma uit la Tv si incep sa imi fac planuri ca sa plec de acasa . Au trecut zilele , 5 la numar . Nu i-am mai vorbit tatei de la acea cearta . Nici el nu mi-a mai spus ceva de atunci . Simteam ca ma prabusesc cu fiecare zi ce trecea. La scoala ma intelegeam bine cu toti colegii . Aveam prieteni foarte buni la liceul asta si imi parea rau ca nu am sa ii mai revad dar mi-am facut deja planul si nu mai raman aici nicio clipa. -Diseara plec, spun eu hotarat , apoi incep sa imi fac bagajul . Cobor in bucatarie si mananc.
-Fiule eu diseara plec la o sedinta , imi spune tata venind in bucatarie .
-Bine , ii raspund eu indiferent, asa cum ii raspundeam de cand mama a plecat.
-Sa fii cuminte , imi spune el incercand sa para a fi un parinte adevarat , ceea ce nu era deloc.
De la plecarea mamei umbla numai cu tarfe. Cei drept nu le aducea acasa dar toata lumea vorbea despre asta si eu stiam ca au dreptate.
-Da, am sa fiu , ii raspund eu ca sa nu banuiasca ca nu mai avea sa ma gaseasca acasa cand va veni.
Dupa ce mananc tata pleaca si el de acasa.
-Ocazia perfecta , spun eu hotarat si fericit si urc la etajul 2 unde era camera mea. Imi scot geanta din dulap o pun pe pat , ma duc imediat in camera tatalui si ii caut prin sertare ca sa iau niste bani de drum. Dupa ce gasesc banii ii iau si apoi merg in camera , imi iau bagajul si ies afara. Chem un taxi , ii cer sa ma duca la gara si apoi plec in sfarsit spre Tokyo . Tata avea acolo un apartament dar nu aveam de gand sa stau in el .Acolo ar fi fost primul loc unde ma va cauta .
Urmatoarea zi am ajuns in sfarsit in Tokyo. Un oras foarte frumos. Ma duc la un hotel unde platesc o suma de bani ca sa stau 3 zile timp in care aveam de gand sa imi caut un loc de munca .

Sakura P.O.V

Tot mergand prin oras am ajuns in fata unui hotel . Aveam bani ca sa stau doar o zi acolo .
-Mai bine merg mai departe, spun eu cu geanta in mana si dau sa inaintez dar imediat imi apare in fata un baiat care fugea si ma izbesc cu putere de el cazand pe spate.
-Vai , scuza-ma nu am vrut , il aud spunand pe baiatul care tocmai se izbise de mine
-Fii si tu mai atent spun eu punandu-mi mana la cap deoarece eram putin ametita . Imi ridic privirea si vad in fata mea un baiat blond , cu ochi abastri , avand probabail 16 ani la cum arata, care imediat imi intinde mana politicos si ma ajuta sa ma riic de jos.

-Imi cer mii de scuze , isi cere blondul iertare . Ma numesc Naruto Uzumachi , se prezinta el mai apoi zambind si intinzandu-mi mana
-Sakura Haruno , imi pare bine , si nu e nimic. Se mai intampla , ii spun eu zambitoare
-Stai la hotel? ma intreaba el apoi vazandu-ma ca am in mana o geanta
-Nu , doar treceam pe aici, ii raspund eu la intrebare
-Aaa, nu prea pari de pe aici .
-Nu sunt , ii raspund eu hotarata
-A , bine , dar esti singura ? ma intreaba Naruto vazand ca nu mai era nimeni cu mine.
-Da , sunt singura, ii raspund eu la fel de hotarata.
-Waw, o fata asa frumoasa , singura intr-un oras ca asta? Ma intreaba Naruto zambindu-mi intr-un mod foarte dulce.

Ms mult Kim ca imi citesti ficul si sper sa iti placa


pus acum 11 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Este foarte dragut si foarte cativant..
Imi palce ca ai ales sa faci cu Naruto Sakura ..
Am observat ca a caracterizat destul de bine personajele si ai desciere dialog..
Deci  e foarte bine..
Te felicit.. si astept sa vad ce se mai intampla


_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 11 ani
   
Sword Art
Administrator

Din: Coreea^^..
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 11547
dar nu ai pentru ce^^ este dragut oricum..am vazut ca teai mai corectat...sunt mici greseli de tastare pe ici-colo..dar nu conteaza//ca inteleg^^

oo se insoara)
ai grija la timpuri..treci de la trecut la prezent imediat:-?..in rest imi place cca e lung...deci atat tine un capitol))
gambate in continuare^^


_______________________________________
___________________________________________________________ 
Being a 4nia keeps my soul alive..

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
-Cam asa ceva, ii raspund eu amuzata de intrebarea lui.
-Si unde ai sa stai?ma intreaba el apropiindu-se mai mult de mine.
-Nustiu , o sa vad eu. ii raspund eu scurt apoi dau sa plec
-Uite , daca vrei te pot ajuta eu , imi spune blondul oprindu-ma.
-Sa ma ajuti? Il intreb eu curioasa
-Da , poti sa vii sa locuiesti cu mine .
-Ceee? Nici moarta , cum sa locuiesc cu tine ? ii raspund eu revoltata
-Hei , calmeaza-te , nu sa locuiesti doar cu mine . Sa locuiesti cu mine si cu familia mea , ma refeream , imi spune apoi baiatul incercand sa ma linisteasca.
-A, pai nush , adica daca ai tai nu ma vor primi? Intreb eu ingrijorata . Si noi abia ne cunoastem
-Nu iti fa probleme pt ai mei Sakura , or sa te primeasca ,ai sa vezi . Dupa ce imi spune asta blondul imi ia geanta si apoi ma prinde de mana si ma treage dupa el. Nu stiam daca sa am incredere in el. In fond eram doar o fata singura intr-un oras mare . Oricine ar putea profita de asta , dar eram singura , nu aveam pe nimeni aici si trebuia sa fac ceva , sa gasesc undeva unde sa stau . Trebuia macar sa incerc .
Dupa 10 minute de mers ajung in fata unei vile imense cu 3 etaje , si eu si Naruto intram in ea.

-Aici stai? Il intreb eu uimita de ceea ce vedeam
-Da . Imi raspunde el la fel de zambaret.
-E frumoasa casa. spun eu mai mult in soapta pentru ca eram chiar uimita de ceea c vedeam.
-Hai intra , sa iti fac cunostinta cu ai mei , imi spune blondul apoi ma trage dupa el intr-o imensa camera care parea a fi sufrageria. Mama , tata , am venit si am un musafir , striga el ca sa fie auzit de parintii lui care imediat coboara pe scari. Naruto inca ma tinea de mana . Pe scari vad o femeie , bruneta cu un par lung pana la fund si prins intr-o coada . Avea ochii negri iar alaturi de ea era un barbat , blond cu ochii albastri si inalt.


-In sfarsit ai ajuns fiule , si despre ce musafir e vorba? I-l intreaba femeia pe Naruto
-Ei bine mama , despre ea este vorba , Ii raspunde Naruto impingandu-ma doi pasi inainte. Eu aveam privirea in pamant pentru ca eram foarte timida si era normal in astfel de situatie..
-O , buna , sunt Sarumy , imi spune femeia apropiindu-se incet de mine si ridicandu-mi barbia in mainile ei astfel in cat sa ma vada la fata. Nu trebuie sa iti fie rusine. Imi spune ea apoi zambitoare.
-Da , asa eu , eu sunt Nareno , imi pare bine sa te cunosc, imi spune si barbatul care acum era langa mine
-Eu sunt Sakura Haruno , le spun incet celor doi.
-Ne pare bine sa te cunoastem Sakura, imi spun cei doi apoi ma poftesc in sufragerie unde incepem sa vorbim .Naruto le explica ca m-a adus aici ca sa stau cu ei.
-Am sa stau cateva zile , pana o sa imi caut de lucru ca sa pot sa imi platesc chirie in alta parte . Nu o sa va deranjez  le spun eu .
-Ce? Nici gand , poti sta aici oricat e nevoie. Noi ne bucuram sa te cunoastem Sakura si din clipa asta vei fi ca o fiica pentru noi. Imi raspunde barbatul fericit.
-Dar eu… incerc sa spun ceva insa sunt intrerupta de Naruto.
-Nici un dar , l-ai auzit pe tata , ai sa ramai cu noi
-Dar , eu nu va cunosc.
-Ai sa ne cunosti , dar mai intai povesteste-ne despre tine. Imi spune mama lui Naruto
,,Sa le povestesc despre mine? ‘’ spun eu putin speriata in gand. Ma temeam sa nu ma dea afara dupa ce or sa auda despre viata mea dar mi-am luat apoi inima in dinti si le-am povestit totul . Au ramas socati de ceea ce au auzit si eu am inceput sa plang.
-Nu scumpa mea , nu plange , imi spune femeia venind langa mine si luandu-ma in brate ca sa ma linisteasca.
-Da , de acum totul o sa fie bine , tu o sa fii ca o surioara pentru mine , imi spune Naruto zambind.
-Da , si pt noi ai sa fii ca o fiica, imi raspund parintii lui Naruto in cor.
Nu ma asteptam la o asa reactie din partea lor. Pareau niste oamnei foarte buni dar credeam ca ma vor respinge cand vor afla din ce familie vin . Apoi cand le-am spus despre tentativa de viol mama lui Naruto a inceput sa planga . Mai pe la amiza dupa ce ne-am cunoscut , mama lui Naruto a chemat pe unul dintre angajatii de acolo si l-a rugat sa imi duca bagajul intr-o camera la etajul 2. Naruto m-a dus in bucatarie si mi-a dat sa mananc, dupa care ne-am suit amandoi fericiti in camera unde aveam eu sa stau.
-Uite , aici e camera ta imi spune Naruto deschizandu-mi usa. Era o camera mare , spatioasa , cu un pat foarte elegant , un televizor mare cu plasma , un dulap imens si un balcon la fel de mare.
-Waw, spun eu uimita intrand in camera
-Ma bucur ca iti place , imi spune Naruto fericit. Alaturi e camera mea si daca ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti imi spune blondul luandu-ma in brate vesel.
-E foarte frumos la voi . ii spun eu blondului care statea in fata mea si imi zambea larg.
-Da, acum hai sa iti prezint casa, imi spune Naruto . Totul era frumos
. Dupa ce mi-a prezentat casa ne-am intors in camera care acum era a mea si am inceput sa vorbim
-Ce bucuros esti Naruto ca ai toate astea, ii spun eu blondului din fata mea.
-Da , asa e si acum or sa fie si ale tale , imi spune el zambitor si apoi vad cum infatisarea lui zambareata se schimba in una trista. Dar stii Sakura ? Viata mea nu a afost intotdeauna roz , daca ma intelegi , imi spune blondul privind in pamant.
-Ce vrei sa spui? Il intreb eu ingrijorata
-Pai mama mea a murit in urma cu 6 ani intr-un accident dupa ce avionul cu care pleca din tara pentru afaceri s-a prabusit , imi spune el trist
-Deci  doamna aceia nu e mama ta? Il intreb eu trista
-Nu , dupa moartea mamei tata a stat singur  un an dupa care a cunoscut-o pe Sarumy , femeia care acum imi e ca o mama. De 4 ani de zile sta cu noi . Sa casatorit cu tata si ma inteleg de minune cu ea. Imi spune blondul incepand sa zambeasca
-Ma bucur ca ai gasito pe femeia asta . Ai niste parinti formidabili, ii spun eu tanarului schitand un zambet fals
-Si eu ma bucur , imi raspunde el foarte vesel. Deci surioara , ce vrei sa facem azi? Ma intreaba el apoi.
-Surioara ?intreb eu uimita si bulversata
-Da , pai nu esti tu surioara mea de acum? Ma intreaba el punandu-si mana in parul meu lung.
-A , ba da , daca spui tu . Ii raspund eu si ii sar in brate imbratisandul cu putere. Nu imi venea sa cred unde am ajuns. Eram cea mai fericita . Nu mai aveam sa ma intorc in calvarul acela niciodata. Dupa ce il imbratisez el ma ia de mana si iesim impreuna din camera. Coboram la parter unde ii vad pe parintii lui
-Unde va duceti copii? Ne intreaba acestia in cor
-Nustiu , le raspund eu nestiind ce are de gand Naruto
-Mergem la cumparaturi , spune blocndul vesel
-Cee? Intreb eu uimita . Cum adica? Il intreb apoi
-Pai asa simplu. Vreau sa ii cumpar surioarei mele mai mici de toate, imi spune acesta incepand sa ma gadile.
In cateva minute iesim cu totii din casa si megem la un mall imens, de unde parintii lui Naruto mi-ai cumparat de toate. Haine , rechizite de scoala , incaltaminte , genti .Orice aveam nevoie. Ei erau familia pe care nu o avusem niciodata si ma simteam cea mai norocoasa fata din intreaga lume.

Sasuke P.O.V

M-am cazat la hotel , speram ca tatal meu sa nu ma gaseasca. Mi-am schimbat chiar si numarul de telefon . Viata mea avea sa se schimbe.
Urmatoarea zi am plecat sa ma interesez de o scoala unde as putea sa invat  si m-am inscris . Acolo nu era nevoie ca un parinte sa isi inscrie copilul la scoala si de asta a fost simplu. Peste o saptamana avam sa merg la scoala  dar pana atunci trebuia sa imi caut ceva de lucru. Orice . Asa ca am inceput cautarile .
Dupa 2 zile am gasit un post de ospatar la un restaurant . Nu aveam experienta in asa ceva dar dupa doua zile de proba am prins repede despre ce este vorba si apoi am inceput sa lucrez acolo cu jumatate de norma. De dupa amiaza de la 14 pana seara la 20:00 stateam si lucram ca sa imi scot si eu banii.
Imi placea sa lucrez si chiar daca era ceva umil eu eram multumit. Am fost invatat cu lux dar nu eram genul de baiat fudul . Daca aveam ocazia sa schimb ceva in viata mea o faceam cu placere .
Si asa a inceput noua mea viata la Tokyo . Am inceput scoala si m-am imprietenit repede cu noii colegi mai ales cu un baiat Naruto cu care ma intelegeam de minune . Mi se parea cel mai de gasca tip din scoala .

Sakura P.O.V

A  trecut o saptamana de cand eram acasa la familia Uzumachi. Totul mergea perfect , dar imi era dor de mama . Asa cum era ea , totusi ramanea mama ea. Eram ingrjorata pt ea . Nu stiam cum a reactionat Sam dupa plecarea mea. Acum aveam si un telefon propriu pe care tot parintii lui Naruto mi l-au cumparat. Eram foarte norocoasa ca i-am intalnit . Intr-o zi m-am gandit sa o sun pe mama , macar sa vad ce face. Umblu in geanta mea unde gasesc un biletel cu numarul de telefon al mamei si apelez.
-Alo , da . Cine e? o aud pe mama raspunzand. Dupa glas cred ca era tot beata , dar cel putin era in viata . Alo , e cineva? De ce nu vorbesti? Apoi imediat inchid telefonul . Nu puteam sa ii spun ca sunt eu . Am vrut macar sa vad daca e bine . Imediat dupa ce inchid telefonul Naruto bate la usa
-Surioara ce faci ? Ma intreaba acesta . Esti gata?
-Da , acum vin ,ii raspund eu si deschid usa. Cobor imediat fratioare ,ii spun eu vesela .
-Hai , noi te asteptam jos, imi spune el si apoi pleaca
Astazi mergeam la scoala . Prima zi de scoala aici in Tokyo . Eram inscrisa la aceiasi scoala unde era si Naruto. M-am imbracat cu o fustita putin mai sus de genunchi, de blugi si un maieut frumos simplu de culoarea alba .Am coborat jos unde am fost complimentata de toti si apoi am plecat la scoala cu masina tatalui lui Naruto.
-Am ajuns , imi spune blondul dupa 5 minute de mers cu masina.
-Waw , ce frumos e , spun eu uitandu-ma la cladirea imensa din fata mea. Era o cladire cu 3 etaje. O scoala foarte frumoasa si inafara avea culoare galbena.

Am coborat din masina si am mers cu Naruto impreuna spre poarta scolii. Cand am intrat am vazut multi copii in curtea scolii.
-Esti pregatita surioara? Ma intreaba Naruto vesel
-Da , sunt gata, ii spun eu apoi el imi ofera bratul lui de care eu ma agat imediat si inaintam spre scoala.
-Waw , uitati-va la Naruto Uzumachi. Probabail fata e prietena lui , ii auzeam pe copii din curte spunand in timp ce se uitau la noi , dar Naruto nu da nicio importanta comentariilor si merge mai departe. Ne apropiem apoi de un grup de fete si baieti
-Salut Hintana , o saluta Naruto pe o fata bruneta , cu ochii lila frumosi mai multi spre alb si cu parul lung pana la fund .
-Buna si tie Naruto , ii raspunde fata rosind putin.
-Cine e fata asta frumoasa? Il intreaba un alt baiat pe Naruto . Era roscat si avea ochii albasti , parul facut tepi si un tatuaj pe frunte. Cand l-am vazut m-am speriat putin . Semana cu acel baiat care a venit in ziua aceia la noi acasa cu domnul Uchiha. In inima mea a aparut o urma de teama. M-am uitat mai mult la baiatul ala . ,,Nu e el’’ spun eu usurata  in gand amintindu-mi ca acel baiat avea ochii negri nu albastri.
-Ea este sora mea , ii raspunde Naruto uitandu-se la mine si facandu-mi cu ochiul
-Poftim? Tu ai o sora , intreaba o fata blonda, cu ochii albastri si parul prins intr-o coada la spate

-Pai , de vreo saptamana si ceva , da , le raspunde Naruto comic
-Cum adica? Il intreaba toti in cor , apoi Naruto incepe sa le spune ca eu stau la el in casa si suntem ca fratii .Spre bucuria mea nu le-a spus nimic de unde vin.
-Sunt Sakura , Sakura Haruno , le spun eu . Imi pare bine, apoi le intind mana
-De asemenea domnita , imi spune baiatul roscat sarutandu-mi mana. Imediat eu rosesc.
-Hei Gaara , stai deoparte de sora mea. Nu te da asa la ea de fata cu mine ,ii spune apoi Naruto indepartandu-l usor de mine. El e Gaara , surioara , un tip foarte amuzant , imi spune Naruto uitandu-se la mine.

-La fel de glumet ca tine? Il intreb eu pe blond
-Eee, cum asa? Nu . Pe mine nu ma intrece nimeni imi raspunde Naruto incepand apoi sa rada .
-Eu sunt Hinata , imi pare bine sa te cunosc , imi spune bruneta intinzand mana spre mine
-Si mie imi pare bine sa te cunosc Hinata . Apoi am facut cunostinta si cu Ino , fata cea blonda.
-Bine surioara , eu te las cu ei , o sa fii in clasa lor si sper sa va intelegeti . Gaara sa ai grija de ea , spune blondul uitandu-se la roscat apoi pleaca .
-Deci , de unde vii? Ma intreaba Ino  curioasa. Cand am auzit intrebarea nu stiam daca sa le raspund sau nu
-Eu , eu vin din Hiroshima, le raspund putin timida
-Aaaa, de departe , spune apoi Gaara.
Clopotelul scolii incepe sa sune si toti elevii se indreapta spre clasele lor. Hintana ma ia de mana si ma duce intr-o clasa  mare frumoasa, plina de elevi. Eu fiind noua m-am prezentata si celorlalti la ora de dirigentie apoi am fost asezata in banca cu un baiat brunet , cu sprancene groase, care se uita la mine intr-un mod ciudat.
-Buna , eu sunt Lee, imi spune baiatul de langa mine intinzadu-mi mana politicos.
-Sakura , imi pare bine , ii spun eu dand mana cu el , apoi incepe ora. In pauza Naruto a venit sa ma vada si am iesit in curte impreuna cu el si Hintana .
-Cum ti s-a parut ? Ma intreaba Naruto incantat .
-Pai , e foarte frumos aici , ii spun eu
-Deci care e treaba voastra. Voi chiar locuiti impreuna? Ma intreaba Hinata care se uita la noi bulversata.
-Da , ii raspund eu zambareata
-Daca vrei , vin maine sa te iau si mergem la mine . Asa tu si Sakura o sa va intelegeti mai bine , ii spune blondul Hinatei si fata la auzul acestor vorbe roseste
,-Hmmm , Hinata simte ceva pt Naruto , ori mi se pare mie? ‘’, ma intreb eu in gand uitandu-ma la bruneta.
Dupa ce s-a sunat de intrare am mers inapoi la ore, dar cand sa intru in clasa ma izbesc de o fata roscata cu parul lung .
-Hei pustoaico , ai grija , imi spune aceasta furioasa.
-Imi cer scuze, nu am vrut , ii raspund eu rusinata .
-Karin las-o in pace, ii spune apoi Hintana
-Ca de nu ce?ii raspunde fata cu tupeu
-Ca de nu o sa ai probleme cu fratele ei Naruto
-Cu cine? Cu Naruto? Intreaba roscata curioasa. De cand are Naruto o sora?
-De mult . Ea e Sakura sora lui , ii spune Hinata prezentandu-ma. Se simtea in aer presiunea dintre cele dua fete.
-Da in fine cum spui tu , spune roscata indiferenta apoi intra in clasa.



Am adus si a doua parte din acest capitol si sper ca v-a placut


pus acum 11 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Deci imi place foarte mult.. Ai auds personaje noi.. Foarte dragut..a
Astept sa pui si urmatorul capitol..
E lung imi place 


_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
-Ea e Karin , cea mai enervanta fata din clasa si mai fitoasa. Crede ca daca parintii ei sunt cei mai mari afaceristi din Japonia , e cea mai tare , imi povesteste Hinata despre roscata de mai devreme .E mai bine sa nu ti-o faci prietena , ma sfatuieste Hinata in timp ce intram in casa.
-Asa , am sa fac. Dar de ce a reactionat asa cand a auzit de Naruto? O intreb eu amintindu-mi de reactia roscatei
-Ei bine , Naruto e cel mai ravnit tip din scoala. Toate fetele il vor la fel si Karin dar el nu le da importanta la niciuna, doar ca s-a lasat prostit de Karin asta si anul trecut era cat pe ce sa o plesneasca dupa ce ea l-a inselat. De atunci se fereste de el.
-Asa deci , ii raspund eu . Fratele meu e cel mai ravnit tip din scoala va sa zica? spun eu zambareata.
-Da , ai noroc ca locuiesti in casa cu ei, imi spune Hinata dupa care mergem fiecare in banca ei.
In pauza urmatoare am facut cunostinta si cu inca doua fetele si un baiat, Ten-Ten , Temari dar si Neji care era fratele geaman a Hinatei. Imi facusem repede prieteni la scoala. Orele au trecut si eu in fiecare pauza ieseam in curte cu fetele si cei 3 baieti pe care ii cunosteam deja. Pe Naruto nu l-am mai vazut decat la incheierea orelor cand l-am vazut vorbind la poarta cu un baiat brunet cu ochi negri .
-Buna Naruto  ? Il salut eu pe blondul din fata mea sarindui in brate si sarutandu-l pe obraz.
-Buna surioara. Ce faci? Cum a fost la ore? Ma intreaba Naruto zambaret
-Foarte bine. Mi-am facut multi prieteni ii spun eu foarte fericita .
-Ma bucur pt tine. Iti place aici nu? ma inteaba acesta curios.
-Da , foarte mult. Cine era baiatul acela cu care vorbeai? Il intreb eu pe Naruto  despre baiatul brunet care plecase inainte ca eu sa ma apropii de ei.
-E un tip nou . Tocmai s-a mutata in Tokyo , imi raspunde el vesel. Acum hai sa mergem. continua acesta oferindu-mi bratul sau.
-Hei Sakura unde pleci asa repede? Tipa Hinata care fugea spre mine
-A , buna Hintana , scuze dar l-am vazut pe Naruto si am venit repede spre el , ii raspund eu fetei
-Si de la mine nu iti iei la revedere? Ma intreaba bruneta privindu-ma cu o fata de copil suparat
-Ba da, ii spun eu apoi o imbratisez.
-Hinata , o sa vin diseara sa te iau la noi , e bine? O intreaba apoi Naruto
-Da , e bine , abia astept sa vin, ii raspunde fata foarte fericita.
-Haide Sakura sa mergem . Pa Hinata , imi spune Naruto apoi ma ia de mana si iesim pe poarta scolii unde o vad pe Karin asteptand sa vina sa o ia cineva acasa. Aceasta cand ma vede ma priveste cu ura , vazandu-ma la bratul lui Naruto.
-Buna Karin , o salut eu politicoasa pe fata dar aceasta isi intoarce privirea.
-Nu o baga in seama Sakura , nu se merita , imi spune Naruto tare astfel in cat Karin sa i-l auda, dupa care plecam spre casa .
In drumul spre casa am hotarat sa rup tacerea
-Deci , tu esti cel mai ravnit baiat din scoala , se pare, ii spun eu blondului de langa mine
-Ceeee? Cine ti-a spus asta ? Ma intreaba el zambind
-Eeee, nu conteaza. Ii raspund eu si incep sa zambesc la fel ca el. Am auzit si ca nu te intelegi prea bine cu Karin.
-Da , asa e .
-Dar daca esti cel mai ravnit baiat din scoala cum de nu ai inca o prietena? I-l inrtreb eu curioasa
-Pentru ca nu vreau sa am una . Toate fetele care vor sa fie cu mine se uita la banii mei , imi raspunde el putin dezamagit. I-l priveam in ochi si se vedea ca se simtea singur .
-Nu e adevarat . Tu esti un tip foarte dragut, si nu cred ca toate fetele stau cu un baiat din interes. ii spun eu hotarata
-Poate ai dreptate , imi raspunde Naruto hotarat. Dar tot nu vreau sa am inca o prietena. Inca nu am gasit fata potrivita , imi raspunde el foarte serios.
-Bine , eu sper sa o gasesti , ii raspund  incepand sa zambesc .
-Si eu sper surioara. Si eu sper.
Dupa inca 7 minute de mers pe jos am ajuns acasa. Toata ziua aceia am povestit despre cum a fost la noua scoala si totul a fost bine.

Sasuke P.O.V

Dupa prima zi de scoala , am plecat repede la munca, nu doream sa intarzii pentru ca aveam nevoie de bani. Intradevar nu era asa de bine dar nici nu doream sa ma intorc acasa pt ca tatal meu sa ma insoare. . Dupa o luna de cand eram in Tokyo mi s-a oferit o oferta foarte buna de munca. Sa lucrez ca ospatar pe o croaziera. Timpul era de un an si cateva luni bune . Imi trebuiau bani asa ca am acceptat. Era o ocazie buna sa mai vad si eu lumea si poate aveam sa o intalnesc si pe mama mea adevarata dar nu stiam ce voi face cu scoala   pana cand am aflat ca la bordul croazierei era si un profesor.
Eu lucram in fiecare zi 8 ore iar apoi 4 ore  faceam scoala cu profesorul acela care ma invata despre orice.
Timpul a trecut  pe neasteptate si a sosit ziua sa ma intorc in Tokyo . Facusem destui bani cat sa imi iau o casa a mea si aveam de gand sa imi caut mama in continuare. Am fost foarte fericit ca m-am reintors in Tokyo  pentru ca prinsesem drag de orasul asta.
Imediat cum am ajuns m-am dus la hotelul in care am stat inainte sa plec am dus bagajele si apoi l-am sunat pe Naruto ca sa il anunt de venirea mea si el mi-a spus ca se duce in parc si sa ne vedem acolo .

Sakura P.O.V

Dupa 2 ani

Timpul a trecut pe neasteptate. In fiecare luna o sunam pe mama cu numar privat ca sa ii aud glasul , sa stiu ca e bine  . Au trecut 2 ani de cand eram in Tokyo . Acum familia Uzumachi era ca o familie adevarata pt mine. Am inceput sa le spun mama si tata parintilor lui Naruto dupa ce s-au rugat ceva timp de mine. Eu am implinit 16 ani. Naruto implinise in urma cu doua luni 18 ani.
Eu si Hinata ne intelegeam de minune. I-am povestit totul despre viata mea si ea a facut la fel . Nu aveam secrete una fata de cealalta si ma bucuram mult de asta. Pt ca scoala unde am fost inscrisa era un colegiu am ramas tot acolo la liceu si eu si Naruto eram din ce in ce mai apropiati.
Parintii lui Naruto doreau sa ma adopte dar din moment ce nu aveau acordul mamei nu puteau face asta. Eu i-am rugat sa nu se duca sa vorbeasca cu ea deoarece sigur nu isi va da acordul si in plus nu doream ca  Sam sa stie unde sunt.
Dimineata m-am trezit gata de o duminica alaturi de prietenii mei si familia pe care o aveam acum. Ma uit la poza de pe noptiera in care eram eu si Naruto , poza  facuta in urma cu un an cand am mers la mare impreuna cu parintii lui si cu Hinata.

Si iata-ma in prezent. La doi ani de cand am plecat de acasa. Speram ca totul va fi bine si de acum inainte dar asta va ramane de vazut
Ma trezesc incet din pat si ma uit in oglinda.
-Au trecut atatia ani , ce mult m-am schimbat, imi spun eu uitandu-ma in continuare la oglinda din fata mea. Acum eram tunsa scurt pana la umeri . Ma duc la dulap . Ma imbrac cu o pereche de pantaloni foarte scurti, un tricou roz cu model pe el si o bluza  rosie cu fermuar pe deasupra  si cobor la parter unde ii vad pe toti in bucatarie.
-Neata surioara , ce faci? Ma intreaba vesel ca de obicei Naruto cand ma vede
-Bine fratioare , acum m-am trezit ,ii raspund eu la fel de vesela .
-Esti gata de un weekend petrecut impreuna? Ma intreaba tata in timp ce isi citea ziarul.
-Da , sunt gata tata , ii spun eu ducandu-ma la el si imbratisandu-l
-Cat mi-as dori sa ii fiica noastra , imi spune mama punandu-mi mana pe cap si incercand sa ma convinga sa o las sa vorbeasca cu mama despre adoptie.
-Nu mama, nu mai incerca , ii spun eu zambind pt ca stiam ce dorea sa ma convinga , apoi ma asez la masa si mananc.
Masa este gata iar eu si Naruto ne ridicam si ne ducem fiecare in camerere lor. Eu imi iau aparatul de fotografiat pe care l-am primit cand am implinit 16 ani de la mama si tata si cobor la parter
-Naruto inca nu e venit ? Ii intreb eu pe femeia si barbatul care acum stateau in fata usii asteptand sa plecam
-Nu , cred ca e tot in camera lui  imi raspunde femeia
-Offff, de ce sta atata? Intreb eu putin plitisita , apoi il vad pe Naruto coborand scarile in fuga
-Aici sunt. Spune Naruto gafaind de la atata alergat
-Ce ti-a luat atata? il intreb eu vesela, uitandu-ma la frizura pe care si-o facuse. Avea parul facut tepi, dar ce-i drept ii statea super
-Parul asta , imi raspunde el scurt incepand sa rada. In clipa urmatoare iesim cu totii pe usa si ne indreptam spre masina tatei.
-Si azi unde mergem? Ii intreb eu pe cei din masina. Naruto se uita la mine si da din cap in semn ca nu stie
-Mergem in parc sa ne plimbam , imi raspunde mama scurt
-Da? Abia astept , spun eu fericita. Imi placea in parc foarte mult . Acolo ma simteam linistita , simteam ca sunt acasa . Acel parc imi amintea de parcul unde mergeam sa ma plimb cu tatal meu adevarat cand eram mica.
Aud cum telefonul lui Naruto incepe sa sune si il vad cum raspunde entuziasmat
-Buna , ce faci frate? Il aud pe Naruto spunand vesel…. Serios? Esti venit in oras? Pai eu ma duc acum in parc cu familia mea, daca vrei ne vedem acolo. ..Sigur ,te sun eu.
-Cine era, i-l intreb eu entuziasmata pe Naruto care era foarte fericitdin cate vedeam.
-Un prieten foarte bun. Stii baiatul ala cu care eram la poarta in prima zi de scoala cand ai venit tu? Ma intreaba Naruto zambind
-Da , il stiu. Ii raspund eu amintindu-mi de un baiat brunet cu ochii negri.
-Ei bine a stat la scoala la noi o luna dupa care a plecat pe o croaziera ca sa lucreze ca ospatar, timp de un an si ceva si azi a revenit in oras imi raspunde Naruto vesel
-Dar cu scoala cum a facut? Il intreb eu gandindu-ma ca nu a putut sa mai faca scoala bietul de el.
-Pai a facut scoala pe croaziera. Era un profesor la bord si i-l ajuta cu lectiile , imi raspunde Naruto
-Aaaa, e misto, ii spun eu apoi i-l intreb cum i-l cheama? il intreb eu curioasa
-Sasuke.Imi raspunde Naruto scurt
-Sasuke? O aud pe mama intreband oarecum putin trista.
-Da , e un prieten de al meu. Ii spune Naruto . De ce intrebi?
-A , nimic , doar asa , spune mama si apoi se intoarce uitandu-se inainte. Vad cum tata se uita la ea trist si o prinde de mana spunandu-i ceva , dar nu am auzit ce.
-Cred ca esti fericit ca ai sa il revezi. Ii spun eu lui Naruto
-Asa e , sunt foarte fericit, imi raspunde blondul. E un prieten foarte bun de al meu. Ma inteleg bine cu el. imi explica blondul si ma bucuram sa aud asta.
Eu totusi ma gandeam de ce mama s-a intristat cand a  auzit numele de Sasuke . Nu stiam ce se intampla dar ceva nu era bine si trebuia sa aflu.
-Am ajuns, striga tata fericit intrerupandu-ma din gandurile mele.
-Sa mergem copii , ne spune mama fericita.
Eu si Naruto coboram imediat din masina si mergem in fuga spre parc lasandu-i pe parintii nostri in urma. Mai mergem putin apoi il vad pe Naruto cum incepe sa fuga in fata spre un baiat brunet. Era acelasi baiat de acum 2 ani de la scoala. Ma apropii de cei doi care radeau si erau fericiti ca s-au revazut.
-A , da, ea e Sakura , sora mea mai mica, ii spune Naruto baiatului cand m-am apropiat de ei.
-Buna , Sakura , imi pare bine , imi spune baiatul uitandu-se la mine cu aceiasi privire fixa cu care ma privea acel barbat din seara aceia cand a venit la mine acasa sa imi spune ca ma voi casatori cu fiul lui. Intradevar semana mult cu omul acela dar nu cred ca era fiul lui. Imediat incep sa ii zambesc baiatului ca sa nu par o artagoasa si imi indepartez orice indoieli si ganduri urate din minte. Era dragut Sasuke . Imi placea de el dar probabail avea deja o prietena la cat de frumusel era.

-Si mie imi pare bine, ii spun eu incepand saii zambesc .
-Ei bine hai sa ne plimbam ,ne intrerupe Naruto care ne ia de mana si incepem sa mergem prin parc. Ne-am cumparat inghetata. Ne-am mai plimbat prin parc .
Naruto ma facea sa rad tot timpul si Sasuke nu isi mai lua privirea de la mine . Am mai mers putin prin parc si ne-am intalnit cu mama si cu tata

Sasuke P.O.V

Am ajuns in parc si nu dupa mult timp il vad pe Naruto alergand spre mine , am dat mana ca doi prieteni adevarati apoi ni s-a alaturat o fata cu parul roz, foarte frumoasa cu niste ochi verzi pe care pur si simplu ii adoram. Simteam o atractie aparte de ea. Naruto ne face cunostinta spunandu-mi ca e sora lui. Am placut-o inca din prima clipa apoi am inceput sa ne plimbam prin parc. Eu nu puteam sa nu ma uit la Sakura , imi placea mult fata dar ca sa nu atrag suspiciuni am scos din buzunar o hartie cu ceva scris pe ea si am inceput sa ma prefac ca ma uit pe ea pt ca fata sa nu isi dea seama ca o priveam.

Nu am mai mers mult timp si in fata noastra au aparut o femeie si un barbat. Ma uitam la femeie. Imi parea foarte cunoscuta.,, Oare era mama mea? Dar cum sa o intreb? Poate gresesc si ma va crede ciudat ‘’ imi spuneam eu in gand uitandu-ma in continuare la femeia din fata mea care facea la fel ca mine.
Dupa un minut il aud pe Naruto vorbind:
-Buna mama , uite ne-am intalnit cu prietenul meu, ii spune acesta femeii
,,Deci e mama lui Naruto . Cred ca ma insel . Poate nu e mama mea. In plus nu am mai vazuto de 7 ani de zile . ‘’ imi spun eu in gand trist. Femeia nu ii raspunde lui Naruto , pur si simplu se uita la mine fix si ii venea sa planga .,,Oare de ce?''
Dupa cateva secunde se apropie incet de mine , imi pune mana pe fata ceea ce ma face sa tresar putin la inceput si cu o voce suava femeia incepe sa vorbeasca
-Sasuke? Tu esti?
-D....da . Asa ma cheama , ii spun eu femeii socat . In minte imi veneau amintiri din trecut. Amintiri frumoase

In urma cu 8 ani

-Buna mami ,ce faci , o intreb eu pe femeia care tocmai intra pe usa.
-Sasuke dragul meu . imi spune aceasta cu o voce ca de inger venind langa mine si mangaindu-ma pe fata. Bine , mi-a fost dor de tine ,  continua aceasta imbratisandu-ma.

In prezent.

Vocea femeii semana foarte mult cu a mamei mele .
-Nu , nu se poate . Mama? O intreb eu pe femeia din fata mea care incepuse sa planga curgandu-i incet lacrimi mici pe obraz
-Sasuke , tu esti? Esti chiar tu . Imi spune femeia imbratisandu-ma apoi puternic. Toti se uitau ciudat la noi inafara de barbatul care adineauri o tinea de mana pe femeie . Era mama  mea. Nu imi venea sa cred ca o gasisem dupa atata timp. Eram atat de bucuros ca o aveam in fata mea . Intregul meu corp tremura de bucurie si simteam ca sunt cel mai bucuros om de pe pamant. Doream ca aceasta clipa sa nu se termine niciodata.
-Esti chiar tu mama , ii spun eu  tinandu-i fata in palmele mele moi. Am inceput, incetul cu incetul sa plang si eu de emoti .
-Nu imi vine sa cred ca te-am regasit , dupa atata timp. Am incercat de mii de ori sa te vad dar tatal tau nu m-a lasat  , imi spune femeia imbratisandu-ma in continuarae.
-Si eu te-am cauta mama , atata timp ,ii spun eu fericit
-Stati , scuzati-ma ca va intrerup dar nu inteleg nimic. Ne intrerupe Naruto care era destul de bulversat asta vazandu-se pe fata lui.
-Pai , cred ca e timpul sa le spunem adevarul dragul meu , ii spune mama barbatului din spatele ei apoi ma ia de mana si ne indreptam spre  masina lor si pornim. Nu stiam unde dar eu eram fericit ca imi regasisem mama in sfarsit.

Sakura P.O.V

Ma uitam la mama care se uita fix la Sasuke , ma intrebam de ce dar nu am indraznit sa intreb pt ca in clipele urmatoare nu mai intelegeam nimic. Mama si Sasuke au inceput sa se imbratiseze spunand ca Sasuke e fiul ei si invers. Nu intelegeam ce se intampla dar i-l aud pe Naruto  intrebandu-i ce se intampla si mama se uita la tata si spune ca e timpul sa aflam adevaraul . Apoi ne indreptam spre masina tatei si plecam spre casa. Ajunsi la destinatie coboram cu totii si intram in cladire . Mama nu se dezlipea nicio clipa de Sasuke apoi ne asezam cu totii in sufragerie si mama incepe sa povesteasca ca ea a mai fost recasatorita inainte sa se casatoreasca cu tatal lui Naruto si a avut un fiu , pe Sasuke . Cand s-a mutat la Naruto i-a povestit tatalui acestuia totul dar au hotarat sa nu spune nimic pana nu il va vedea pe Sasuke si iata ca a venit si clipa asta .

Modificat de Sayu (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
Draga mea.. Mie imi place foarte mult ficul tau.. O sa urmaresc fiecare capitol ce il pui..
Pentru ca imi place mult naruto//
Se pare ca Sakura si Sasuke se indragostesc unul de altul hm?
Next  please


_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 11 ani
   
Sayu
<*MemBRu NOu*>

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 7
Cap 3- Sentimente si dezamagiri

Cand a auzit asta Naruto a inceput sa sara in sus de fericire. Sasuke era fratele lui vitreg. Si eu ma bucuram mult pentru el . Se ridica de pe fotoliu si il imbratiseaza apoi pe brunet fericit.
-Ce happy sunt , am un frate , si esti tocmai tu, ii spunea Naruto fericit lui Sasuke .
-Asa e , si eu am un frate si sunt foarte fericit. Si mai am si o surioara , spune apoi Sasuke uitandu-se la mine
-De fapt eu nu sunt sora ta ,ii spun eu trista .
-Cum adica? Ma intreaba acesta uitandu-se ciudat la mine
-Pai , stii tu Sasuke , Sakura nu e sora lui Naruto ,ii spune mama baiatului care era in fata mea si apoi incepe sa ii povesteasca totul despre mine. Ii spune cum am fost batuta de tatal meu , cum era sa fiu violata de el si cum am fugit de acasa ca el sa nu ma casatoreasca cu un necunoscut.
-Imi pare foarte rau , imi spune Sasuke uitandu-se la mine cu tristete.
-Nu e nimic, acum ca i-am cunoscut pe ei , am o noua familie si sunt fericita aici. Ii spun eu incepand sa zambesc.
-A fost o zi obositoare pentru toti , spune mama , dar Sasuke cum de ce esti aici si unde e tatal tau? Il intreaba mama pe brunet
-Ei bine , in urma cu 2 ani am fugit de acasa. Tata dorea sa ma insoare si eu nu voiam asta . Doream sa imi continui studiile asa ca am venit aici si am inceput sa lucrez ca ospatar, ii povestise acesta.
-De azi inainte nu va mai trebui sa muncesti , vei sta cu noi ,ii spune tata vesel imbratisandu-l. Eram fericita sa aud asta . Imi placea mult brunetul dar nu indrazneam sa ii spun.
In zilele ce au urmat Sasuke s-a mutat la noi. A trecut o saptamana de cand locuia aici si ne intelegeam foarte bine cu totii.
Intr-o dimineata m-am trezit fericita pregatita sa merg la scoala . Hinata stia toata povestea . Stia ca eu il plac pe Sasuke . Mai erau doua saptamani si se termina scoala . Venea vacanta de iarna. Eram foarte entuziasmata . Aveam sa mi-o petrec alaturi de Sasuke si de Naruto. M-am ridicat din pat si am coborat la parter unde peste tot pe jos erau chifle si in bucatarie se auzeau rasete. Cand intru ii vad pe Sasuke si Naruto batandu-se cu mancare.
-Si cica aveti 18 ani , le spun eu celor doi incepand sa rad de ei.
-Hei , ia vino tu aici , imi spune Sasuke luandu-ma in brate si punandu-mi o chifla pe cap. In clipele ce au urmat am intrat si eu in ,,bataia’’ baietilor dar am fost intrerupti de mama care a intrat in bucatarie .Ne-am potolit cu toii si ne-am pus pe facut curat . Dupa ce am terminat eu m-am urcat in camera si m-am imbracat de scoala, dupa care am plecat impreuna cu baietii. Pe drum Sasuke se uita doar la mine . Cred ca eram rosie toata la fata.

Peste cateva zile

A sosit si vacanta de Craciun in cele din urma. Inainte sa mergem in vacanta toti copii au fost premiati pentru rezultate foarte bune la invatatura si printre ei ma numaram si eu.
-Buna Sakura , esti gata? Ma intreaba Ino care vine in fata mea
-Buna , da sunt gata , ii raspund eu hotarata si apoi merg sa imi iau premiul 1  in aplauzele tuturor elevilor , mai ales ale lui Naruto
-Bravao surioara, bravooooo, tipa Naruto din multime.
Dupa petrecerea de la scoala , eu am dat o petrecere acasa la care au fost invitati, Hintana, Temari, Neji, Ten-ten, Gaara si Lee. Seara a fost foarte placuta pana cand Sasuke s-a asezat langa mine pe fotoliu si a varsat sucul pe noua mea rochie. Eu m-am enervat si am inceput sa tip la el iar acesta s-a speriat putin pentru ca nu ma mai vazuse asa nervoasa pana acum. Dupa ce m-am schimbat am coborat inapoi in sufragerie unde avea loc petrecerea si mi-am cerut scuze de la brunet pentru ca tipasem la el.

Naruto P.O.V

Eram fericit sa o am pe Sakura ca sora . In seara de la petrecerea de ramas bun de la noi de acasa am ramas uimit cand am vazut-o pe Hinata , era imbracata intr-o rochie rosie, mulata pe corp punandu-i in evidenta formele voluminoase. Nu am mai simtit o asa atractie spre o fata . Am simtiti nevoia sa o iau in brate dar m-am abtinut .Seara a fost placuta. Il vedeam pe Sasuke cum se uita la Sakura , se vedea ca simte ceva pt ea .
Petrecerea a fost un succes exceptand faza in care Sasuke a varsat din greseala suc pe Sakura si aceasta a tipat la el, dar mai apoi apele s-au linistit cand rozalia si-a cerut scuze de la el.
Aveam de gand sa dau de carnet in doua luni. In ultimul an invatasem mult si doream sa imi iau o masina aproape ca al tatalui meu.
Dupa petrecerea care s-a terminat la 5:00 dimineata m-am oferit sa o conduc pe Hinata acasa cu masina tatalui meu . Ma gandeam ca ar fi o ocazie buna sa discut cu ea si sa ii spun ca imi place dar uitasem ca era si fratele ei cu ea deci nu am putut vorbi nimic pe drum.

Sakura P.O.V

Pe la ora 5:00 era gata si petrecerea .
-Bine eu am plecat , imi spune Hinata care ramasese impreuna cu fratele ei sa ne ajute sa mai strangem .
Chiar daca aveam slujtori care puteau sa faca curat eu si Naruto eram bine crescuti  si ajutam si noi . Binetinteles ca Sasuke ne ajuta si el si se vedea ca e un baiat de treaba.
-Bine Hinata , multumesc frumos , ii spun eu brunetei si apoi o imbratisej.
-Hinata , te duc eu acasa , spune Naruto din spatele meu.
-Uau , dar de unde interesul asta fratioare ?il intreb eu curioasa
-E  doar politete, imi raspunde el putin balbait.
Dupa ce au plecat eu si Sasuke am ramas simguri acasa. Mama si tata erau plecati in noaptea aia , ca sa ne lase pe noi sa ne facem o petrecere frumoasa doar intre prieteni.
-Si te-ai distrat? Ma intreaba Sasuke deodata rupand tacerea .
-Da , m-am distrat , ii raspund eu cu o oarecare tristete in glas.
-Dar de ce esti suparata? Ma intreaba baiatul observand tristetea care nu imi dadea pace
-Imi e dor de mama mea , ii raspund eu mai mult in soapte cu lacrimi in ochi
-Stiu  Sakura , dar o sa fie bine , poate o sa o poti vedea candva , imi spune Sasuke cu un glas linistitor apoi se apropie de mine si ma ia in brate.
In clipa aceia am vrut ca timpul sa stea in loc. Ma simteam atat de bine in bratele lui, ma simteam protejata , dar momentul este intrerupt de Jeny , una dintre angajatele care faceau curat in casa.
-Eu am terminat programul. ne spune aceasta apropiind-se spre noi
-Bine Jeny , acum poti sa pleci sa te odihnesti , ii spune Sasuke, apoi brusc imi da drumul din brate . Cred ca e timpul sa te odihnesti , imi spune Sasuke apoi ma saruta pe frunte si pleaca de langa mine urcand scarile spre etaj.
Eu raman singura in sufragerie . Ma asez incet pe unul dintre fotolii si ma ghemuiesc intr-un colt . Incep sa plang amintindu-mi de mama mea pe care nu am mai vazuto de 2 ani de zile. De cand am plecat nici macar nu s-a deranjat sa anunte la politie ca sunt disparuta. Nu ii pasa de mine dar eu totusi o iubeam . Dupa cateva minute timp in care am continuat sa plang pe fotoliu aud usa casei deschizandu-se si apoi il vad pe Naruto intrand in sufragerie
-Sakura , ce s-a intamplat? Ma intreaba el ingrijorat apropiindu-se de mine si luandu-ma in brate. Eu incep sa plang si mai tare. Te rog Sakura nu mai plange. Spune-mi ce ai. Imi spunea Naruto incercand sa ma linisteasca in timp ce ma strangea si mai tare in brate
-Ma..mama , ii spun eu incet. Imediat isi da seama care era problema. Imi era dor de ea si el stia asta.
-Sakura , totul o sa fie bine , poate o sa va vedeti
-Nu Naruto , ei nici macar nu ii pasa de mine, nu ma iubeste deloc. Daca i-ar fi pasat de mine m-ar fi cautat de cand am plecat sau m-ar fi dat disparuta macar.
-Dar Sakura daca omul ala care te batea pe tine nu o lasa sa te caute? Ma intreaba Naruto trist
-Asa e , probabail el nu o lasa spun eu suparata gandindu-ma la nenorocitul ala de Sam

Am venit cu nextul si sper sa va placa. Stiu ca e cam scurt dar asta este. Urmatorul capitol i-l postez diseara dupa ce vin de la scoala.
Va poop pe toti. Bye


pus acum 11 ani
   
Ran
Moderator

Din: Fairy Tail
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 6940
E foarte frumos.. Se pare ca cei doi simt ceva unul epmtru altul..
imi palce mult.
Eu sper sa ai o gramada de capitole..
Cand poti sa pui next


_______________________________________
"All I need is the power to be able to protect my comrades.

So long as I can have the strength to do that,
I don't care if I'm weaker than everyone in the world."

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la